Vakantiehuis, woning of villa in Den Haag zoeken

VAKANTIEHUIS, WONING OF VILLA IN DEN HAAG ZOEKEN

Je vakantiehuis in Den Haag staat in de enige grote Nederlandse stad die direct aan de Noordzee ligt. Vakantiewoningen in Den Haag zijn dan mede zo populair, omdat je hier in de buurt zit van de stranden van Scheveningen en Kijkduin. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een vakantiehuis in Kijkduin. Den Haag heeft nog veel meer te bieden. Jouw vakantiewoning in den Haag bevindt zich in een provincie die voor iedere vakantieganger wel iets heeft te bieden in ieder seizoen. Het gebied in de omgeving van Den Haag wordt als sinds oudsher bewoond. De Romeinen waren niet de eersten toen zijn hier hun forten bouwden. Maar het is best bijzonder dat deze provinciehoofdstad pas in 1806 stadsrechten kreeg. Daarna bloeide de stad ook als nooit tevoren. Op Vakantiehuisjes.nl vind je zowel luxe vakantiebungalows als goedkope vakantiehuisjes in Den Haag. De keuze is helemaal aan jou.  Lees meer 

 

Ontdek stad en omgeving vanuit je vakantiewoning in Den Haag

Vanuit je vakantiewoning in Den Haag valt er een hoop te beleven in deze mooie provincie. Als je komt voor zon, zee en strand, dan zijn er mooie stranden in overvloed. Het mooie strand van Noordwijk is meestal rustig, terwijl er bij Katwijk altijd wel wat te beleven valt. Natuurlijk is Zuid-Holland de provincie van de bloembollen en als je in het juiste seizoen bent, zal je die overal kunnen bewonderen. De Keukenhof is natuurlijk een must voor ieder die een vakantiehuis kiest in Den Haag. Maar er is in deze provincie nog veel meer te zien. Rotterdam wordt steeds meer bezocht door toeristen en dat is niet verwonderlijk gelet op wat de stad te bieden heeft. Maar ook de oude universiteitsstad Leiden ligt in de buurt van je vakantiehuis in Den Haag. Wist je dat je daar in het historische centrum ook gezellig kunt shoppen?   

Vele types vakantiehuisjes in Den Haag

Op Vakantiehuisjes.nl zie je wat er beschikbaar is in Den Haag en omgeving. Natuurlijk vind je hier een luxe vakantiebungalow bij het strand. Huur een vakantiehuis in Kijkduin om optimaal te genieten van de zee. Maar er zijn ook knusse appartementen waar je met zijn tweeën gezellig vakantie kunt vieren. Zoek je goedkope vakantiehuisjes in Den Haag, dan vind je die uiteraard ook op de site. Op Vakantiehuisjes.nl staan niet alleen vakantiewoningen op parken, maar ook van particulieren. Zo heb jij altijd veel keuze. Een vakantiewoning in Den Haag vind je voor alle groepen. Als jij met de hele familie of een grote groep vrienden komt, is een vakantievilla wellicht de juiste oplossing. Maar vakantiehuizen bieden altijd comfort en zorgen dat je de vrijheid hebt om je vakantie nar eigen inzichten in te richten. Zo kun je bijvoorbeeld gewoon in je gehuurde huisje gaan kokkerellen als je een keer niet buiten de deur wilt eten. Je krijgt altijd een volledig ingerichte keuken. Op Vakantiehuisjes.nl kan je met een klik de bijzonderheden en data van beschikbaarheid van je favoriete huis in Den Haag zien.

5 bezienswaardigheden in Den Haag

Vakantiehuisjes.nl heeft voor jou de leukste activiteiten en bezienswaardigheden in Den Haag op een rijtje gezet:

Madurodam

Natuurlijk wil jong en oud een dagje doorbrengen in Madurodam. Dit is wellicht de meest bekende attractie in ons land.

Mauritshuis

In dit mooie museum vind je een overzicht van de meest belangrijke Hollandse en Vlaamse meesters. Een bezoek meer dan waard.

Shoppen in Den Haag

De Haagsche Passage is niet alleen het oudste winkelcentrum in ons land. Naast de geweldige architectuur vind je er ook leuke winkels, groot en klein.

Omniversum

In het eerst gebouwde IMAX koepeltheater in Europa kan je ook vandaag de dag nog spectaculaire grootbeeldfilms gaan bekijken.

Scheveningen

Een vakantie in Den Haag is nooit compleet zonder een bezoek aan het mondaine Scheveningen. Geniet van de zee, de sfeer en een hapje en drankje.    

Een vakantiehuis in Den Haag huren? Boek nu op Vakantiehuisjes.nl!