Logo Vakantiehuisjes.nl Logo Vakantiehuisjes.nl
  • Actueel & betrouwbaar
  • Direct boeken
  • Lage prijzen

De leukste vakantiehuisjes in Salzburg voor wintersport

De ideale bestemming voor een wintersportvakantie is Salzburg. Met zijn schilderachtige bergen, prachtige skigebieden en gezellige sfeer zorgt Salzburg voor een onvergetelijke wintersportvakantie. Dan wil je dat je de actieve dagen afsluit in een fijn vakantiehuisje. Om je verblijf nog specialer te maken hebben we de 5 leukste vakantiehuisjes in Salzburg op een rijtje gezet.

De leukste vakantiehuisjes in Salzburg voor wintersport

Vakantiehuisjes in Salzburg

Op wintersportvakantie in Salzburg is uiteraard super leuk, maar met het perfecte vakantiehuisje zul je zeker genieten van de vakantie. Salzburg biedt veel prachtige skigebieden, maar ook gezellige steden waar je kunt genieten van de cultuur en geschiedenis van Salzburg. In dit artikel vind je meer informatie over vakantiehuisjes in Salzburg.

Panorama Chalet 8 - ★ ★ ★ ★ ☆

De perfecte accommodatie voor jouw wintersportvakantie is Panorama Chalet 8. Dit aangename appartement is geschikt voor 6 personen en is ideaal voor gezinnen met kinderen of juist voor vriendengroepen. Het is gelegen op de grens van Salzburg en Tirol, op een sneeuwzekere hoogte van 1200 meter. Hierdoor kan je heerlijk snowboarden of skiën in de nabije omgeving. Je bevindt je op een unieke locatie, direct aan de piste van het wintersportparadijs Kirchberg en Kitzbühel. Perfect om je helemaal te laten gaan op de piste aangezien het appartement ervoor zorgt dat je 's avonds heerlijk kunt bijkomen van de sportieve dag. Het huis staat op 100 meter afstand van een bos, waar je prachtige wandelingen kunt maken met de mooiste uitzichten. In het restaurant MoorAlm kun je genieten van de heerlijke Oostenrijkse keuken; het personeel staat elke dag voor je klaar om de lekkerste gerechten klaar te maken. Bij de bakker in de buurt van het huis kun je elke ochtend verse broodjes halen en heerlijk ontbijten met uitzicht op de skipiste. In de badkamer van het appartement bevindt zich een privé sauna, waar je ook heerlijk kunt ontspannen na een dag vol activiteiten. Wil je graag een dagje het centrum in, dan hoef je maar slechts 5 km te rijden; hier kun je genieten van de prachtige cultuur die Oostenrijk te bieden heeft.

Een vakantiehuisje gelijk aan de piste, hoe heerlijk is dat?

Schatspitze  - ★ ★ ★ ★ ☆

Het moderne appartement Schatspitze ligt vlak bij een skigebied en heeft drie slaapkamers, ideaal voor gezinnen die op wintersportvakantie willen. Begin de dag met een heerlijke wandeling door het bos, dat zich op ongeveer 400 meter afstand van de accommodatie bevindt. Je dagelijkse boodschappen kun je halen bij de supermarkt, die slechts 200 meter van het appartement vandaan is. In de supermarkt kun je alle benodigdheden vinden voor als je 's avonds wilt koken of ga lekker ee hapje eten bij het restaurant pp slechts 100 meter van je accommodatie af. De dichtstbijzijnde skibushalte vind je ook op 100 meter afstand van het appartement; deze brengt je naar het prachtige skigebied, en dan kan het wintersportplezier beginnen! Het gebied is perfect voor alle wintersporten en biedt genoeg plezier en prachtige uitzichten terwijl je naar beneden skiet. Als je zin hebt om tijdens je wintersportvakantie uit te gaan, zit je in Salzburg nog steeds goed. Op slechts 1 kilometer afstand van het appartement vind je uitgaansgelegenheden. Hier kun je vieren dat je op vakantie bent onder het genot van een heerlijk drankje. Appartement Schatspitze is dus een perfecte verblijfplaats voor jouw wintersportvakantie.

