Logo Vakantiehuisjes.nl Logo Vakantiehuisjes.nl
  • Actueel & betrouwbaar
  • Direct boeken
  • Lage prijzen

Vakantiehuis voor 10 personen op Texel

Een vakantiehuis voor 10 personen op Texel huren? Dit mooie stukje Nederland maakt deel uit van de Waddeneilanden. De Waddeneilanden zijn zowel bij buitenlanders als bij Nederlanders zelf populair. Geen wonder, want het zijn bijzondere eilanden, waar je kunt genieten van de zee en het strand, een gevarieerde natuur en volop cultureel vermaak. Bovendien kun je er ook culinair genieten bij een van de vele restaurants of eetgelegenheden.
Vakantiehuis voor 10 personen op Texel
4 Accommodaties
4 Accommodaties
Prijs
4 gasten 2 slaapkamers 1 badkamers
Wifi
Toon 1 vergelijkbaar Vakantiehuisje
Tip van de redactie
20 gasten 10 slaapkamers 4 badkamers
Wifi
Sauna
Zwembad (gemeenschappelijk)
Toon 3 vergelijkbare Vakantiehuisjes
4 gasten 2 slaapkamers 1 badkamers
Sauna
Bubbelbad / Hot tub
Wasmachine
Airco
Toon 1 vergelijkbaar Vakantiehuisje
Tip van de redactie
11 gasten 5 slaapkamers 2 badkamers
Honden toegestaan
Wifi
Sauna
Wasmachine
Toon 1 vergelijkbaar Vakantiehuisje

Een vakantiehuis voor 10 personen huren

Met het hele gezin op vakantie? Of organiseren jullie een uitstapje met een groep vrienden van 10 personen? Dan is het een goed idee om een vakantiehuis voor 10 personen op Texel te huren. Hier heb je volop de ruimte, zodat iedereen zijn eigen privacy heeft en jullie tegelijkertijd echt met zijn allen weg zijn. Je hoeft de groep niet te verdelen over meerdere huisjes, maar kunt de tijd gezellig met elkaar doorbrengen. Heeft iemand behoefte aan tijd voor zichzelf? Dan is er altijd een ruimte waar rust te vinden is.

Ontdek Texel vanuit je vakantiewoning voor 10 personen

Texel is een prachtig eiland. Het staat vooral bekend vanwege de schapen. Wist je dat er ongeveer evenveel schapen als mensen op het eiland ‘wonen’? Dit zijn er namelijk zo’n 14.000. De schapen zijn vooral belangrijk voor de wolproductie. Hier zal je dan ook veel informatie over kunnen vinden op het eiland. In het dorpje Den Burg is er zelfs een schapenmuseum. Als je van dieren houdt, dan kun je echter ook terecht in Ecomare. Dit is vooral bekend door de zeehonden die hier opgevangen worden tot ze in goede gezondheid weer vrijgelaten kunnen worden. Verder vind je er nog allerlei andere dieren die in en rond de zee leven. Een ander prachtig natuurpark is De Slufter. Hier kun je prachtig wandelen en fietsen. Wanneer je op Texel verblijft in de zomer, dan moet je natuurlijk ook de vuurtoren eens bezoeken. Deze is gedeeltelijk geopend. Je kunt namelijk 6 van de 8 verdiepingen bereiken. Dat levert een prachtig uitzicht op over de omgeving. Bij helder weer kun je heel ver kijken. Een dagje minder goed weer? Bezoek dan het Schippers- en Juttersmuseum eens.

Huur het vakantiehuis dat bij je past

Zoek je een vakantiehuis voor 10 personen op Texel? Dan vind je op Vakantiehuisjes.nl zeker iets wat bij je past. Er zijn verschillende soorten huizen te vinden, zoals een vakantiehuis op een park of juist een huisje dat door een particulier verhuurd wordt. Reis je met kinderen? Dan is het aan te raden om voor een babyvriendelijk of kindvriendelijk huis te kiezen. Dan weet je zeker dat de woning ook gericht is op kinderen en dat je ontspannen op reis kunt met je kleine avonturiers. Bij een groepsreis is het misschien ook wel leuk om voor wat extra luxe te kiezen. Overleg met elkaar wat jullie budget is en kijk wat de mogelijkheden daarbij zijn. Met zijn allen wordt extra luxe lekker betaalbaar en bij Vakantiehuisjes.nl kun je natuurlijk rekenen op strakke prijzen. Wat dacht je van een vakantiehuis voor 10 personen met een jacuzzi of een buitenzwembad? Geniet optimaal van je verblijf op Texel en huur een vakantiehuis dat helemaal bij je past.

Huur jouw vakantiehuis voor 10 personen op Texel direct op Vakantiehuisjes.nl. Tijd om te genieten!