Logo Vakantiehuisjes.nl Logo Vakantiehuisjes.nl
  • Actueel & betrouwbaar
  • Direct boeken
  • Lage prijzen

De leukste vakantiehuisjes van Duitsland

Duitsland, het land van sprookjesachtige bossen, pittoreske dorpjes en indrukwekkende kastelen, biedt niet alleen een rijke geschiedenis en bruisende steden, maar ook enkele van de meest charmante vakantiehuisjes. Of je nu op zoek bent naar een romantisch toevluchtsoord voor twee, een gezinsvriendelijke cottage of een knusse blokhut midden in de natuur, Duitsland heeft het allemaal. Laten we een reis maken langs enkele van de leukste vakantiehuisjes die dit land te bieden heeft.

De leukste vakantiehuisjes van Duitsland

Op vakantie in Duitsland

Op vakantie gaan in Duitsland biedt een diverse en boeiende ervaring, of je nu houdt van schilderachtige natuur, rijke geschiedenis, bruisende steden of traditionele cultuur. Of je nu opzoek bent naar avontuur in de natuur, culturele ontdekkingen, culinaire hoogstandjes of ontspanning in een luxe omgeving, Duitsland heeft voor elk wat wils. Plan je reis zorgvuldig en laat je verassen door de veelzijdigheid van dit prachtige land.

De leukste vakantiehuisjes van Duitsland

·         Inzell Chalets

·         Villa Fuchs

·         Chalet Arber

·         DHH Strandhaus

Inzell Chalets - ★★★★★

Geniet van je vakantie in het nieuw gebouwde chalet in Inzell! Ontspanning is hier gegarandeerd met een eigen buitenzwembad en een privésauna. Ontspan en geniet van zomeravonden op het ruime terras aan het zwembad met direct uitzicht op de Chiemgauer Alpen. Het vakantieoord Inzell wordt omringd door lokale Chiemgau- en Berchtsegadener Alpen en in de directe omgeving van het kuur-en zwempark Inzell. Ervaar het indrukwekkende landschap van Inzell, dat wordt gekenmerkt door een zonnig dal en schilderachtige bergweiden en bergmeren, en geniet tijdens een wandel-of fietstocht van het prachtige panorama op het bergbos en de heide- avonturenpaden. In de winter zijn er uitstekende mogelijkheden om te schaatsen en skiën. De wintersportfaciliteit Max Aicher Arena bevindt zich in het dorp zelf, de wintersportgebieden Kesselalm Lifte Inzell en Pommernlift in Adlgaß zijn in de nabije omgeving. Inzell zelf biedt fantastische omstandigheden met 80 km aan langlaufloipes met directe toegang voor de deur. Naast het skigebied Kaltenbach zijn de skigebieden Winklmoos Steinplatte en Lofer in de buurt.

In de buurt valt er van alles te beleven: de Chiemgauer Alpen zijn direct voor de deur en bieden zichzelf ideaal voor wandelen en bergbeklimmen. Chiemsee, Köningssee en Waginger See zijn ook zeer dichtbij en mogen niet ontbreken in uw dagelijkse planning. Voor gezinnen is een bezoek aan het Badepark Inzell met overdekt zwembad, reuzenglijbaan en eigen natuurlijk zwemmeer de moeite waard. De stad Inzell is ook de thuisbasis van de overdekte kunstijsbaan Max Aicher Arena met een 400 meter lange schaatsbaan en een ijshockeybaan.

Volledig tot rust komen in dit vakantiehuisje

Villa Fuchs - ★★★★★

Dit lichte Villa Fuchs appartement met moderne inrichting verwelkomt jou en je gezin voor een fantastisch verblijf. Het appartement heeft een gezellige en Scandinavische sfeer. Het heeft ook een goed ingerichte tuin waar je kunt ontspannen en genieten van je maaltijden en drankjes. Het is heerlijk om het mooie plaatselijke café en bistro of de vuurtoren de ‘Dicke Berta’ op de fiets of te voet te bezoeken en de schepen voorbij te zien varen. Laat de wind om je neus waaien en geniet van de heerlijke rust. Dit is Altenbruch! Maar ook de andere kuurgebieden zoals Döse, Duhnen, Sahlenburg en Otterndorf zijn snel te bereiken. Het appartement bevindt zich in het nieuwe gebouw en de liefdevolle inrichting is nieuw of je kunt zeggen zo goed als nieuw. Het woon- en eetgedeelte is uitgerust met een volwaardige keuken, waar je gezellig samen kunt zitten koken. Dit appartement ligt op 1,5 km van de Wereldvaarroute.