Geniet van het uitzicht bij dit vakantiehuisje in Oostenrijk

Chalet Sonnberg - ★ ★ ★ ★ ☆

122 kilometer aan pistes vlak bij je verblijf; is dat niet perfect voor een wintervakantie? Chalet Sonnberg biedt je de ultieme wintersportervaring. Op slechts 400 meter afstand vind je de skilift die je naar de pistes brengt. Vanuit het chalet heb je uitzicht op de prachtige pistes en kun je alvast een plan maken voor waar jij als eerste wilt skiën. In het chalet vind je 3 slaapkamers die samen plaats bieden aan zes personen. Ook heb je toegang tot een sauna, waar je na een actieve dag heerlijk tot rust kunt komen. De keuken is volledig uitgerust met een oven, dus koken tijdens je wintersportvakantie wordt geen probleem. Als je liever uit eten gaat, raden we je aan een bezoek te brengen aan Dienten, Hinterthal en Mühlbach. Deze drie dorpjes zijn supergezellig en vol met Oosterse cultuur. In deze dorpjes kun je niet alleen uit eten gaan, maar ook de leuke winkeltjes bezoeken of een wandeling door het dorp en de omgeving maken. Deze wandelingen zullen zeker zorgen voor prachtige uitzichten op de verschillende dorpjes. Ben je het wintersporten even zat? Dan kun je altijd een bezoek brengen aan het openbare zwembad dat op 5 km afstand van het chalet te vinden is. Hier kun je een dagje genieten van zwemplezier of juist even bijkomen van de actieve wintersport.

Verstopt tussen alle wintersportdrukte vind je dit vakantiehuisje

Bij het chalet zelf zijn meerdere speeltuinen te vinden, waar de kinderen hun laatste energie kwijt kunnen na een hele dag wintersport. In het chalet is ook een open haard die je 's avonds kunt aansteken voor een warme en gezellige sfeer. Wil je na de sportieve dag genieten van een warme douche of even ontspannen in een warm bad? Dan heeft dit chalet de perfecte badkamer. De badkamer beschikt over zowel een douche als een bad en is vrij ruim, zodat je met meerdere mensen tegelijk van de badkamer gebruik kunt maken. Voor de ideale wintersportvakantie moet je dus bij Chalet Sonnberg zijn!

Appartement Christine - ★★★★☆

Het charmante appartement Christine in het Oostenrijkse Kaprun is de ideale vakantiebestemming voor echte wintersportliefhebbers. De dichtstbijzijnde skipiste ligt op 2 km afstand van het appartement, en de skibushalte bevindt zich op slechts 1,5 km afstand. 's Ochtends kun je de dag beginnen met een verfrissende wandeling in het bos, dat op 500 meter van de accommodatie ligt. Vervolgens kun je met de bus naar het skigebied en de hele dag genieten van de prachtige uitzichten en wintersportactiviteiten. 's Avonds kun je terugkeren naar het appartement, jezelf opfrissen in de badkamer en meteen je vuile kleren wassen in de wasmachine. Daarna kun je heerlijk genieten van een typisch Oostenrijks gerecht in het restaurant, dat zich op nog geen tien minuten lopen van het appartement bevindt. Klinkt dat niet als de perfecte wintersportvakantiedag? Bij dit appartement kan het allemaal!

