Vakantiehuis, woning of villa in de Betuwe zoeken

VAKANTIEHUIS, WONING OF VILLA IN DE BETUWE ZOEKEN

Gezelligheid vind je in een vakantiehuisje in de Betuwe. Deze streek in Gelderland staat niet alleen bekend om zijn bloeiende boomgaarden in de lente, maar ook om de sfeervolle plaatsen, de prachtige fietsroutes en de culinaire hoogtepunten. Huur particulier een vakantiehuisje in de Betuwe om er even helemaal tussenuit te zijn. In welk seizoen je ook gaat, dit gebied heeft altijd wel iets leuks voor je in petto. De natuur is er prachtig, maar er is ook van alles te doen in de buurt van je vakantiewoning in de Betuwe. Of je nu met zijn tweetjes op vakantie gaat, of met het hele gezin, vervelen doet niemand zich in deze omgeving! Lees meer 

Onvergetelijke vakanties in de Betuwe

Ga je particulier een vakantiehuisje in de Betuwe huren? Dan kun je zeker rekenen op een veelzijdig verblijf. In de lente geniet je hier van schitterende fietstochten en wandelingen langs de bloesem. Er zijn allerlei routes die je hierbij kunt volgen, de zogenaamde bloesemtochten. Dit is overigens ook per auto mogelijk. Er is zeker een route in de buurt van je vakantiehuisje in de Betuwe te vinden. En wist je dat het bekende fruitbaasje Flipje ook uit de Betuwe komt? Je kunt hem zeker vinden in Tiel, want dat is de plaats waar hij vandaan komt. Daarnaast kun je ook voor een vakantiehuis in de Betuwe aan het water kiezen. De mooie rivier de Linge stroomt namelijk dwars door het gebied. Prachtig om te genieten van de natuur wanneer je over de dijken wandelt of fietst! Natuurlijk is de Veluwe ook dichtbij.

Veel soorten vakantiehuizen in de Betuwe

Een vakantiehuis in de Betuwe is er in vele soorten en maten. Ga jij voor een klein, knus vakantiehuisje voor twee personen? Of reis je met een groep en gaan jullie voor een grotere accommodatie? Dan is een boerderij of luxe Vakantiehuisjes bungalow misschien een goede optie. Bovendien kun je ook voor het comfort kiezen dat jij wenst. Misschien wil je zelfs wel een vakantiehuis met zwembad? Ga voor een vakantiehuis in de Betuwe dat helemaal past bij jouw manier van vakantievieren.

5 niet te missen bezienswaardigheden in de Betuwe

Heb je voor een vakantiehuisje in de Betuwe gekozen, dan valt er van alles te beleven. Zowel voor jong als voor oud is er namelijk van alles te doen in de buurt van je vakantiehuisje. Er zijn een aantal dingen die je absoluut niet mag missen tijdens je verblijf in een vakantiewoning in de Betuwe.

Buren

Buren is een sfeervol vestingstadje dat middenin de Betuwe ligt. Het wordt ook wel Oranjestad genoemd. Dit vanwege de band met de koninklijke familie. Wist je dat Anna van Buren met Willem van Oranje getrouwd was?

Fort bij Asperen

Fort bij Asperen is een bijzondere bezienswaardigheid. Het maakt namelijk deel uit van de Hollandse Waterlinie. Dit fort staat zelfs op de lijst met nominaties voor de Werelderfgoedlijst van UNESCO. De schitterende koepel is gemaakt van glas dat werd geblazen in Leerdam.

Eendenkooi Waardenburg

Een echte eendenkooi bekijken? Dat kan in Waardenburg. Vroeger was een eendenkooi uitsluitend bedoeld om eenden te vangen voor het vlees. Vandaag de dag is het echter een plaats waar de eenden zich helemaal veilig kunnen voelen, alleen de boswachter komt hun rust af en toe verstoren!

Landgoed Soelen

Landgoed Soelen is gelegen op de oude stroomwallen van de rivieren de Linge en de Waal. Het is een uitgebreid gebied waarbij het kasteel centraal staat. Het gebouw stamt uit de 16e en 17e eeuw. Barok gecombineerd met romantiek! Zowel het kasteeltje zelf als de natuur in de buurt is zeer de moeite waard.

Flipje & Streekmuseum

Voor Flipje zal je in Tiel moeten zijn. Hier is namelijk het Flipje & Streekmuseum gevestigd. Je komt hier niet alleen alles te weten over Flipje zelf, het bekende reclamemannetje, maar er is ook leuke informatie over de geschiedenis van het stadje.

Ben jij toe aan een heerlijke vakantie? Boek dan nu jouw vakantiehuisje in de Betuwe op Vakantiehuisjes.nl!