Bij Belvilla geniet je van absolute vrijheid en privacy. Je kunt ontbijten in je pyjama of ’s avonds ongestoord praten zonder je zorgen te hoeven maken over de avondklok. In je eigen vakantiehuis kun je op elk moment heerlijke maaltijden bereiden met lokale ingrediënten of een ontspannen pauze nemen. Je verblijft tussen de lokale bevolking en ervaart de authentieke sfeer van de regio uit eerste hand. Onze huiseigenaren of beheerders zijn discreet beschikbaar op locatie en geven je graag waardevolle insider tips over de omgeving.

Geniet van een prachtig uitzicht

Chalet Arber - ★★★★★

Deze moderne Arber chalets maken je mooiste vakantiedromen waar. Het vakantiecomplex met in totaal 17 chalets, allemaal met eigen sauna en bubbelbad op het buitenterras van de huizen, ligt midden in het luchtkuuroord St. Englmar. Geen vakantie wens blijft onvervuld hier! En ook de regio rond St. Englmar heeft voor jong en oud in elk jaargetijde veel afwisseling in petto. Een bijzonder hoogtepunt is het rodel- en vrijetijdsparadijs met zijn zomerrodelbanen, achtbaan, vliegende vos, avonturengolf, megaglijbanen, tubingbaan en nog veel meer. Ook de eerste Beierse ‘WaldWipfelWeg’ een boomkroonpad om 30 meter hoogte, is een echte eyeopener. Het biedt een uniek uitzicht in en over het prachtige landschap van het Beierse Woud. Het aangrenzende natuurontdekkingspad is een tentoonstelling en zintuigentuin voor jong en oud. Na een afwisselende dag kun je genieten in de Finse sauna of in de hot tub.

Het bergdorp St. Englmar in Neder-Beieren is een door de staat erkend luchtkuuroord en placet o be voor actieve vakantiegangers. Of het nu gaat om wintersporters, wandelaars of mountainbikers, ook kun je het hele jaar door genieten van de landschappelijke voordelen van het middelgebergte in het natuurpark Beierse Woud. Door de uitstekende ligging in het hoogdal en de meer dan 1.000 meter hoge lokale bergen Pröller, Knogl, Predigstuhl, Hochberg en Hirchenstein, biedt St.Englmar een grote verscheidenheid aan outdoor- activiteiten. In de zomer wachten 125 km gemarkeerde wandelpaden op je om verkend te worden, terwijl in de winter 12 km perfect geprepareerde pistes en acht liften met schijnwerpers op je wachten.

Ontspan en vergeet de drukte van het dagelijks leven in dit vakantiehuis met een hot tub

DHH Strandhaus

Comfortabele twee onder één kap woning DHH Strandhaus op slechts 100 meter van het fijne zandstrand. Je woonplaats bevindt zich op een 200 meter groot, natuurlijk terrein midden in de duinengordel aan een privéweg met weinig verkeer- midden in het kustbos. Hier kunnen zelfs kinderen in de verkeersluwe zone zonder angst naar het strand gaan en onderweg een ijsje halen. Het strandhaus met zijn twee helften is perfect voor families die vrienden zijn.

Ontdek het huis vol verrassingen, plezier voor het hele gezin gegarandeerd! Ook in het kinderland Trassenheide is van alles te beleven: of het nu gaat om een draaimolen, een kindersportbaan, een westerntrein, een van de vele springkastelen, een sleeglijbaan of trampolines, die zonder extra kosten naar hartenlust kunnen worden gebruikt. Enorme legostenen en een royaal uitgeruste fitnessruimte  met veel sportuitrusting horen er ook bij. Terwijl de volwassenen genieten van een kopje koffie, kunnen de kleintjes stoom afblazen op de supergrote nieuwe luchtkussenbal. Scooterauto’s en motorfietsen, evenals elektrische graafmachines en minigolf worden tegen een kleine meerprijs aangeboden.

Geniet van een heerlijk verblijf in dit mooie vakantiehuisje

Of je nu de voorkeur geeft aan de rustige natuur van het Zwarte Woud, de traditie in Beieren, de avontuurlijke geest in de Beierse Alpen, de romantiek aan de Moezel of de moderne luxe aan de Oostzee, de vakantiehuisjes in Duitsland bieden voor elk wat wils. Laat je betoveren door de diversiteit en schoonheid die dit land te bieden heeft en maak van je volgende vakantie een onvergetelijke vakantie! Met een verblijf in een vakantiehuisje van vakantiehuisje.nl zul je gegarandeerd genieten van al deze dingen dus neem snel een kijkje!



Auteur: Dani