Vakantiehuis, woning of villa in de Biesbosch zoeken

VAKANTIEHUIS, WONING OF VILLA IN DE BIESBOSCH ZOEKEN

Jouw vakantiehuis bij De Biesbosch staat in of in de buurt van een van de meest bijzondere natuurgebieden van Nederland en toch zijn de grote steden ook nooit ver weg. De Biesbosch heeft zoetwatergetijden en beslaat een grote oppervlakte in Zuid-Holland en Noord-Brabant. Het bestaat behalve uit veel water ook uit riviereilanden, zand en slikplaten. Sinds 1994 heeft het gebied de status van nationaal park gekregen. Het is niet alleen natuurgebied, maar er vindt ook agrarisch gebruik plaats, er is recreatie en het vormt een opslagbekken van drinkwater voor de Randstad. De meeste bezoekers komen naar dit gebied in groepen, bijvoorbeeld om de natuur te bestuderen, voor de watersporters of als bedrijfsuitje. De vakantiehuizen zijn hierop aangepast. Je treft zeker een mooi vakantiehuis in De Biesbosch voor 12 personen. Maar in de buurt is ook een appartement voor 2 te vinden. De omgeving van de meeste vakantiewoningen hier is erg spectaculair. Huur je in of bij De Biesbosch een vakantiehuis, dan zal jij je geen moment vervelen. Lees meer 

De natuur in vanuit je vakantiehuis in de Biesbosch

Er valt veel te genieten in omgeving van je vakantiehuis bij De Biesbosch. Je kunt er wandelen, varen en fietsen. Jouw vakantiewoning is een mooie uitvalbasis om de bijzondere natuur van het gebied te ontdekken. De mooiste manier is wellicht een open fluisterboot op een mooie dag. De schipper is je gids en die kan je alles vertellen op de natuur. Je vaart langs dichtbegroeide oevers en door smalle kreken. Omdat de dieren inmiddels gewend zijn geraakt aan de voorbijgaande boten kun je ze vaak van dichtbij zien. Hier kun je de meest mooie natuurfoto's maken die je je maar kunt voorstellen. Maar je kunt ook zelf het water op en genieten van allerlei watersport op de recreatieve plassen. Wil je ook weer eens een stad zien, dan is het oude Dordrecht met de gezellige historische binnenstad altijd dichtbij je vakantiehuis in De Biesbosch.

Kies een vakantiebungalow bij De Biesbosch

Ga jij je vakantie doorbrengen in de prachtige Biesbosch? Kies dan op Vakantiehuisjes.nl de vakantiewoning die bij jou past. Op onze site vind je vakantiehuisjes in alle soorten en maten, van een voordelig vakantiehuisje voor 2 tot een vakantievilla voor een grote groep van 10 personen of meer. Op Vakantiehuisjes.nl zijn niet alleen vakantiehuizen op parken opgenomen. Hier bieden ook particulieren hun vakantiewoning bij De Biesbosch te huur aan. Kijk maar eens rond en ontdek de vele mogelijkheden. Uiteraard kun je meteen zien of een vakantiebungalow beschikbaar is. Ook voor last minute boekingen moet je op Vakantiehuisjes.nl zijn. Een vakantiewoning geeft je de ruimte en biedt alle comfort dat je zoek. Op Vakantiehuisjes.nl kun je verzekerd zijn dat ook jij een vakantiewoning in De Biesbosch vindt.   

5 tips in de omgeving van de Biesbosch

Er is niet alleen water te zien in de omgeving van jouw vakantiewoning bij de Biesbosch. Wat dacht je van de volgende bestemmingen?

1. Biesbosch museum

Het Biesbosch museum is een ruim opgezet museum in een mooi pand. Zeker ook boeiend voor kinderen door de goede uitleg.

2. Molens Kinderdijk

Met zo veel water in de buurt is de aanwezigheid van molens niet vreemd. De 19 molens van Kinderdijk zijn wel erg mooi.

3. Watertaxi Rotterdam

Wie geen genoeg kan krijgen van het water en toch ook de grote stad mist, is de watertaxi in Rotterdam natuurlijk een ideale oplossing. Bekijk de haven eens van de andere kant.

4. Dordrechts Museum

Hier vind je werken van plaatselijke schilders door de eeuwen heen. Vaak zijn er ook boeiende tijdelijke exposities.

5. Grote Kerk Dordrecht

Een prachtige en indrukwekkende kerk met internationale allure. Vergeet niet de folder te kopen om de bijzonderheden niet te missen. Een bezoek om stil van te worden.  

Ook al zin om je koffer te pakken? Bij De Biesbosch een vakantiehuis huren doe je natuurlijk via Vakantiehuisjes.nl!