Vakantiehuis, woning of villa in Dordrecht zoeken

VAKANTIEHUIS, WONING OF VILLA IN DORDRECHT ZOEKEN

Jouw vakantiehuis in Dordrecht bevindt zich op de plaats waar drie rivieren samen komen: Merwede, Noord en Oude Rijn, Dat was ook de reden dat Dordrecht al vanaf de vroege middeleeuwen een belangrijke handels- en opslagplaats was. Dordrecht hoorde toen tot de grootste en machtigste steden in ons land. In Zuid-Holland werd die rol pas in de 19e eeuw overgenomen door Rotterdam en Den Haag. Vakantiehuizen in Dordrecht zijn zo populair omdat er in Dordrecht en omgeving altijd wat te beleven valt. Dat geldt voor watersporters, maar ook voor natuurliefhebbers. En de oude binnenstad met de vele monumentale gebouwen is vandaag de dag ook nog een gezellige plaats om te gaan shoppen. Ook de horeca laat zich hier van zijn beste kant zien. Met een vakantiebungalow in Dordrecht kun je het iedereen naar de zin maken op vakantie. Lees meer 

De prachtige omgeving van je vakantiehuis in Dordrecht

In de buurt van Dordrecht ligt het natuurgebied de Hollandse Biesbosch. In Nederland is er geen mooier en grotere rivierdelta te vinden. Er is hier nog sprake van getij en het is het gebied van de wilgenbossen, eilanden en kreken. Natuurlijk is jouw vakantiewoning in Dordrecht een ideale uitvalsbasis om dit schitterende gebied te gaan verkennen Als je echt wilt genieten van alles wat je in de omgeving van je vakantiewoning in Dordrecht kunt aantreffen is een rondleiding met gids aan te bevelen vanwege de grootte van het gebied. Maar de provincie Zuid-Holland heeft ook in de buurt van Dordrecht prachtige wandel- en fietstochten te bieden op het droge. Geniet van het afwisselende landschap en het verrassend rijke dierenleven. Hou je meer van steden dan van de natuur, dan zit je in de omgeving van de stad ook op de eerste rang. Rotterdam is niet ver van je vakantiewoning in Dordrecht. Ook historische steden als Leiden en Delft zijn altijd een uitstapje waard.

Ruime keuze aan vakantiehuizen in Dordrecht

In Dordrecht en omgeving heb je een grote variëteit in vakantiehuizen Op Vakantiehuisjes.nl vind je niet alleen een vakantiebungalow in Dordrecht in een park, maar bieden ook particulieren hun vakantiewoning in Dordrecht te huur aan. Hierdoor kun jij kiezen uit bijvoorbeeld een appartement voor twee tot een vakantievilla in Dordrecht voor 10 personen of meer. Alle bijzonderheden over het appartement of de vakantievilla in Dordrecht staan vermeld op Vakantiehuisjes.nl en die maak je zichtbaar met een muisklik. Dan kun je ook meteen zien op welke data de vakantiehuisjes beschikbaar zijn. Steeds meer vakantiegangers kiezen voor een vakantiehuis, omdat je dan verzekerd bent van een comfortabel thuisbasis. Heb je een dagje geen zin om buiten de deur te gaan eten? Dan kun je gewoon gaan koken in je volledige ingerichte keuken van je gehuurde huisje. In sommige gevallen is zelfs je huisdier welkom in het vakantiehuisje. Maar controleer dat eerst op de site voordat je met hond komt opdagen op je vakantieadres.   

5 'must-sees' in Dordrecht

De 5 leukste activiteiten in Dordrecht voor je op een rijtje gezet:

Grote Kerk

De imposante grote kerk heeft een oorsprong in de elfde eeuw. Het is het belangrijkste monument in Dordrecht en zowel van buiten al binnen mooi.

Kinderdijk

Een van de grootste trekpleisters van ons land zijn de 19 molens van Kinderdijk. Die mag je niet missen nu je in de buurt bent.

Dordrechts museum

In dit mooie gebouw zijn er regelmatig nieuwe tentoonstellingen, Maar tot de vaste waarden horen onder meer Rembrandt, Van Gogh en Mondriaan.

Shoppen in de binnenstad van Dordrecht

Shoppen en omhoogkijken naar de prachtige oude gevels in het mooie Dordrecht.

De Biesbosch

Een van de mooiste en bekendste natuurgebieden in ons land ligt vlak buiten de stad. Een rondleiding in dit gebied is echt een must.    

Wil jij dat allemaal met eigen ogen bewonderen? Boek dan jouw vakantiehuis in Dordrecht voordelig via Vakantiehuisjes.nl!