Vakantiehuis, woning of villa in Westkapelle zoeken

VAKANTIEHUIS, WONING OF VILLA IN WESTKAPELLE ZOEKEN

Een vakantiehuis in Westkapelle op het oog? Het gebied waar jij je vakantiehuis hebt gehuurd behoort tot het mooiste van Walcheren. Toch is het hier minder druk dan bij andere stranden in de buurt van het plaatsje. Aan het mooie strand ligt het beslist niet. Ook de vakantiehuizen hier zijn bijzonder mooi. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar het prachtige uitzicht dat je hebt vanuit een vakantiehuis in Westkapelle aan de Joossesweg. Hier vind je ook vakantiehuizen die te koop staan. Westkapelle is een typisch Zeeuws dijkdorp, maar vergis je niet. Al in de 13e eeuw verkreeg het stadsrechten. Natuurlijk is de zee vroeger de belangrijkste bron van inkomsten geweest in het gebied. Het belang van Westkapelle vroeger kan wel worden afgeleid uit het feit dat de voormalige zelfstandige stad twee vuurtorens rijk is. Vandaag de dag is het toerisme waar het hier om draait. Ook jij kunt rekenen op een ontspannen vakantie als je in dit stukje Zeeland een vakantiehuisje huurt. Lees meer 

Een mooie vakantiewoning in Westkapelle voor jou

Westkapelle is een van die mooie dorpen die Walcheren rijk is. Samen met Zoutelande en Dishoek noemt men hier het gebied ook wel liefkozend de Zeeuwse Riviera. Walcheren, als voormalig eiland, is het meest toeristische gedeelte van Zeeland. Dat is ook niet zo vreemd omdat het hele gebied is omgeven door prachtige brede stranden. Het vlakke land leent zich ook erg goed voor wandel- en fietstochten. Het uitzicht dat vaak de zee omvat en echt Hollandse luchten is in de vorige eeuw ook herhaaldelijk vast gelegd op schilderijen. Kunstschilders waren hier net zo graag als aan de Franse kusten. Maar Walcheren heeft ook een paar mooie steden waar je naar hartenlust kunt shoppen en uitgaan. Vlissingen en Middelburg kennen een actieve horeca. Huur een vakantiehuis in Westkapelle aan de Joossesweg of elders om hier volop van te genieten!

Vakantiehuisjes te huur in Westkapelle

In Westkapelle is een grote variëteit aan vakantiehuisjes te huur. Je vindt hier een vakantievilla voor grote groepen, een vakantiebungalow voor gezinnen, maar ook een knus appartement voor 2 personen. Op Vakantiehuisjes.nl staat een overzicht van beschikbare vakantiewoningen op vakantieparken en van particulieren. Zo heb jij de ruimste keuze die mogelijk is om in Westkapelle een vakantiehuis te huren. Natuurlijk kun je met een muisklik zien wanneer de vakantiewoning in Westkapelle beschikbaar is. Ook alle bijzonderheden staan vermeld zodat jij ook weet of je met hond welkom bent. Vakantiewoningen worden steeds populairder en dat spreekt ook voor zich. Een vakantiebungalow biedt jou een mooie uitvalbasis voor een dagje uit. Maar je kunt ook lekker relaxen in een comfortabele omgeving die van alle gemakken is voorzien en voldoende ruimte biedt.  Wil je zelf aan het kokkerellen, dan is een volledig ingerichte keuken voor je beschikbaar. In Westkapelle een vakantiehuis huren is een goed idee voor iedereen die van vrijheid houdt!

5 tips in de omgeving van Westkapelle

Ontdek het mooiste van Westkapelle met de volgende 5 tips:

1. Polderhuis

Het Polderhuis is het dijk- en oorlogsmuseum in Westkapelle. Het is een leuk ingericht kleinschalig museum en de rondleiding is de moeite waard.

2. Landingsmonument

Als je bij het landingsmonument gaat kijken, zal je weer beseffen dat het hier niet altijd zo rustig is geweest. In de Tweede Wereldoorlog is dit het gebied geweest van heftige gevechten, zowel in het begin als aan het eind van de oorlog.

3. De Manteling

Een prachtig bos op een plaats waar je dat eigenlijk helemaal niet verwacht. Er is zelfs een kasteel te bezichtigen hoewel je daar geen al te grote verwachtingen van moet koesteren. Zeker de moeite waard.

4. Boulevard Vlissingen

De moeite waard om te slenteren op een mooie dag of uit te waaien als het stormt. Prachtig uitzicht op de Westerschelde en gezellig met vele terrasjes.

5. Rondvaart Middelburg

Middelburg ligt dan wel verder van het water dan de meeste Zeeuwse steden maar het heeft een prachtig oud centrum en dat kan je dan wel weer vanaf het water bekijken tijdens een rondvaart.     

Een sfeervol vakantiehuis in Westkapelle huren? Dat doe je natuurlijk bij Vakantiehuisjes.nl!