Vakantiehuis, woning of villa in Vlissingen zoeken

VAKANTIEHUIS, WONING OF VILLA IN VLISSINGEN ZOEKEN

Jouw vakantiehuis in Vlissingen staat in en gebied dat vroeger zowel Engels als Frans bezit is geweest. In de 16e eeuw werd de plaats tijdelijk Engels als onderpand voor de steun van de Engelsen tegen de Spanjaarden. Napoleon lijfde het gebied laten een tijdje in als onderdeel van Frankrijk vanwege de strategische ligging. Vandaag de dag is Vlissingen een van de centra van het toerisme in Zeeland. Je vindt hier allerlei soorten vakantiewoningen. Langs de boulevard vind je zeker een vakantie appartement in Vlissingen dat uitkijkt op zee. Er is in Vlissingen ook zeker een vakantiehuis aan zee voor meerdere personen te vinden. Door de centrale liggen in Walcheren is Vlissingen een mooie uitvalsbasis om de rest van het voormalig eiland Walcheren te gaan bezoeken. Maar ook Vlissingen biedt de vakantieganger veel meer dan het prachtige strand. Nabij Vlissingen vind je andere bekende plaatsen, zoals Middelburg. Lees meer 

Een vakantiewoning in Vlissingen om Walcheren te bewonderen

Het is vanzelfsprekend dat een vakantiehuis in Vlissingen zo populair is. De stranden in Walcheren behoren zonder enige twijfel tot de mooiste van ons land. In de zomer is het hier heerlijk zonnebaden en zwemmen en in de winter kun je er lekker uitwaaien en genieten van de soms wilde golven. Maar er is ook veel ruimte om wandel- en fietstochten te maken. Kijk tijdens zo’n tochtje eens naar de prachtige landhuizen die rijke kooplieden hier in de 16e eeuw lieten neerzetten. Ook natuurliefhebbers komen met een vakantie appartement in Vlissingen volledig aan hun trekken. In de vier krekengebieden die Walcheren rijk is, vind je allerlei bijzondere fauna en flora. Heel bijzonder zijn hier de kuifduiker en geoorde fuut en ijsvogel. Voor de liefhebber een unieke mogelijkheid om ook deze vogels een keer in de natuur te kunnen bewonderen. De jonge vakantieganger zal de bontgekleurde vlinders vast prachtig vinden.  

Vakantiebungalows in Vlissingen te huur

Bij Vakantiehuisjes.nl vind je een duidelijk overzicht van vakantiewoningen in en in de omgeving van Vlissingen. Hieronder tref je knusse appartementen voor 2 tot luxe bungalows en vakantievilla's voor grote groepen. Vakantiehuisjes.nl heeft op de website niet alleen een vakantiewoning in Vlissingen op een park, maar ook vakantiehuizen die door particulieren worden aangeboden. Alle bijzonderheden waaronder de data van beschikbaarheid zij op ieder moment online te zien. Dus op die manier weet je ook of je met hond welkom zal zijn op je vakantieadres. Want daar gaat het natuurlijk allemaal om bij de huur van vakantiehuisjes. Je krijgt comfort en alle vrijheid om de vakantie geheel naar jouw inzicht te vieren. Of je in Vlissingen een vakantiehuis aan zee kiest of eerder een appartement in het centrum, op Vakantiehuisjes.nl kun je kiezen voor zowel luxe appartementen met zwembad als voor goedkope vakantiewoningen.

5 tips om in Vlissingen te genieten

Genieten in Vlissingen doe je zeker met de volgende 5 tips:

1. Arsenaal

In dit grootste indoor piratenpark in Nederland kan jong en oud zich voorbereiden op het echte piratenleven op een geweldige scheepssimulator. Maar je kan er ook een haai of een rog aaien in de unieke ‘Aanraakbak’.

2. Speelcircus Bambini

De jongste vakantiegangers en hun iets oudere broertjes en zusjes kunnen hier hele dag lekker spelen op glijbanen, met reuze-LEGO, luchtkussen en nog veel meer. Er is ook een ruime buitenpiste.

3. Reptielenzoo Iguana

Genieten of griezelen van 500 reptielen, amfibieën en geleedpotigen. Aan u is de keuze.

4. MuZEEum

Vlissingen moet natuurlijk een maritiem museum hebben. In het MuZEEum is een speciaal uitkijktorentje met uitzicht over de Westerschelde uit de 17e eeuw. Door het interactieve karakter is het museum ook boeiend voor kinderen.

5. Boulevard

De boulevard in Vlissingen is lang en gezellig. Maak een mooie wandeling op zonnige dagen of om uit de waaien als het stormt. Natuurlijk zijn er meer dan genoeg mogelijkheden om een lekker drankje of hapje te nemen.   

Een gezellig vakantiehuis in Vlissingen boeken doe je gewoon online via Vakantiehuisjes.nl!