Logo Vakantiehuisjes.nl Logo Vakantiehuisjes.nl
  • Actueel & betrouwbaar
  • Direct boeken
  • Lage prijzen

De beste vakantiehuizen met sauna in Tirol

De beste vakantiehuizen met sauna in Tirol

Tirol is één van de meest fantastische plekken binnen Oostenrijk om te bezoeken, of je nu op zoek bent naar een rustige vakantie of een meer avontuurlijke reis. Het gebied biedt iets voor iedereen: van wandelen en fietsen in de prachtige Alpenlandschappen, tot het bezoeken van historische steden en dorpen. Er is duidelijk voor ieder wat wils op het gebied van bezienswaardigheden en activiteiten. Echter is het gebied het meest bekend om de uitgebreide mogelijkheden tot een spannende wintersportvakantie, zoals skiën of snowboarden. Het eten in Tirol is ook geweldig, met traditionele Germaanse gerechten die je nergens anders zult proeven.

Het is dus zeker een plek die je moet bezoeken, natuurlijk vanuit het comfort van een mooi vakantiehuisje, zoals bijvoorbeeld een villa in Tirol of bungalow in Tirol. Wil je gaan voor de authentieke Tirol-ervaring? Dan kies je uiteraard voor een vakantiewoning met een sauna in Tirol. Echte Oostenrijkers zijn verzot op de sauna en brengen hier regelmatig een bezoekje aan. Wij helpen je graag op weg om de beste uit te kiezen die voldoet aan al jouw behoeften en speciale wensen!

3x Bezienswaardigheden voor in de winter in Tirol

De meeste toeristen kiezen ervoor in de winter naar Tirol op vakantie te gaan. Dit is logisch, aangezien de meeste mensen hier komen voor de vele wintersport mogelijkheden. Echter hoef je niet de gehele vakantie alleen maar bezig te zijn met skiën of snowboarden. Alhoewel dit natuurlijk ontzettend leuk is, is het – tenzij je een topsporter bent - na een tijdje ook behoorlijk vermoeiend. Kies er dus voor om ook een rustdag in te lassen waar je één van de bezienswaardigheden in Tirol bezoekt. We hebben daarom hieronder een korte lijst van de 3 leukste bezienswaardigheden om te bezoeken in de winter in Tirol voor je gemaakt.

Swarovski Kristallwelten

Swaroski Kristallwelten is een geweldig museum in Wattens, bestaande uit een enorme collectie van de meest schitterende en sprankelende kristallen. Je vindt hier de mooiste kristallen in allerlei vormen en maten, zowel als de meest bijzondere creaties vervaardigd van kristallen. Laat je lichaam een dagje rusten van alle drukke activiteiten en laat je verwonderen door de schoonheid in dit museum!

007 Elements Museum

Als jij een fan bent van de James Bond films zul je een bezoekje aan het 007 Elements museum in Soelden op de Gaislachkogel berg niet willen missen. Het is namelijk de filmset van de wereldberoemde film ‘Spectre’. Het gebouw bevindt zich op meer dan 3.000 meter hoogte en is omringd door een adembenemend berglandschap. Binnen vindt je ondergrondse filminstallaties, avontuurlijke tentoonstellingen en tevens een indrukwekkend uitzicht naar buiten toe. Echte James Bond fans maken zeker gebruik van deze bijzondere kans.

Schloss Landeck

Dit prachtige kasteel in Landeck, daterend uit de 13de eeuw, is dé blikvanger van het ‘doorreisstadje’ Landeck. Behalve dat je hier kunt leren over de historie van dit eeuwenoude gebouw, kun je hier vaak ook genieten van regionale en internationale kunstexposities uit de hedendaagse tijd. Dit zorgt ervoor dat je tijdens jouw bezoek een stukje van de ouderwetse zowel als de huidige Oostenrijkse cultuur meekrijgt. Een bezoek aan Schloss Landeck is de perfecte activiteit voor wanneer je moe bent, of gewoon wanneer het weer slecht is.

Vakantiehuisje voor 2 personen met een sauna

Ga je als een koppel op zoek naar een vakantiehuisje voor twee personen in Tirol met een sauna, of samen met je beste vriend of vriendin? En zou je graag heel dicht in de buurt zitten van een skigebied? Dan hebben wij dé ideale suggestie voor jou, direct bij de ingang van het skigebied Hochzillertal. In het Apartments Mountain View Lofts Kaltenbach-Granat in Kaltenbach geniet je van een hoogwaardig ingericht appartement met veel luxe voordelen, zoals een adembenemend uitzicht maar ook allerlei services. Zo staat er bijvoorbeeld iedere dag een ontbijtmandje voor je klaar om op te halen en tussen 14.00 en 16.00 staan er standaard snacks en gebak op je te wachten in de cocktailbar. Hier wordt je echt in de watten gelegd!

