Logo Vakantiehuisjes.nl Logo Vakantiehuisjes.nl
  • Actueel & betrouwbaar
  • Direct boeken
  • Lage prijzen

De meest luxe vakantiehuizen in Tirol

De meest luxe vakantiehuizen in Tirol

Als je denkt aan een luxe vakantiehuis in Tirol, dan denk je waarschijnlijk aan een verblijf in een van de vele luxe chalets of appartementen die je in dit mooie deel van Oostenrijk kunt vinden. Deze unieke regio in Oostenrijk heeft alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke vakantie. Of je nu op zoek bent naar een rustige plek om te onthaasten of juist een actieve vakantie wilt maken, in Tirol is het allemaal mogelijk. Wij hebben een paar luxe vakantiehuizen in Tirol voor je op een rij gezet, zodat je weet waar je tijdens de wintersport- of zomervakantie op zeer fijne wijze kunt verblijven.

1.      Neptun, Ischgl

Dit luxe appartement in Ischgl is perfect voor een vakantie met 8 personen. Het appartement Neptun beschikt over 3 slaapkamers, 1 badkamer, een ruime woonkamer en een luxe ingerichte keuken. Vanuit het appartement heb je direct toegang tot het balkon met uitzicht op de omliggende bergtoppen. Het appartement is voorzien van alle gemakken, waaronder gratis Wi-Fi en een flatscreen-tv.

Het appartement ligt op slechts 5 minuten loopafstand van de skilift en het skigebied. In het skigebied kan je genieten van meer dan 200 kilometer aan pistes. Na een dag naar hartenlust skiën kan je ontspannen in het wellnesscentrum van het appartementencomplex, dat beschikt over een sauna, een stoombad, een hot-tub en een solarium. Het vakantieverblijf heeft ook een restaurant en bar, waar je heerlijke cocktails kunt drinken. In de buurt van het appartement zijn verder verschillende restaurants, bars en winkels te vinden.

2.      Vaya Fieberbrunn, Fieberbrunn

Het zeer luxe Vaya Fieberbrunn in Fieberbrunn ligt in het midden van het skigebied van PillerseeTal. Het appartementencomplex beschikt over een receptie, restaurant, bar en lounge. Maar er is ook een fantastische spa met een panoramisch uitzicht over de Alpen, waar je een uitstekend binnen- en buitenzwembad, sauna, kruidensauna en Turks stoombad vindt.

Ook de appartementen zijn heerlijk om in te verblijven. Je hebt de keuze om in een 3-kamer penthouse of een 5-kamer chalet te met privé sauna te verblijven, geschikt voor 8 personen. Met een vriendengroep of familie ga je bij Vaya Fieberbrunn optimaal genieten van je vakantie.

3.      Apartment 2 Gipfelblick, Tulfes

Apartment 2 Gipfelblick is een echte parel in Tulfes. Het is gelegen in een klein dorpje, op slechts 15 minuten rijden van Innsbruck. Het appartement is voor 5 personen en beschikt over een slaapkamer en twee badkamers. Het appartement is luxe ingericht en beschikt over alle gemakken, zoals airconditioning en een haardroger. Er is een woonkamer met een televisie. Ook is er een buitenzwembad, zodat je na een dag wandelen heerlijk kunt afkoelen.

Het appartement is gelegen in een rustige woonwijk. In de omgeving kun je verschillende activiteiten ondernemen, zoals wandelen, mountainbiken en skiën. In de winter kun je bovendien gebruik maken van de gratis skibus die je naar de dichtstbijzijnde skilift brengt.

4.      Gerlos Alpine Estate, Gerlos

Alpine Estate Gerlos is een luxe appartementencomplex in het Oostenrijkse Gerlos. Het complex ligt op ca. 1,5 kilometer van het centrum van Gerlos en op ca. 2 kilometer van de skilift. Alpine Estate Gerlos beschikt over een receptie, sauna, gratis inpandige parkeergarage, verwarmde skiberging, broodjesservice en gratis Wi-Fi.

In het complex zijn twee- en driekamerappartementen te huur. De kingsize appartementen zijn voorzien van een woonkamer met een tv, een keuken met een oven, magnetron, vaatwasser, koffiezetapparaat en waterkoker. Er zijn twee slaapkamers, twee badkamers en een balkon of terras met fantastisch uitzicht. Je kan dus wel stellen dat je hier heerlijk kan verblijven, in zowel de zomer als in de winter.

5.      Appartement Postresidenz Penthouse deluxe, Mayrhofen

Het penthouse deluxe appartement van de Postresidenz in Mayrhofen is sfeervol ingericht met een unieke ligging in het Zillertal. Het complex is gelegen aan de voet van de bergen en biedt uitzicht op het mooie Zillertal. Het appartementencomplex beschikt over een parkeergarage, skiberging met skischoenendroger. In het naastgelegen Posthotel kan er tegen betaling gebruik gemaakt worden van de wellnessfaciliteiten, met onder andere sauna’s, infraroodcabines en een relaxruimte.

De appartementen zijn modern ingericht. In de woonkamer is een comfortabele zithoek met een tv. De luxe keuken is uitgerust met een vaatwasser, koelkast, Nespresso-apparaat, kookplaat, oven, magnetron en waterkoker. Er zijn drie slaapkamers en drie badkamers (waarvan een met sauna), waardoor het appartement zeer geschikt is voor 6 tot 10 personen.

In de omgeving zijn verschillende restaurants en bars te vinden. De skibus stopt voor het hotel, waardoor je gemakkelijk naar de skipiste kunt reizen. Bekijk dit appartement als je op zeer moderne en comfortabele wijze wilt verblijven in het Zillertal.