Vakantiehuis, woning of villa in Oostkapelle zoeken

VAKANTIEHUIS, WONING OF VILLA IN OOSTKAPELLE ZOEKEN

Kies jij voor een vakantiehuis in Oostkapelle? De naam van de plaats waar jouw vakantiewoning staat, is ontleend aan een kapel die hier vroeger heeft gestaan. Aan een andere kapel heeft Westkapelle haar naam te danken. Oostkapelle is vele eeuwen een boerendorp gebleven, totdat het zich tot een badplaats met allure ontwikkelde. Het duingebied en de zee liggen vlakbij je vakantiebungalow. In de buurt van Oostkapelle zijn ook andere badplaatsen te vinden, zoals Domburg en Zoutelande. Vandaag de dag maakt Oostkapelle deel uit van de mooie gemeente Veere. Op vakantie in Oostkapelle heb je vele opties. Het aantal vakantiehuizen in dit deel van Zeeland is erg hoog, omdat Walcheren het meest populaire deel van de provincie is. Hierdoor is het voor jou mogelijk om precies dat vakantiehuis in Oostkapelle te vinden waar je naar op zoek bent. Lees meer 

Ontdek Walcheren vanuit je vakantiewoning Oostkapelle

Je vakantiewoning in Oostkapelle bevindt zich op het eiland Walcheren. Dit is het meest bezochte gedeelte van Zeeland. Dat is niet zo vreemd omdat je hier altijd binnen een kwartier de zee kan bereiken. Een vakantiehuisje in Oostkapelle is perfect voor een ontspannen vakantie aan het strand. Maar ook de omgeving van jouw vakantiewoning, of het nu een vakantievilla of appartement is, mag er zijn. Veere is stadje dat vele historische gebouwen heeft in prachtige staat. Hier kan je je eeuwen terug wanen in de tijd. Maar Walcheren heeft ook Middelburg, Domburg en Vlissingen. Deze steden, die dicht tegen elkaar aanliggen, bieden alles wat je van een moderne stad mag verwachten. Ook hier zijn er prachtige oude gebouwen te bezichtigen. In Oostkapelle een vakantiehuis gehuurd en zin om lekker te wandelen in de natuur? Het vlakke land van Zeeland biedt je ongekende vergezichten en rust. Er zijn vele mooie wandel- en fietsroutes die je op de mooiste plekjes van het Zeeuwse land brengen. Kies eens voor een vakantiehuis in Oostkapelle aan de Duinweg.

Comfortabele vakantiehuisjes in Oostkapelle

In Oostkapelle een vakantiehuis huren? Vakantiehuisjes.nl heeft ook een overzicht van vakantiewoningen die door particulieren te huur worden aangeboden. Je keuze is dus uitgebreider dan alleen de vakantieparken in de omgeving. Met een druk op de muisknop kun je alle bijzonderheden van de aangeboden vakantiewoningen zien. Dus ook of je met hond welkom bent op je vakantieverblijf. Dat vakantiehuisjes steeds populairder worden is niet zo vreemd. Een gehuurde vakantiebungalow geeft comfort en is compleet ingericht. Je hebt tijdens de vakantie dus alle mogelijkheden om deze kostbare tijd door te brengen zoals jij dat wilt. En vakantiewoningen zijn er in alle soorten en maten. Op Vakantiehuisjes.nl vind je vakantiewoningen in het duurdere segment, zoals een vakantievilla met zwembad. Maar ook goedkope vakantiehuisjes zijn er voldoende. Met een klik kun je bijvoorbeeld meteen zien wat de data van beschikbaarheid zijn voor een vakantiehuis in Oostkapelle aan de Duinweg.

5 bezienswaardigheden in de omgeving van Oostkapelle

We hebben 5 mooie bezienswaardigheden in de buurt van Oostkapelle voor je verzameld.

1. Museum Veere

In twee prachtige historische panden kan je alles te weten komen om de geschiedenis van Veere en de omgeving waartoe ook Oostkapelle behoort.

2. Beklimming dorpskerk Oostkapelle

Door het vlakke land kan je vanaf de kerktoren heel Walcheren overzien. In juli en augustus is dit iedere dinsdag en donderdag mogelijk.

3. Imkerij Poppendame Grijpskerke

Ontdek de fascinerende wereld van de bijen. Al duizenden bezoekers hebben de imkerij bezocht. Een potje honing kopen spreekt dan vanzelf.

4. Hof Poppendame Grijpskerke

Als er jonge vakantiegangers bij je zijn, willen die vast wel een dagje spelen en ravotten. Op deze speelboerderij zullen ze zich niet snel vervelen.

5. Terra Maris

Land van de zee, dat betekent de naam van dit leuke museum in Oostkapelle. Niet alleen de collectie het museum is bijzonder, ook de ligging. De voormalige oranjerie van kasteel Westenhove wordt omringd door prachtige tuinen.       

Wil je een vakantiehuis in Oostkapelle huren, dan kun je dat eenvoudig doen via Vakantiehuisjes.nl!