Vakantiehuis in Tsjechië zoeken

VAKANTIEHUIS IN TSJECHIË ZOEKEN

Tsjechië werd in 1993 een zelfstandig land nadat het daarvoor jarenlang onderdeel was van Tsjecho-Slowakije. Sinds de onafhankelijkheid richt Tsjechië zich vooral op West-Europa en ook op de vakantiegangers uit het westen. Een vakantiehuis in Tsjechië huren gebeurt steeds vaker, ook door Nederlanders. Een vakantiewoning in Tsjechië huur je voor een scherpe prijs en je kunt genieten van een heerlijke vakantie in een land waar het vrijwel altijd mooi weer is in het vakantieseizoen. Je kunt ook een vakantiehuis in Tsjechië huren voor een heerlijke wintersportvakantie, want ook hiervoor zijn volop mogelijkheden. In de regio rond Praag kun je bijvoorbeeld een vakantiehuis in Tsjechië met zwembad huren. Dit geeft je de mogelijkheid voor een frisse duik na een dagje shoppen of sightseeing. Lees meer 

Ruime keuze in vakantiewoningen in Tsjechië

Wil je je vakantie doorbrengen in dit mooie land, dan kun je een vakantiehuis in Tsjechië ook particulier huren. Dit heeft het voordeel dat je rechtstreeks met de eigenaar afspraken kunt maken over de huur. Je kunt ook direct informatie inwinnen, bijvoorbeeld of je vakantiehuis in Tsjechië rolstoel toegankelijk is en of de hond mee mag op vakantie. Tsjechië heeft veel te bieden als het gaat om natuurschoon. Vrijwel alle landsgrenzen worden bepaald door gebergten. Het Reuzengebergte ligt in het Noorden, hier kan in de winter geskied worden. Je kunt het gehele jaar door een vakantiehuis in Tsjechië in het Reuzengebergte huren. Vanaf je vakantielocatie kun je mooie tochten maken door de bergen of leuke dorpjes en stadjes in de omgeving bezoeken. Zit je dicht aan de grens dan is een uitstapje naar onder andere Duitsland of Oostenrijk natuurlijk ook nog een optie.

Tsjechië is een gastvrij vakantieland

Na de onafhankelijkheid en het instellen van een parlementaire democratie kwam er langzaam maar zeker meer welvaart in Tsjechië. Het land ging zich meer op toerisme richten sinds de grenzen open gingen. Dit resulteerde in een toename van het aantal mensen dat hun vakantie in het land wilde doorbrengen. Tsjechië heeft het voordeel dat het land het gehele jaar aantrekkelijk is. In de zomer kun je een vakantiehuis huren in Tsjechië en heerlijke wandelingen of tochten met de auto maken in de bergen. ’s Winters ga je voor de wintersport naar Tsjechië en huur je een comfortabel vakantiehuis. Dit is vaak praktischer dan een hotel, je kunt je ski uitrusting opbergen en je hoeft geen rekening te houden met vaste tijden voor maaltijden. Je kunt dus heerlijk gaan skiën of snowboarden wanneer je maar wilt.

Huur een heerlijk vakantiehuis in Tsjechië via Vakantiehuisjes.nl

Zoek je vakantiehuizen in Tsjechië met zwembad? Bij Vakantiehuisjes.nl vind je gegarandeerd wat je zoekt. Boek in Tsjechië een comfortabel vakantiehuis en geniet van een onvergetelijke vakantie in dit gastvrije land. Breng ook zeker een bezoek aan Praag, waar je op de Karelsbrug langs gezellige kraampjes kunt wandelen en je kunt laten portretteren door een sneltekenaar. Ook worden er in kleine kerkjes spontane klassieke concerten gegeven waar je op straat een toegangskaartje voor kunt kopen. Grijp de kans aan en trakteer jezelf op een concert op een doordeweekse dag door getalenteerde musici.