Logo Vakantiehuisjes.nl Logo Vakantiehuisjes.nl
  • Actueel & betrouwbaar
  • Direct boeken
  • Lage prijzen

De leukste vakantiehuizen in Tirol

De leukste vakantiehuizen in Tirol

Ben je van plan om heerlijk met je vrienden of familie te gaan vertoeven in Tirol? Dan wil je natuurlijk een vakantiehuisje waar je tijdens je vakantie je helemaal thuis voelt. Maar er zijn zoveel vakantiehuizen om uit te kiezen dat je wellicht door de bomen het bos niet meer ziet. Wij zetten een aantal leuke vakantiehuizen in Tirol voor je op een rij in willekeurige volgorde, zodat jij gemakkelijk kunt boeken.

1.      Appartement Royal Gerlos 06

Ben je op zoek naar een heerlijk modern appartement voor zes personen? Dan is Appartement Royal Gerlos 06 in Gerlos iets voor jou. Gerlos ligt middenin het skigebied Zillertal Arena. Zowel in de zomer als in de winter (en natuurlijk alles daartussen) is dit een uitstekend appartement als je verschillende dagjes uit wilt plannen.  Het appartement heeft drie slaapkamers, waarvan een slaapkamer met badkamer en suite. Er is een vaatwasser en gratis Wi-Fi. Zowel in de zomer als in de winter kun je van het uitzicht genieten dankzij het ruime balkon. De skilift ligt slechts 50 meter verwijderd van het appartement, dus voor de skiliefhebber is dit een uitstekende locatie om te verblijven. In de zomer zijn er talloze mountainbike- en wandelmogelijkheden. Kortom: zowel de skiër als de wandelaar geniet van een appartement als Royal Gerlos 06.

2.      Vakantiehuis Primavera in Ischgl

Of je nu van plan bent om in de Silvretta Arena Ischgl-Samnaun te gaan skiën of te wandelen: met een vakantiehuis zoals Primavera vliegt de tijd. Het vakantiehuis ligt in de buurt van Zell am See en Ischgl, en dus een oord dat ideaal is voor zowel de zomerperiode als de wintersportperiode. Het vakantiehuis is geschikt voor vijf personen, met twee slaapkamers en twee badkamers. Voor de skifans is er een ruime skiberging aanwezig, maar er is voor een zomerverblijf ook een BBQ en ruim terras met panoramisch uitzicht.

3.      Appartement Ideal in Ladis

Je kunt het al wel raden aan de naam: dit twee of driepersoons-appartement in Ladis is ideaal. De skiliften zijn op korte afstand van het appartement te vinden. Ook ligt het verblijf vrijwel in het centrum van het plaatsje. In Aparthotel Ideal kan men gebruik maken van een restaurant, skiberging, gratis Wi-Fi en een speelkamer voor als je kinderen mee hebt. Ook kan je er heerlijk ontspannen dankzij een binnenzwembad en sauna. Er is een broodjesservice, zodat je niet steeds zelf op pad hoeft. Een ideaal appartement voor een topvakantie.

4.      Alpenchalets Biberwier 2

Ben je op zoek naar een luxe vakantiehuis voor 10 personen in (de omgeving van) Biberwier? Dan zijn de Alpenchalets Biberwier een uitstekende keuze. Het plaatsje ligt aan de voet van Duitslands hoogste berg, de Zugspitze. De villa ligt direct aan de skipiste en op ongeveer 500 meter van het dalstation van de Marienbergbahn. De keuken is van alle gemakken voorzien, zoals een vaatwasser en oven. Er zijn vier slaapkamers, waarvan een met een tweepersoonsbed en een stapelbed. De andere slaapkamers zijn voorzien van tweepersoonsbedden. Buiten is er een gezellig terras met hot tub. Ook is er een sauna aanwezig. Bij de villa kunnen twee auto’s geparkeerd worden, ideaal als je met vrienden op vakantie bent. Wie ondergedompeld wil worden in luxe, kan in een Alpenchalet diens droom laten uitkomen.

5.      Tauernlodge Krimml 1B

Ben je op zoek naar een prachtig vakantiehuis in skigebied Zillertal Arena waar je met de hele familie of vriendengroep kunt overnachten? Dan is Tauernlodge Krimmel 1B een goed idee. Het chalet is dan wel geschakeld gebouwd, desondanks is het zeer ruim. Er zijn vier slaapkamers en drie badkamers. Er mag maximaal één huisdier mee. Er is een ruime berging waar alle skispullen of andere bagage kan worden opgeborgen, waar ook een wasmachine en droger staan. Na een dag wandelen of skiën kan er heerlijk ontspannen worden in de sauna of op het terras en balkon. Het plaatsje Krimml heeft de bekendheid te danken aan de watervallen, welke de hoogste van heel Europa zijn. De omgeving is het gehele jaar erg aantrekkelijk voor actieve uitstapjes, van skiën tot mountainbiken.