Vakantiehuis, woning of villa in Zoutelande zoeken

VAKANTIEHUIS, WONING OF VILLA IN ZOUTELANDE ZOEKEN

Met een vakantiehuis in Zoutelande heb je gekozen voor een verblijf aan de Zeeuwse Riviera. Deze eretitel heeft Zoutelande verdiend, omdat het samen met Westkapelle en Dishoek tot het mooiste strandgebied op Walcheren kan worden gerekend. Wist je dat in Zoutelande een vakantiehuis aan de Duinweg in de vorige eeuw erg in trek was bij kunstschilders, vanwege het geweldige uitzicht? Ook vandaag kun je in Zoutelande een vakantiehuis aan de Duinweg huren. In een knus appartement kan hier je vakantie echter eveneens niet meer stuk. Zoutelande is verbonden met de naam van St.  Willibrord. Naar verluidt bracht deze in 690 een bezoek aan het gebied en tekende een kruis op de grond. Hier welde zoet water op, terwijl het land in het gebied zilt was. Lees meer 

Een vakantiehuis in Zoutelande om echt te genieten

Je vakantiewoning in Zoutelande staat in het mooiste deel van Walcheren. Maar hier valt meer te genieten dan alleen mooie stranden. Het schiereiland Walcheren heeft ook mooie natuur in de vier krekengebieden die men er vindt. De natuur is hier zeer bijzonder, omdat er planten en dieren voorkomen die je elders in Nederland niet vindt. Vooral vlinders en vogels vinden het gebied onweerstaanbaar en dat maakt het voor de toeschouwer een schitterend gezicht. Walcheren heeft veel geleden door de zee in het verleden en de machtige Deltawerken bieden nu een bijzondere aanblik, maar het water zal zich altijd blijven roeren. Wie ervan houdt om door oude stadjes te slenteren zal zijn of haar hart kunnen ophalen in het goed bewaard gebleven middeleeuwse stadje Veere. Maar ook Vlissingen en Middelburg hebben veel pracht en praal te bieden.

Vakantiehuizen Zoutelande in alle soorten en maten

In Zoutelande een vakantiehuis boeken? Op Vakantiehuisjes.nl vind je een duidelijk overzicht wat er te huur en te koop is op het gebied van luxe vakantiewoningen in Zoutelande en omgeving. Met een muisklik kan je bijvoorbeeld zien of in Zoutelande een vakantiehuis plaats biedt aan 8 personen. Kom je met een nog grotere groep, dan is een vakantievilla wellicht een optie voor jou en je gezelschap. Maar ook dat knusse appartement voor twee dat zoveel romantiek belooft, staat vermeld. Verder kun je precies vinden in welke accommodaties je welkom bent met hond. Vakantiehuizen zijn er voldoende langs de Noordzeekust. Ook in vroegere tijden kwam men graag genieten van het spel van strand en zee in een vakantiewoning in Zoutelande. Dat kan nog steeds, omdat een gehuurde vakantiewoning vrijheid en comfort biedt. Niets moet en alles mag, dat is toch ons idee van een moderne vakantie? 

5 bezienswaardigheden in de omgeving van Zoutelande

Beleef Zoutelande met deze 5 tips:

1. Het Witte Schip

Wat is er nu leuker en meer ontspannen dan een dagje midgetgolf? Bij het Witte Schip heb je tijdens het spel ook nog eens uitzicht op de duinen en de zee. Plezier voor het hele gezin.

2. Bunkermuseum

Altijd nieuwsgierig geweest hoe het moet zijn geweest om in een bunker te moeten verblijven? In het  Bunkermuseum kan je dat ontdekken. De apparatuur en de uitrustingsstukken zorgen voor een realistische ervaring.

3. Scootfun

Op de scooter door de duinen? Of kies jij toch voor de Zeeuwse steden. Met een gehuurde scooter kan je snel en stoer heel Walcheren ontdekken. Laat de wind maar door je haren waaien.

4. De Meerpaal

Dit vakantiecentrum ligt vlak bij de Deltawerken en hier kan je ook alles daarover te weten komen, Het is een leerzame en ontspannen ervaring. En natuurlijk hoef je het niet zonder een hapje of drankje te doen.

5. Blowkarten op het strand

Het is een compleet nieuwe rage om met je door zeil aangedreven kart over het strand te razen. Natuurlijk alleen onder begeleiding op daarvoor aangewezen stranden. Leuk als uitje voor een groep bijvoorbeeld.    

Met een groep of met zijn tweetjes er even lekker tussenuit? Huur je vakantiehuis in Zoutelande op Vakantiehuisjes.nl!