Logo Vakantiehuisjes.nl Logo Vakantiehuisjes.nl
  • Actueel & betrouwbaar
  • Direct boeken
  • Lage prijzen

De beste vakantiehuisjes in Nederland voor het gezin

Een vakantie met het gezin is een tijd van samen zijn, avontuur en het creëren van leuke herinneringen. Het kan een periode met veel stress zijn. Niet alle vakantiehuisjes zijn namelijk geschikt om met het gezin naar toe te gaan. Gelukkig zijn er in Nederland meer dan genoeg kindvriendelijke accommodaties, in een perfecte setting van gevarieerde landschappen en familievriendelijke activiteiten. Hier hoort natuurlijk ook de beste accommodatie voor jou en je gezin bij, dus hebben wij 5 huisjes op een rij gezet die zeer geliefd zijn onder eerdere vakantiegangers!

De beste vakantiehuisjes in Nederland voor het gezin

Op vakantie in Nederland

We zijn vaak geneigd om te denken dat een vakantiehuis in het buitenland leuker of beter is. Maar dat is al lang niet meer het geval. Vakantiehuisjes in Nederland zijn er in alle vormen en maten, of je nu iets aan de Noordzee wilt of juist lekker rustig op een vakantiepark in de natuur. Mocht je kleine kinderen hebben, is het misschien juist makkelijker om op vakantie in Nederland te gaan. Met onze lijst van 5 beste vakantiehuisjes in Nederland voor het gezin weet jij direct wat de beste accommodatie is voor jouw volgende vakantie!

Vakantiepark de Katjeskelder 23

Vakantiepark de Katjeskelder ligt op 10 km van Breda af en bevindt zich ook niet ver van het Nationaal park De Biesbosch af. Dit huis ligt een beetje aan de buitenrand van het park vlak bij de speeltuin, wat het perfect maakt voor kinderen.

Dit huisje is ingericht voor maximaal vier volwassenen en twee kinderen. In het huisje vind je twee badkamers en drie slaapkamers waarvan een kamer de kindvriendelijke slaapkamer is met een boomhutstapelbed en tv. Buiten is er een tuin met terras en tuinmeubilair waar jij en je gezin heerlijk kunnen genieten van het zonnetje.

Het animatieteam zorgt er tijdens je vakantie voor dat de kinderen volop genieten daarnaast kunnen ze natuurlijk heerlijk zwemmen in het zwembad en eindeloos spelen in de speeltuin. Met een eetcafé en diverse restaurants op het park kun je hier ook genieten van de bourgondische tradities van Brabant.

Noord- Brabant –Oosterhout

Dit huisje heeft gekregen van onze bezoekers.

Er kunnen maximaal 6 personen in dit huisje.

Vakantiepark de Soeten Haert 13

Deze mooie vakantiebungalows in Vakantiepark Se Soeten Haert 13 liggen geschakeld en verspreid over een ruim aangelegd park waar jouw kinderen al hun energie kwijt kunnen. Het park bevindt zich nog geen kilometer van het Noordzeestrand af, waar je ontspannend aan de zee kunt liggen. Ook kun je een leuk strandtent bezoeken en genieten van een verfrissend drankje.

In de ochtend kan je vers brood halen bij de Market die op het park te vinden is. Na het ontbijt met het gezin gezellig op pad en een dagje gaan winkelen in Renesse. Bijkomen van je drukke dag kan daarna bij de selfservice Kitchen & Bar op het park, waar je onder het genot van een hapje de leuke dag kan na bespreken.

Voor de kids is er veel te doen! Op het park er is een kidsclub, indoor playground, diverse speeltuinen en gratis sport en animatie activiteiten. Als het weer een dag tegen zit is dat geen probleem, want dan zorgt het zwemparadijs van Roompot voor een onvergetelijke dag voor het hele gezin.

