Logo Vakantiehuisjes.nl Logo Vakantiehuisjes.nl
  • Actueel & betrouwbaar
  • Direct boeken
  • Lage prijzen

5 bijzondere vakantiehuizen waar jij een keer overnacht moet hebben

Vakantie is eigenlijk altijd wel bijzonder, het is tenslotte een periode van het jaar waarin eigenlijk niets moet en jij kunt doen waar je zin in hebt. Maar je kunt je verblijf nog leuker maken door te kiezen voor een uniek vakantiehuisje. Bijzondere vakantiehuisjes boek je vandaag de dag natuurlijk gewoon online. Daarom kun je ook eens op je gemak kijken naar het aanbod. Je vindt zowel bijzondere vakantiehuizen in Nederland als unieke woningen in het buitenland.

1. Een vakantieboerderij

Een vakantieboerderij is ideaal als je met een grotere groep op vakantie gaat. Dit is bijvoorbeeld een bijzonder vakantiehuis voor 8 personen. Zo kun je namelijk lekker actief zijn met elkaar en geniet je bovendien van de rust van het platteland. Een vakantieboerderij komt steeds meer in en dat is geen wonder. Het is een heerlijke manier om er echt even helemaal tussenuit te zijn.

2. Een strandhuisje

Een vakantiehuis aan zee is de droom van vele vakantiegangers. Dit valt dan ook beslist onder de bijzondere vakantiehuisjes. En wat is er dan leuker dan een echt strandhuisje? Wanneer je voor een strandhuis kiest, dan zit je echt met je voeten in het zand zodra je de deur uit stapt. Genieten voor iedereen die houdt van de zon en de zee. Dit is niet alleen mogelijk als je kiest voor een van de bijzondere vakantiehuizen in Nederland, maar ook in het buitenland vind je dat op diverse locaties. Wat dacht je bijvoorbeeld van de kust van Italië?

3. Een natuurhuis

Op zoek naar een huisje middenin de natuur? Een vakantiehuis in de natuur is ook iets bijzonders. Tenslotte zijn wij mensen toch vaak op zoek naar de rust en sereniteit die de natuur ons zo kan bieden. Een vakantiehuis in de natuur is dan een goede optie. Een authentiek huisje in het bos? Of ga je toch voor een verblijf in de bergen? Frankrijk is dan bijvoorbeeld een prachtige optie. Met deze bijzondere vakantiehuisjes kan het allemaal!

4. Een vakantiehuis met jacuzzi

Een vakantiehuis met jacuzzi een luxe die bijna niemand zich kan veroorloven? Vandaag de dag niet meer, want je vindt zeker een betaalbaar vakantiehuis dat van jacuzzi voorzien is. Je kunt hier echt lekker relaxen. Het is heerlijk om na een lange dag in de buitenlucht even uit te rusten in het warme water van de jacuzzi. Bovendien zorgen de bubbels in het water voor een relaxende massage.

5. Een vakantiehuis met binnenzwembad

Ben jij liever sportief bezig dan dat je onderuitzakt in het warme water van een jacuzzi? Dan is een vakantiehuis met binnenzwembad echt jouw ding. Natuurlijk is dit ook ideaal als je met het hele gezin op stap gaat. Een bijzonder vakantiehuis voor 8 personen met binnenzwembad is dan zeker een aanrader. Zo is iedereen lekker bezig, ook als er even geen uitstapje op de agenda staat. Als je kiest voor een bijzonder vakantiehuis in Nederland met zwembad, dan weet je bovendien dat de reistijd niet te lang is.