Logo Vakantiehuisjes.nl Logo Vakantiehuisjes.nl
  • Actueel & betrouwbaar
  • Direct boeken
  • Lage prijzen

Een luxe vakantiehuis met jacuzzi boeken

Vakantie is de tijd om te ontspannen en even de stress van alle dag aan de kant te zetten. Comfort en luxe hoeven niet altijd hetzelfde te zijn, maar als je jezelf wil verwennen, mag dat toch ook best met een beetje luxe? Hieronder hebben we een paar suggesties voor je.

Vakantiehuis met jacuzzi

Wie houdt er nu niet van een heerlijk bad in een jacuzzi oftewel een bubbelbad. Het is heerlijk om in de ochtend te kunnen beginnen met een luxe verwenning van een hot tub. Ook in de avond kan je dat bijzondere rozige gevoel krijgen waardoor je lekker snel in slaap valt. Over de romantische toepassing van een jacuzzi hoeven we je uiteraard niks te vertellen. Het meest genieten van een vakantiehuis met jacuzzi kan je wellicht als deze buiten is geplaatst. Dan kan je profiteren van het uitzicht als je een relaxt bad neemt. Let even op de omgeving van het huisje van jouw keuze. Extra privacy en ruimte behoren ook bij de luxe van een geslaagde vakantie.

Tiny house

Tiny houses je steeds vaker op een vakantiepark. Dit soort huisjes zijn echt compleet trendy en worden ook grif geboekt. Maar waarom zou jij een tiny house huren in plaats van een ruime bungalow? Daar zijn wel wat goede redenen voor te verzinnen. Een tiny house staat garant voor een romantisch verblijf. Vrijwel al dat soort huisjes hebben bijvoorbeeld een panoramaraam boven het bed. Je kan derhalve dan de sterrenhemel bewonderen voordat je in slaap valt.  De huisjes worden in het algemeen ook op de mooiste plaats neergezet in het park, ver weg van de andere huisjes en in het groen. Daarbij zijn er vaak luxe extraatjes zoals een jacuzzi of een bbq om je eten gezond te grillen. Kortom: het gaat hier over klein, maar zeker ook fijn.

Een huisje met open haard

Er zijn nog steeds voldoende plaatsen in Europa waar een winter gegarandeerd sneeuw en kou brengt. Als je in een dergelijke omgeving een vakantiehuisje huurt is een exemplaar met een open haard uiteraard een extra luxe. Stel je voor om binnen te komen en je jas, handschoenen en muts uit te doen zodat jij je heerlijk kan verwarmen voor het vuur. Een open haard vuur heeft een zekere betovering die waarschijnlijk terug gaat naar de tijd dat mensen in holen een vuur maakte voor verwarming maar ook om zich veilig te voelen. Is dat de reden waarom we ons ook vandaag de dag nog zo ontspannen als we naar het spel van de vlammen turen?

Huisjes aan zee

Wie wil er nu niet wakker worden door het fluisteren van de golven? Wat is er nu mooier dan de blik op die oneindige zee op een mooie zonnige zomerdag. Wat dat betreft hebben Nederlanders het toch maar goed met die lange kust, die ook nog eens is voorzien van mooie zandstranden. Gun jezelf de luxe van een vakantiehuis op slechts korte afstand van die inspirerende blauwe droom. Van noord tot zuid kan je aan de kust terecht.

Bekijk ook: Een vakantiehuis aan de Noordzeekust huren