Laat jezelf door sneeuw inpakken tijdens een verblijf in dit vakantiehuisje

Het hele vakantiehuis is voorzien van 4 parkeerplaatsen en een gedeelde tuin. Vanuit deze tuin heb je een prachtig uitzicht op de bergen. Wil je graag een dag genieten van zwemplezier? Dan kan binnen enkele minuten bij een overdekt openbaar zwembad zijn. Hier kun je even bijkomen van alle sportieve dagen en genieten van de rust dat gepaard gaat met een zwembad. Het dorpje Steindorf ligt op nog geen kilometer rijden van de accommodatie, waar je kunt genieten van een van de heerlijke restaurants of een wandeling kunt maken door het dorp en genieten van de prachtige Oostenrijkse cultuur. De winkeltjes in dit dorpje zijn ook erg gezellig en je vindt er zeker souvenirs voor thuis. Als je toch liever in je eigen accommodatie wilt eten, kun je gebruik maken van de volledig uitgeruste keuken met oven. Alle benodigdheden voor je avondeten kun je in een van de supermarkten halen in het centrum van Steindorf. Het appartement heeft 1 slaapkamer die plaats biedt aan 2 personen. Als je met een grotere groep bent, kun je meerdere appartementen huren in het vakantiehuis. Goed om te weten is dat huisdieren niet zijn toegestaan in het appartement. Het vakantiehuisje bevindt zich op een berg, dus je moet tijdens je verblijf veel omhoog en omlaag lopen. Dit geldt ook als je in het bos gaat wandelen, waar je te maken krijgt met verschillende hoogtes.

Penthouse Kristall Lodge - ★ ★ ★ ★ ☆

Een penthouse vlakbij het skigebied Zell am See-Kaprun dat ideaal is voor gezinnen van zes. Penthouse Kristall Lodge biedt een luxe overnachting voor grote groepen en is daarom een van de leukste accommodaties voor jouw wintersportvakantie in Oostenrijk. In de omgeving is er van alles te doen, van wintersportactiviteiten tot cultuur bewonderen. Vanaf het appartement heb je uitzicht op de bergen van het Nationaal Park Hohe Tauern. Daar kan je prachtige wandelingen maken en genieten van bijzondere uitzichten. Piesendorf ligt in de directe omgeving van het appartement, en als je liever naar een andere plaats wilt, zijn de bekende steden Zell am See, Kaprun, Saalbach en Kitzbühel de leukste om te bezoeken. In deze plaatsen kun je genieten van de Oostenrijkse cultuur en geschiedenis. In een van de gezellige restaurants staan ze elke dag voor je klaar om heerlijke gerechten te bereiden. Een wandeling door een van de steden zorgt voor prachtige uitzichten.

Voor de wintersport hoef je uiteraard ook niet ver te reizen; op nog geen 4 km van het appartement vind je 3 skiliften die je naar het prachtige skigebied brengen. Hier kun je dagenlang genieten van wintersporten met de mooiste uitzichten. Net als bij de andere accommodaties kun je hier ook een bezoek brengen aan een overdekt openbaar zwembad. Deze bevindt zich op drie kilometer afstand van het appartement, waar je helemaal tot rust kunt komen na alle actieve vakantiedagen. Na een dag vol sportieve activiteiten is het heerlijk om terug te komen in dit moderne appartement. Bij het vakantiehuis is ook een golfbaan te vinden, maar in de winter kun je hier niet terecht. De golfbaan is namelijk niet overdekt.

Ideale accommodatie voor een wintersportvakantie of een zomervakantie

Dit appartement is niet alleen perfect voor wintersport, maar ook in het voorjaar is dit appartement de perfecte locatie voor een avontuurlijke vakantie. Dan kun je fietstochten of wandeltochten door de bergen maken en bij het prachtige meer een verfrissende duik nemen. In de winter is het ook zeker mogelijk om prachtige wandeltochten te maken, maar deze zullen iets kouder en moeilijker zijn als er overal sneeuw ligt. Dit maakt de wandeltocht echter wel avontuurlijker.

Boek je vakantiehuisje in Oostenrijk

Ongeacht welk vakantiehuisje in Salzburg je kiest,  het is de bestemming voor de ultieme wintersportvakantie. Tijdens je vakantie in Salzburg zul je veel genieten van de prachtige skigebieden die Salzburg te bieden heeft, maar vergeet ook niet om te genieten van de cultuur en geschiedenis die Oostenrijk te bieden heeft. Op vakantiehuisjes.nl vind je de droomaccommodatie voor jouw wintersportvakantie!



Auteur: Ferhat