Logo Vakantiehuisjes.nl Logo Vakantiehuisjes.nl
  • Actueel & betrouwbaar
  • Direct boeken
  • Lage prijzen

De mooiste vakantiehuisjes in Portugal

Portugal, een land doordrenkt van geschiedenis en doordrenkt met natuurlijke schoonheid, is een verborgen juweeltje in Europa. Van de gouden stranden tot de schilderachtige wijngaarden en de historische steden, Portugal heeft voor elk wat wils. Portugal, met zijn natuurlijke schoonheid, rijke geschiedenis, smaakvolle kleuren en hartelijke bevolking, biedt een onvergetelijke reiservaring. Of je nu op zoek bent naar ontspanning op het strand, avontuur in de natuur of een duik in de cultuur en geschiedenis, Portugal heeft het allemaal. Wij hebben voor jullie de mooiste vakantiehuisjes van Portugal op een rijtje gezet dus lees snel verder!

De mooiste vakantiehuisjes in Portugal

Op vakantie in Portugal

Op vakantie gaan in Portugal is een uitstekende keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een bestemming die zowel rijk is aan geschiedenis en cultuur als gezegend met adembenemende natuurlijke landschappen. Of je nu geniet van de rijke cultuur, de prachtige natuur of gewoon wilt ontspannen aan het strand, Portugal heeft voor elk wat wils.

De mooiste vakantiehuisjes in Portugal zijn

·         Casa Vigía

·         Pine Hills Coral

·         Appartement Iberlagos

·         Emerson Plaza

Casa Vigía

Kom tijd doorbrengen in het prachtige vakantiehuis Casa Vigía met je familie of vrienden. Er is een privézwembad buiten om van een verfrissende duik te genieten. Er is ook een verlichte privétuin waar je tijd kunt doorbrengen met het bewonderen van de natuur en het drinken van een kopje koffie. Geniet van lekkernijen die worden geserveerd in de restaurants op ongeveer 3 km afstand. De thermale spa ligt op 1,6 km afstand voor verjonging. Er zijn veel toeristische attracties die een bezoek waard zijn in de buurt van de camping. In een open keuken kun je heerlijke maaltijden bereiden en ervan genieten aan de eettafel in de woonkamer met een zithoek. De verwarming houdt het huis binnenshuis warm. Geniet van barbecuemaaltijden op het terras met een drankje naar keuze. Je kunt hier ook parkeren. Het zwembad is geopend van Juni tot September.

Bij Casa Vigía geniet je van absolute vrijheid en privacy. Je kunt ontbijten in je pyjama of ’s avonds ongestoord praten zonder je zorgen hoeven te maken over de avondklok. In je eigen vakantiehuis kun je op elk moment heerlijke maaltijden bereiden met lokale ingrediënten of een ontspannen pauze inlassen. Je verblijft tussen de lokale bevolking en ervaart de authentieke sfeer van de regio uit eerste hand. Onze huiseigenaren of beheerders zijn discreet beschikbaar op locatie en geven je graag waardevolle insider tips over de omgeving.

Geniet van de rust

Pine Hills Coral

Het prachtige 3 kamer appartement Pine Hills Coral is de perfecte accommodatie voor jouw vakantie in Portugal! Het is modern en gezellig ingericht en je hebt beschikking tot een flatscreen TV, air- conditioning en een heteluchtverwarming. Ook heb je beschikking tot een balkon waar je heerlijk kunt genieten van het uitzicht. In de badkamer heb je beschikking tot een bad en douche ook vind je er dubbele wastafels, zo hoeft niemand in de ochtend te wachten om zich klaar te maken. De keuken is volledig uitgerust en daar vind je alles wat je nodig hebt om zelf een heerlijk Portugees gerecht klaar te maken. Als je liever uiteten gaat is dat geen enkel probleem, op nog geen 2 km afstand bevindt je jezelf al in het bruisende centrum van Vilamoura. Hier vind je de heerlijkste restaurants waar je kunt genieten van de Portugese keuken. In de tuin van dit appartement vind je een zwembad, hier kun je op de warme zomerdagen heerlijk zonnen of verkoeling opzoeken.

Het appartementencomplex ligt op 3 km afstand van de zee, hier kun je de hele dag lang zonnen op het heerlijke zandstrand. Op de zee zijn er ook allerlei wateractiviteiten te vinden die je dag gegarandeerd leuker maken. Verder vind je in het complex een fitnessruimte en wasruimte, dus als tijdens je vakantie kleren vies worden kun je die gerust daar weer wassen. De dichtstbijzijnde supermarkt vind je ook op 2 km afstand net als het centrum. In Portugal kun je ook heerlijk surfen op de zee, weet je niet hoe dit moet? Dan kun je terecht bij de surfschool, deze vind je op nog geen 6 km afstand van het appartement. Zo ben jij aan het einde van je vakantie een echte expert op het gebied van surfen.