Vakantiehuisje voor 4 personen met een sauna

Ben je op zoek naar een perfecte vakantiewoning in Tirol om in te verblijven met jouw gezin bestaande uit 4 personen, of wellicht een kleine vriendengroep? Ontdek dan snel het Apart Franz Josef appartement in Stumm. Je vindt hier alle benodigdheden die je maar kunt wensen. Het heeft mooie slaapkamers, een comfortabel kook-en eetgedeelte en een gezellige woonkamer om in te ontspannen. Daarbij kun je ook genieten van een mooi terrasje, zodat je ook even samen buiten kunt zitten onder het genot van een warm kopje thee of koffie. Natuurlijk raden we je deze vakantiewoning ook aan omdat er zich een skilift op maar 1 kilometer afstand bevindt.

Vakantiehuisje voor 6 personen met een sauna

Grote gezinnen of vriendengroepen geven vaak de voorkeur aan een chalet voor 6 personen in Tirol met een sauna in plaats van een appartement. Hiermee heb je toch vaak nét wat meer privacy en ruimte om jullie ding te doen. Kies in dit geval daarom voor Chalet Weitblick Flex in Mariastein. Naast een heerlijke sauna geniet je hier onder andere van voordelen zoals een geregeld ontbijt en een mooi uitzicht op het terras.

Vakantiehuisje voor 12 personen met een sauna

De ideale groepsaccomodatie voor een vakantiewoning voor 12 personen in Tirol met een sauna vind je in het charmante Gästehaus Flatscher in Hopfgarten-Markt. Hier kun je met een grote groep zeer comfortabel verblijven en jullie ski-of snowboardvakantie vieren. De skibushalte is namelijk op maar 100 meter afstand verwijderd van de vakantiewoning. Je profiteert van allerlei luxe voorzieningen en services zoals zeer nette slaapkamers, keukens, badkamers en een mooi terras.

Chalet Modern Life (MHO775)
Chalet Modern Life (MHO775)
Oostenrijk

Binnen

"Chalet Modern Life (MHO775)", appartement 6-kamers 160 m2 op de 2e verdieping. Licht, comfortabel ingericht: woon-/slaapkamer met 1 divanbed, eettafel, Sat-TV en radio. Uitgang naar het balkon. Woon-/eetkamer met 1 divanbed, eettafel, kookhoek, Sat-TV en radio. Uitgang naar het balkon. 1 kamer met 1 bed en 1 x 1 stapelbedden, 1 2-pers bed en Sat-TV. 1 kamer met 2 bedden en 1 x 1 stapelbedden, douche en Sat-TV. Uitgang naar het balkon. 1 2-pers. kamer met douche en Sat-TV. Uitgang naar het balkon. 1 kamer met 1 bed, 1 2-pers bed en Sat-TV. Uitgang naar het terras. Open keuken (oven, afwasmachine, 4 keramische glas kookplaten, broodrooster, waterkoker, magnetron, diepvriezer, elektrische koffiemachine). Uitgang naar het terras. Douche/WC, aparte WC, bad/douche/WC, dubbele wastafels. Verwarming. Parketvloeren. Balkon 20 m2, klein terras. Balkonmeubilair, ligstoelen (3). Zeer mooi panoramazicht op de bergen en het dal. Ter beschikking: kinderstoel, kinderbed, haardroger. Internet (Internet (WiFi), gratis). Parkeerplaats (4 Auto's) bij het huis. Niet rokers woning. Privé ingang, rookmelders, brandblusser. Geen interne verbinding tussen de aparte wooneenheden.

Buiten

Chalet "Modern Life". 3 appartementen in de woning. Boven Ramsau, in de wijk Bichl, 3 km van het centrum van Mayrhofen, 1.9 km van het centrum van Ramsau, tegen een helling. Voor medegebruik: terrein 550 m2. Terras (50 m2), tuinmeubelen, barbecue. In het huis: sauna (extra). Fitnessruimte, In de winterperiode is de gebruik van de sauna inbegrepen, berging voor ski's, skischoendroger. Steile toegangsweg (bergweg). In de winter sneeuwkettingen aanbevolen. Trappenweg naar het huis. Parkeerplaats op het terrein. Oplaadstation. Supermarkt 2 km, openluchtzwembad 2.5 km, overdekt zwembad 3 km. Golfterrein (18 holes) 15 km, bergtrein 2.5 km, skibushalte 50 m. De eigenaar accepteert geen jeugdgroepen. De omgeving is gevoelig voor geluidsoverlast. Gelieve geen lawaai te maken en de rust te bewaren. Saunahanddoeken en badjassen zijn niet ter plaatse aanwezig.

Bekijken

Vond je deze blog over vakantiewoningen in Tirol met een sauna interessant? Lees dan ook eens het volgende artikel: Waarom een wellness vakantie goed voor je is!