Logo Vakantiehuisjes.nl Logo Vakantiehuisjes.nl
  • Actueel & betrouwbaar
  • Direct boeken
  • Lage prijzen

Vakantiehuisjes om van te dromen

Een vakantiehuisje is altijd comfortabel en ruim genoeg voor het aantal personen waar het voor is bestemd. De voorzieningen in en rond het vakantiehuis zorgen er ook voor dat je meteen dat vakantiegevoel krijgt en heerlijk kunt ontspannen. Maar droom jij ook wel eens van een heel bijzondere vakantiewoning voor je volgende vakantie?

Vakantiehuisjes met extra luxe zijn natuurlijk ook te huur op diverse exclusieve locaties. Hieronder hebben we er een paar voor je opgezocht. Eigenlijk moet je voor zulke speciale huisjes niet naar de prijs vragen. Mocht je echte interesse hebben, reken dan gewoon op een vanaf-prijsje rond de € 50.000 per week.

1. Villa in Emilia-Romagna

Dit is misschien iets voor een vakantie met de hele familie. Er passen probleemloos 20 vakantiegangers in deze ruim bemeten villa. Er is een mooi zwembad in een speciaal zwembadhuis beschikbaar. Er zijn geen verdere vakantiehuisjes in de nabije omgeving zodat je in alle rust kan genieten in goed gezelschap. En als je op vakantie bent wil je toch niet hoeven nadenken over huishoudelijke zaken? Dat hoeft hier ook niet. Iedere dag komen er schoonmakers langs om de zaak weer piekfijn op te knappen. En de maaltijden? Ook die worden voor je verzorgd middels een continentaal ontbijt, een lunch buffet en een heerlijk diner. Dan is € 75.000 per week toch niet eens zoveel?

2. Een landhuis op Mallorca

Het privé zwembad dat geheel in Romeinse stijl is gebouwd in natuurlijk een eyecatcher bij dit landhuis. Maar ook de vleugelpiano, de rijk uitgeruste bibliotheek, de binnenplaats en de familiekapel maken duidelijk dat dit vakantiehuis klasse heeft. Er zijn 8 slaapkamers en een gezelschap van 16 personen is dus meer dan welkom. Het huis is onderdeel van een landgoed van 130 hectare. Er zijn meerdere tuinen, terrassen en prachtige uitzichten. Een weekje of meer vakantie hier is echt iets voor de fijnproever.

3. Een finca op Ibiza

Een finca is in principe een kleine boerderij en de basis van deze luxueuze villa op vakantie-eiland Ibiza is een 350 jaar oude boerderij. Maar inmiddels is deze omgetoverd tot een vakantiehuis waar 12 personen elkaar niet voor de voeten zullen lopen. In of bij het zwembad heb je een schitterend uitzicht op de omgeving, terwijl je geniet van de privacy van dit infinity bad. De finca is op een heuvel gebouwd en er is geen andere bebouwing in de nabijheid van jouw vakantieverblijf. Dit is luxe met hoofdletters.

4. Villa op Sardinië

Sardinië wordt steeds populairder als vakantiebestemming en waarom zou je niet voor de beste accommodatie kiezen op dit mooie eiland? Uitzicht op zee hoort er natuurlijk bij op Sardinië en vanuit deze villa heb je een geweldig uitzicht op het strakblauwe water dat zich op loopafstand bevindt. Maar uiteraard is er ook verkoeling te vinden in het zeer ruime privé zwembad. Moeten we nog uitleggen dat het vakantiehuis van alle gemakken is voorzien en zonder overdrijving luxe mag worden genoemd? De villa biedt ruimte en privacy voor een gezelschap van 12 personen.