Ontspan heerlijk aan het zwembad bij je appartement

Appartement Iberlagos

Het prachtige 2 kamer appartement Iberlagos is dé accommodatie voor een heerlijke zonvakantie in Portugal. In het appartement vind je een slaapkamer en een badkamer, in de woonkamer kan ook iemand slapen op de uitschuifbare bank. Hier vind je ook de uitgang naar het balkon en als je geluk hebt kijkt deze misschien wel uit op de prachtige zee. Ook vind je een open keuken in het appartement, deze is volledig uitgerust. Je vind hier alle benodigdheden om zelf een heerlijke maaltijd samen te stellen. Als je liever uiteten gaat kan dit natuurlijk ook, met nog geen 500 meter lopen bevind je jezelf al in het centrum van Lagos. Op het balkon vind je meubels en een overkapping en heb je uitzicht op zee, dus in de avond kun je hier helemaal tot rust komen onder het genot van een drankje en spelletje. Ben je met de kinderen op vakantie? Dan vind je hier ook een kinderstoel en kinderbedje, hoef je dus niet zelf mee te nemen. Er is gratis wifi in het appartement en je mag er niet binnen roken.

Je bevindt je dus 500 meter van het centrum van Lago, dit bruisende centrum bied je diverse mogelijkheden om te eten en te shoppen. De leukste souvenirs vind je zeker weten hier, maar als je toch niet slaagt in Lagos kun je altijd nog terecht in het centrum van Portimão of Faro. Hier vind je nog meer leuke winkels en gezellige restaurants. De Portugese cultuur beleef je dan ook echt in deze plekken. Zeker de moeite waard dus! Bij het appartementencomplex zelf vind je een zwembad, deze deel je met de andere vakantiegangers van het complex. Ga je liever naar de zee? Die vind je 100 meter verderop! Hier vind je ook de leukste strandtentjes waar je heerlijk kunt neerploffen na een lange stranddag. Op het zandstrand kun je volledig ontspannen met een goed boek. En in de zee kun je genieten van de verkoeling en de golfen die het net wat spannender maken. Op de zee zijn ook een heleboel activiteiten te vinden, zoals windsurfen, kitesurfen, normaal surfen en op bepaalde dagen staat er zelfs een waterluchtkussen!

Zwembad of strand? Hier hoef je niet te kiezen!

Emerson Plaza

Het prachtige Emerson Plaza appartement beschikt over 2 slaapkamers én 2 badkamers. Ideaal dus, zo hoeft niemand te wachten om te douchen of om zich klaar te maken! In de woonkamer vind je de flatscreen TV en de verwarming. Ook heb je beschikking tot een airco, je kunt in de zomer dus heerlijk afkoelen in het appartement en ook fijn slapen. De keuken is volledig uitgerust, je hebt beschikking tot een oven, afwasmachine, 4 inductiekookplaten en broodrooster. Vanaf het balkon heb je uitzicht op de zee, hier vind je tevens ook tuinmeubels. Zo kun je ’s ochtends of ’s avonds heerlijk rustig genieten van het uitzicht. Als je met de kinderen op vakantie bent krijg je beschikking tot een kinderbedje en kinderstoel, deze hoef je dan niet zelf helemaal mee te sjouwen.

Het appartementencomplex bevindt zich op een afstand van 450 meter van de zee. Hier kun je de hele dag aan het water liggen of in een van de gezellige strandtentjes zitten. De service hier is uitmuntend en je zult geen enkel moment iets te kort komen. Als je liever naar het zwembad gaat hoef je alleen maar de tuin in te lopen van het appartementencomplex, dit zwembad deel je met de andere gasten. Hier kun je een verfrissende duik nemen na een warme stranddag. Het dichtstbijzijnde centrum vind je op een afstand van 3,5 km, hier vind je ook een bakker en een supermarkt waar je de dagelijkse benodigdheden kunt halen. Dit centrum kent ook de gezelligste restaurants waar je kennis kunt maken met de Portugese keuken. Wil je meer avontuur en spanning? Dan ben je bij Slide & Splash aan het goede adres. Hier kun je de hele dag lang genieten van de engste waterglijbanen. Dit attractiepark vind je op een afstand van 9,5 km. Je kunt hier ook in een van de zwembaden dobberen, maar de glijbanen zijn natuurlijk veel leuker! Het kan hier erg druk zijn in de weekenden en over het algemeen met warm weer, dus plan het goed uit wanneer je wilt gaan.

Geniet de hele dag door van prachtig uitzicht

In het hart van Portugal ontvouwt zich een onvergetelijk verhaal van natuurlijke pracht, rijke cultuur en gastvrijheid. Terwijl de zon ondergaat achter de kleurrijke huizen van Lissabon en de klanken van de Fado-muziek de straten vullen, besef je dat een reis naar Portugal meer is dan een vakantie; het is een betoverende ontdekkingsreis. Terwijl je terugkijkt op de dagen gevuld met smaakvolle gerechten, verkenningen door eeuwenoude straten en momenten van rust aan de kust van de Algarve, zal Portugal een plek in je hart veroveren. De warmte van de lokale bevolking, de verbluffende landschappen en de eeuwenoude geschiedenis creëren herinneringen die lang na je terugkeer blijven nazinderen.

Met een verblijf van Vakantiehuisjes.nl zit je qua accommodatie altijd goed. De website biedt een breed scala aan vakantiehuizen die stuk voor stuk uniek zijn en jouw een perfecte vakantie ervaring bieden. Doormiddel van de filterfunctie kun je precies de faciliteiten aanvinken die je graag terug ziet en welke liever niet, zo vind je een vakantiehuis die perfect bij jou past. Dus neem snel een kijkje en boek vandaag nog een onvergetelijke vakantie naar Portugal!



Auteur: Dani