Logo Vakantiehuisjes.nl Logo Vakantiehuisjes.nl
  • Actueel & betrouwbaar
  • Direct boeken
  • Lage prijzen

De leukste vakantiehuisjes aan het water in Nederland

Nederland kent prachtige kanalen, rivieren, meren en kustlijnen, dit bied je talloze mogelijkheden voor een heerlijke vakantie aan het water. Welk vakantiehuisje kies je dan eigenlijk? Wij hebben onze leukste aanraders op een rijtje gezet voor jullie, deze huisjes zullen zeker weten zorgen voor een onvergetelijke vakantie!

De leukste vakantiehuisjes aan het water in Nederland

Op vakantie in Nederland

Op vakantie in Nederland is altijd leuk, maar het word nog leuker als je dan ook nog eens dicht bij het water bent! Wij hebben de leukste huisjes hiervoor op een rijtje gezet voor jullie.

De leuke vakantiehuisjes aan het water zijn

1. Ahornenlaan 2

2. Oasis Punt-West Hotel & Beachresort

3. Balsemien Logies- Huis

4. Watervilla de Blauwe Reiger

Ahornenlaan 2 - ★★★★★

Ahornenlaan 2 ligt direct aan het water. Stap je de tuin uit? Dan bevind je jezelf al op het strand. In de avond kun je genieten van prachtige zonsondergangen met een drankje erbij. Overdag kun je bruin bakken op het strand en afkoelen in de Noordzee. Vanaf het terras kijk je naar bootjes en zeilers die voorbij komen varen. Het vakantiehuis bestaat uit twee verdiepingen; op de bovenverdieping vind je de woonkamer en keuken. In de keuken kan elke kok zich helemaal uitleven, want de keuken is volledig uitgerust met apparatuur. Het is een woonkeuken die je uitnodigt voor bourgondische avonden met vrienden of familie. Zet de Zeeuwse gerechten maar op tafel! Weer of geen weer, er is altijd wel iets te doen in Zeeland. In de villa zelf vind je een open haard en een flatscreen-tv. Met slecht weer is een filmmarathon zeker een optie, maar ook in het centrum valt er van alles te doen. Je kunt uit eten in een van de heerlijke restaurants of een museum bezoeken.

Er kunnen maximaal 6 gasten verblijven in dit vakantiehuis.

Geniet in het vakantiehuis Ahornenlaan 2 van de prachtige zee

Oasis Punt-West Hotel & Beachresort 5 - ★ ★ ★ ★ ★

De luxe vakantieverblijven op Oasis Punt - West Hotel & Beach Resort zijn beschikbaar in verschillende varianten. Er zijn vier verschillende typen villa's geschikt voor vier tot acht personen. Alle villa's bevinden zich in de duinen of aan het strand rondom de baai, en er is gebruikgemaakt van natuurlijke materialen. De huizen hebben grote ramen met uitzicht op het prachtige strand, en 's avonds word je beloond met een zonsondergang in de mooiste kleuren. Rondom de villa beschik je over een ruime veranda voor het ultieme gevoel van vrijheid en privacy. Op een warme zomeravond kun je hier nog heerlijk genieten van een drankje. In de ochtend kun je een wandeling maken over het strand of je dag beginnen met een verfrissende ochtendduik. In de middag kun je de stad verkennen of de hele dag aan het water doorbrengen. De villa's bevinden zich aan het strand van Ouddorp, een gezellige stad met leuke winkels en restaurants.

Er kunnen maximaal 4 gasten verblijven in dit vakantiehuis.

uitzicht op zee vanuit je slaapkamer in vakantie huis Oasis

Balsemien Logies – Huis - ★ ★ ★ ★ ☆

Vanuit appartement Balsemien Logies is het slechts 300 meter lopen naar het strand. Op niet meer dan 20 stappen afstand ligt het bos met vele kilometers aan prachtige wandel- en fietsroutes. Op nog geen 2 km afstand bevindt zich het natuurcentrum waar dagelijks zeehondjes worden gevoerd, waarbij je vaak mag meehelpen. Met het strand zo dichtbij kun je genieten van de fascinerende wereld van vogels en planten die op het strand groeien. Bovendien kun je samen van een romantisch uitzicht op het strand genieten. De tuin is omheind, en de keuken is voorzien van alle faciliteiten, zodat je zelf je favoriete gerechten kunt bereiden tijdens je vakantie. Het vakantiehuis bevindt zich in Noord-Holland, een prachtige regio die zeker een bezoekje waard is. Hier kun je een dagje winkelen of juist de typische gerechten proeven; er is voor ieder wat wils.

Er kunnen maximaal 5 gasten verblijven in dit vakantiehuis.

Geniet van een ontspannen verblijf in vakantiehuis Balsemien Logies- Huis

Watervilla de Blauwe Reiger - ★ ★ ★ ★ ☆

De prachtige Watervilla de Blauwe Reiger ligt midden in het natuurgebied de Wijde Ee en beschikt over een eigen sauna met uitzicht over het water! Klinkt als het perfecte vakantiehuis, toch? Deze unieke woning ligt midden in het water en is zeer rustig gelegen, waardoor je helemaal tot rust kunt komen tijdens je verblijf. Let wel op: het huis is alleen per boot bereikbaar. Je kunt er een huren of je eigen boot meenemen; ze bieden er geen gratis aan. Vanuit de woning kijk je uit over het prachtige water en word je soms verrast door een mooie zonsondergang. In de villa vind je 3 badkamers en 3 slaapkamers. Daarnaast heb je de beschikking over een ruime woonkamer en een heerlijke sauna. Deze villa beschikt over een volledig uitgeruste keuken, zodat je ook op vakantie je favoriete gerechten kunt bereiden. Geen zin om te koken? Dat is geen probleem; in het centrum kun je altijd terecht bij een van de heerlijke restaurants.

Er kunnen maximaal 6 gasten verblijven in dit vakantiehuis.

Geniet van een onvergetelijk verblijf in deze watervilla

Of je nu op zoek bent naar ontspanning aan zee, avontuurlijke watersportactiviteiten of gewoon een vredige ontsnapping aan het water, Nederland heeft het allemaal. Deze vakantiehuisjes aan het water beloven een onvergetelijke vakantie te bieden, omringd door de rustgevende geluiden en de schoonheid van het Nederlandse waterlandschap.

Boek bovenstaande huisjes of andere leuke vakantiehuisjes nu op Vakantiehuisjes.nl en pak je koffers in en bereid je voor op een geweldige vakantie aan het water in Nederland!

 



Auteur: Dani