Vakantiehuisje met twee ligstoelen op het gras en zandbak met kinderspeelgoed op zonnige dag
Vakantiepark de Soeten Haert

Zeeland- Renesse

Dit huisje heeft ★★★★☆ gekregen van onze bezoekers.

Er kunnen maximaal 6 personen in dit huisje.

Villa Wisselse Veen

De prachtige houten villa Wisselse Veen ligt op een kleinschalig vakantiepark aan de rand van de Veluwe. De woning beschikt over drie slaapkamers voor zes personen en de royale, omheinde tuin met trampoline en schommel maken dit een ideale plek voor gezinnen met kinderen of senioren.

Vanuit het huis loop je zo het prachtige bos in voor een ontspannende wandeling met je gezin. De Veluwe is het perfecte gebied om te fietsen of een wandeltocht met boswachter te maken. Ook kun je een bezoek brengen aan de nabijgelegen attractieparken zoals de apenheul, Toverland, Walibi World het Dolfinarium of de Juliana Toren. Deze zijn niet ver van het vakantiepark te vinden en zorgen zeker weten voor een onvergetelijke dag.

Gelderland- Wissel

Dit huisje heeft ★★★★☆ gekregen van onze bezoekers.

Er kunnen maximaal 6 personen in dit huisje.

Roompot Beach Resort 5

Een vakantiepark waar van alles te doen is en je Beach house die bijna op het strand staat. Je vindt het allemaal bij Roompot Beach Resort 5. De kinderen kunnen heerlijk knutselen in de kidsclub of gamen in de Chillzone. Samen naar het zwembad kan ook. In het zwembad zijn lange waterglijbanen waar iedereen weer een beetje kind wordt. Dan door naar Beach club waar je kunt genieten van een hapje en drankje. Heerlijk toch, zo’n vakantie? Bij Roompot Beach Resort kan het allemaal!

vkaantiehuisje Roompot Beach Resort mte twee fietsen die buiten staan
Roompot Beach Resort

De accommodatie is geschikt voor max 4 personen. Echter is een uitgebreidere type ook mogelijk, dan passen er maximaal 6 personen in het huisje. De slaapkamers en 2 badkamers zijn te vinden op de begane grond. Ga je voor het uitgebreide type dan vind je de woonkamer en keuken op de eerste etage samen met een balkon/dakterras.

Zeeland- Kamperland

Dit huisje heeft ★★★☆☆ gekregen van onze bezoekers.

Er kunnen maximaal 4/6 personen in dit huisje.

Vakantiepark Zeeland Village 18

Villa 18 op vakantiepark Zeeland Village is modern, comfortabel ingericht en bestaat uit twee verdiepingen. Boven zijn vier slaapkamers waarvan twee met elk 1 persoons boxspringbedden en een kinderkamer met een kinderbed en commode. Rondom de villa is er een tuin met terras en tuinmeubilair.

Deze villa is te vinden op een vakantiepark met veel speelgelegenheden voor jouw kinderen. In de buurt is er ook veel te vinden waar je samen met je gezin een onvergetelijke dag kunt beleven. Zo heb je namelijk in de buurt een kinderboerderij, waterglijbaan,klimbos en historyland. Op het park is een zwembad te vinden en je bent maar 1 km af van de prachtige stranden van Renesse. Hier kun je op een zonnige dag even afkoelen.

Zeeland- Scharendijke

Dit huisje heeft ★★★★☆ gekregen van onze bezoekers.

Er kunnen maximaal 5 personen in dit huisje.

Conclusie

Bij elk vakantiepark valt er wel wat te doen voor jou en je gezin, maar jij weet het beste welk vakantiehuisje perfect bij jouw gezin past. Willen de kinderen liever de hele dag zwemmen of de hele dag spelen in het bos? De keuze is reuze. Op vakantiehuisjes.nl zijn er nog veel meer leuke huisjes te vinden, neem snel een kijkje en boek een onvergetelijke vakantie in eigen land.

 



Auteur: Ferhat