Vakantiehuis, woning of villa in Vlieland zoeken

VAKANTIEHUIS, WONING OF VILLA IN VLIELAND ZOEKEN

Met een vakantiehuis op Vlieland kun je heerlijk uitwaaien aan zee. Dit eiland is ideaal om even helemaal eruit te zijn. In de prachtige natuur kom je helemaal tot rust en in de dorpjes vind je altijd de nodige gezelligheid. Geniet van het buitenleven dat hoort bij vakantiehuisjes op Vlieland. Of je nu met 2 personen of met 12 personen op vakantie gaat, op dit Waddeneiland is er voor iedereen wel iets te doen. Dit eiland bewijst dat een vakantie in Nederland net zo onvergetelijk kan zijn als in het buitenland! Lees meer 

 

Een vakantiehuis op Vlieland, wat is er te doen?

Dit bijzondere eiland is het kleinste van de Nederlandse Waddeneilanden. Dit pareltje is een must-see voor elke reiziger. Je vakantiehuis op Vlieland bevindt zich in de provincie Friesland. Natuurlijk is het een uitstekend adres als je van watersporten houdt. Maar ook voor wandelaars en fietsers is het een goed idee om op Vlieland een vakantiehuis te huren. Het gebied leent zich uitstekend voor een sportieve vakantie. Niet alleen de zee en duinen, maar ook de rest van de natuur op het eiland is prachtig. Wist je overigens dat de hoogste duintop hier wel 45 meter is? Een goede conditie is dan ook wel een pre als je hier op de pedalen gaat. Ook wanneer je graag cultuur snuift, is een luxe vakantiehuis op Vlieland een uitstekend idee. En neem jij je trouwe viervoeter graag met je mee? Dan vind je hier een vakantiehuis op Vlieland met hond, zodat je zeker weet dat huisdieren zijn toegestaan!

Vakantiehuisjes op Vlieland in alle soorten en maten

Op Vlieland een vakantiehuis huren? De keuze is dan vrijwel onbeperkt. Ga je voor een vakantiehuis op Vlieland met hond of laat jij je viervoeter achter onder de goede zorgen van een buur of vriend? En met hoeveel personen reis je? Op Vakantiehuisjes.nl vind je zowel een geschikt vakantiehuisje voor 2 personen als ruime vakantiewoningen voor 10 personen of zelfs 12 personen. Je kunt voor net zoveel comfort kiezen als jij zelf wilt. Ga voor een knus klein vakantiehuisje of voor een ruime vakantievilla waar jullie lekker vakantie kunnen vieren zonder elkaar in de weg te lopen. Of je nu met 4 personen of 8 personen reist, op dit kleine Waddeneiland is genoeg ruimte voor iedereen. Je kunt op Vlieland ook vakantiehuisjes bij een particulier huren. Wil je toch een van de grotere eilanden zien? Kijk dan eens naar de mogelijkheden voor een vakantiewoning op Terschelling of op Texel.

Top 5 bezienswaardigheden en to do’s op Vlieland

Heb jij een luxe vakantiewoning op Vlieland op het oog? Of ben je nog op zoek naar een huisje voor 2 tot 6 personen of meer? Op Vakantiehuisjes.nl vind je zeker het vakantiehuis op Vlieland dat je zoekt. En dan wordt het hoog tijd om je vakantie eens te plannen. Wij hebben alvast een top 5 bezienswaardigheden voor je verzameld, zodat je lekker in de sfeer kunt komen.

De Noordwester

De Noordwester is een bezoekerscentrum dat je alle informatie biedt die je wilt weten over het eiland. Natuurlijk ben je hier zowel in de zomer- als in de wintermaanden van harte welkom.

Vuurtoren Vuurduin

Vlieland heeft een heel herkenbare vuurtoren. Deze is namelijk helemaal rood en staat zeker symbool voor het eiland. De vuurtoren is ruim 40 meter hoog en gaat automatisch aan zodra het donker wordt.

Tromps Huys

In de Dorpsstraat vind je het oudste pand van Vlieland. Het is net na 1575 gebouwd en sinds 1956 is er een museum gevestigd. In het museum waan je je niet alleen terug in de tijd, maar je kunt er ook kunst bewonderen van een van de vorige bewoners van het pand.

Waddenhoppen

Wil je ook wel eens de andere Waddeneilanden zien? Dat kun je doen door te gaan waddenhoppen. Je gaat via het wad naar een van de andere eilanden. Trek wel stevig schoeisel aan, want de weg gaat dwars door het slib!

Vuurboetsduin

Wil je de hoogste top van het eiland beklimmen, dan moet je op het Vuurboetsduin zijn. Dit duin is maar liefst zo’n 45 meter hoog!

Zie jij het ook al helemaal voor je? Boek dan nu je vakantiehuis op Vlieland via Vakantiehuisjes.nl!