Vakantiehuis, woning of villa in Zeeuws-Vlaanderen zoeken

VAKANTIEHUIS, WONING OF VILLA IN ZEEUWS-VLAANDEREN ZOEKEN

Als het aan de Belgen in de 19e eeuw had gelegen zou jouw vakantiewoning in Zeeuws-Vlaanderen zich nu in België bevinden. Het gebied maakte lang deel uit van het graafschap Vlaanderen, maar werd in 1814 bij de provincie Zeeland gevoegd. Na de onafhankelijkheid van België probeerde de nieuwe natie die gebied te veroveren Dat stuitte op heftige tegenstand en de poging werd gestaakt. Toch heeft Zeeuws-Vlaanderen pas sinds 2003 een vaste verbinding met de rest van Nederland. Vanuit jouw vakantiehuisje in Zeeuws-Vlaanderen kun je nu even eenvoudig de rest van Zeeland bereiken als het mooie Vlaanderen. Dat betekent dat een vakantiebungalow huren in Zeeuws-Vlaanderen je vele mogelijkheden biedt. Vergeet ook het prachtige gebied zelf niet te bewonderen. In een vakantiewoning in Zeeuws-Vlaanderen voel je je echt op vakantie.  Lees meer 

Ontdek het Zeeuws-Vlaanderen van vandaag

Een vakantiewoning in Zeeuws-Vlaanderen brengt je in een gebied van rust en ruimte. Hier zie je geen horizonvervuiling en heb je eindeloze vergezichten. Vanaf natuurgebied het Zwin tot de grens met België liggen langs de Zeeuwse kust prachtige stranden. Volgens velen het mooiste stukje van Nederland. Deze stranden worden met regelmaat uitgeroepen tot de schoonste van ons land. Maar zelfs in het hoogseizoen vind je hier nog alle rust. In de zomer kan je hier genieten van alle vormen van watersport zoals kitesurfen, surfen en blowkarten. Maar natuurlijk kan je ook een dagje uit kiezen om door mooie badplaatsjes als Cadzand, Groede of Breskens te slenteren. Natuurlijk maakt de nabijheid van mooie Belgische steden zoals Brugge, Knokke en Gent een vakantie in dit gebied nog meer bijzonder.

Een vakantiehuis in Zeeuws-Vlaanderen dat bij je past

Wil je in Zeeuws-Vlaanderen een vakantiehuis huren, dan vind je op Vakantiehuisjes.nl de mooie vakantiehuizen die deze regio te bieden heeft. Wil jij nog snel een last minute reis boeken, kijk dan meteen welke data nog beschikbaar zijn voor het huisje van jouw keuze. Natuurlijk kun je dan ook meteen zien of je met hond welkom bent en alle andere bijzonderheden die je maar wil weten over de vakantiewoningen. Vakantiehuisjes.nl geeft niet alleen een overzicht van de vakantiehuizen op parken, ook een particulier vakantiehuis in Zeeuws-Vlaanderen behoort tot de mogelijkheden. Hierdoor heb jij wel een heel ruime keuze. Of je nu voor een park of particulier vakantiehuis in Zeeuws-Vlaanderen kiest, de mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. En ben je soms op zoek naar een vakantiehuis te koop in jouw favoriete vakantiegebied? Ook daar kan je voor terecht op de website. Kies ook voor het comfort en de vrijheid van een vakantiewoning. Huur je in Zeeuws-Vlaanderen een vakantiehuis, dan ben je ook op vakantie van alle gemakken voorzien.

5 toeristische tips in Zeeuws-Vlaanderen

Bezoek zeker de volgende 5 bezienswaardigheden als je in een vakantiehuis in Zeeuws-Vlaanderen verblijft.

1. Het Zwin

Beschermd natuurgebied Het Zwin loopt van Cadzand tot voorbij de Belgische grens. Het heeft mooie stranden, duinen en schorren. Vele vogels voelen zich hier thuis.

2. Toversluis

Dit grote overdekte recreatiegebied in Sluis is ideaal voor een dagje uit met het hele gezin vanuit je vakantiehuis in Zeeuws-Vlaanderen. Je kunt er bowlen en lasergamen, maar ook wokken en steengrillen. Hier vliegt de dag werkelijk om alsof die wordt weggetoverd.

3. Struisvogelboerderij  Monnikenwerve

Tegen betaling kun je een rondleiding krijgen op deze bijzondere struisvogelboerderij. Er zijn 125 struisvogels en er is een winkeltje waar je cake kan kopen die is gebakken met struisvogeleieren.

4. Terneuzen

Ga een dagje winkelen in Terneuzen en in het juiste seizoen in Snow Base geopend. Dat is goed voor een dagje sneeuwplezier met skiën, snowboarden en meer.

5. Het verdronken land van Saeftinge

Een uniek natuurgebied. Maar denk er wel aan om oude kleding aan te trekken. En een goede conditie is wel aan te raden omdat een excursie hier zwaar is.       

Een vakantiehuis op Zeeuws-Vlaanderen huren? Doe dat nu op Vakantiehuisjes.nl.