Vakantiehuis, woning of villa in Scheveningen zoeken

VAKANTIEHUIS, WONING OF VILLA IN SCHEVENINGEN ZOEKEN

Een vakantiehuis in Scheveningen is al gebruikelijk sinds de 19e eeuw. Toen raakte het baden in zee in zwang bij de gegoede klasse in Engeland en verspreidde zich dat over Europa. Voor die tijd was Scheveningen een klein vissersdorp waar vrijwel alle bewoners en beroep uitoefenden dat met de visserij te maken had. Waarschijnlijk is het dorp al ontstaan in de 12e eeuw, toen in eerste instantie gevestigd op een aantal nieuwe duinen. Vandaag de dag kan je diverse types vakantiewoningen huren in Scheveningen en omgeving, bijvoorbeeld een royale vakantiewoning in Scheveningen voor 12 personen. De badplaats is in alle seizoenen interessant, omdat het schouwspel van de zee altijd de mens zal blijven boeien. Kom jij voor de strandgenoegens in de zomer of kies jij voor een vakantie in een ander seizoen om ook de omgeving van je vakantieverblijf te kunnen bewonderen? Een vakantiehuis aan zee verveelt nooit. Lees meer 

Ontdek de omgeving van je comfortabele vakantiehuis in Scheveningen  

Ontspannen tijdens een vakantie in Scheveningen is geen enkel probleem, omdat het strand en de zee altijd dichtbij zullen zijn. Als het weer wat minder is, kun je ook door het centrum Scheveningen slenteren. Dan zal je ontdekken dat daar ook van alles te zien is. Heb je gekozen voor een grotere vakantiewoning in Scheveningen voor 6 personen of misschien wel 10 personen, dan is er voor ieder wat te beleven in de omgeving. Natuurlijk is er de statige oude stad Den Haag met haar vele bezienswaardigheden. Maar Zuid-Holland heeft nog veel meer te bieden. Denk maar eens aan het prachtige natuurgebied de Biesbosch of de 19 molens van Kinderdijk. Wie eens een ander strand wil gaan verkennen kan ook de badplaatsen Kijkduin, Noordwijk of Katwijk eens gaan bekijken. Overal tref je wel iets bijzonders. En shoppen in oude centra kan in Leiden en Dordrecht naar hartenlust.

Vakantiehuisjes in Scheveningen te huur

Een vakantiewoning in Scheveningen vind je ook op Vakantiehuisjes.nl. Het overzicht omvat niet alleen vakantiebungalows in parken in de omgeving van Scheveningen, maar ook vakantiehuizen van particulieren. Dat maakt de keuze wel erg ruim. Ga voor een romantisch vakantie appartement in Scheveningen voor twee. Of kies voor een royale vakantievilla voor 12 personen of meer met alles erop en eraan. Op Vakantiehuisjes.nl vind je zowel luxe bungalows met zwembad als goedkope maar comfortabele vakantiewoningen. Met een simpele muisklik kun jij meteen de specificaties opvragen en ook bekijken op welke data het huisje van jouw voorkeur beschikbaar is. Als je met hond op vakantie wil, kijk dan altijd op de site of dit is toegestaan. De vrijheid van een vakantiewoning of vakantie appartement in Scheveningen is geweldig. Dat doet ieder jaar weer veel vakantiegangers besluiten om een vakantiehuis in Scheveningen te huren. Te koop staande vakantiewoningen in deze regio vind je ook op Vakantiehuisjes.nl.

5 mooie bezienswaardigheden in Scheveningen

De 5 leukste activiteiten en bezienswaardigheden van Scheveningen op een rijtje:

Skyview Scheveningen

Skyview Scheveningen mag je niet missen. Neem plaats in het reuzenrad en geniet van het adembenemende uitzicht over land en zee. Een echte belevenis.

De Pier van Scheveningen

Misschien heeft de Pier niet meer de grandeur van vroeger, maar na de opknapbeurt is het een must om er overheen te wandelen, hoe vaak je er ook komt.

Museum Beelden aan Zee

Of je nu houdt van de beeldhouwkunst of niet. Het museum is de moeite van het bekijken waard en de exposities worden schitterend opgebouwd.

Sea Life Scheveningen

Alles wat je altijd al wilde weten over het leven in de zee bij Scheveningen, kan je bij Sea Life ontdekken. Klein, maar fijn en interessant.

Muzee Scheveningen

Gewoon een leuk museum over vroeger dat ouderen op sommige punten nog herkenbaar zullen vinden. De jongere vakantieganger zal zijn ogen uitkijken en uitleg nodig hebben.

Heb jij al een mooi vakantiehuis in Scheveningen op het oog? Huur die dan eenvoudig en snel via Vakantiehuisjes.nl!