Logo Vakantiehuisjes.nl Logo Vakantiehuisjes.nl
  • Actueel & betrouwbaar
  • Direct boeken
  • Lage prijzen

Overnacht in luxe in de Ardennen

Als je op zoek bent naar de perfecte balans tussen rust, schoonheid en luxe voor je volgende vakantie, dan nodigen we je uit om de adembenemende charme van de Ardennen te ontdekken met een verblijf in een  villa’s. Het prachtige natuurlandschap biedt het perfecte toevluchtsoord voor de drukte van het dagelijkse leven. Om je er van te garanderen dat je naast een prachtig uitzicht ook de beste accommodatie hebt lees je hieronder wat de vijf mooiste villa’s in de Ardennen zijn.

Overnacht in luxe in de Ardennen

1.      La Petite Conciergerie Privée

La Conciergerie is een luxueuze vakantievilla met een intieme ambiance in het zuiden van België. Met twee ruime, elegant ingerichte slaapkamers is het een comfortabele accommodatie voor vijf personen, dus ideaal voor een gezin dat op zoek is naar een luxueuze vakantie-ervaring. De villa ligt op een perfecte locatie en is ideaal om het schilderachtige Dinant te verkennen. Ook zijn er talloze wandelpaden waar je uren kan rond lopen. Daarnaast kan je genieten van een aangelegd strand aan de oevers van de Maas of jezelf uitdagen met diverse sportieve activiteiten zoals mountainbiken, tennis, kajakken of vissen.

Een hoogtepunt van La Conciergerie is ongetwijfeld het prachtige, verwarmde zwembad dat beschikbaar is van mei tot september. Het is belangrijk op te merken dat deze villa met het oog op rust niet verhuurd wordt aan jongerengroepen. Geniet van het ongeëvenaarde comfort en de luxe van La Conciergerie voor een onvergetelijke vakantie-ervaring.

2.      Le 3D

Gelegen in het charmante dorp Warsage (Dalhem), aan de noordelijke rand van de regio, ligt deze unieke luxevilla genaamd Le 3D. Hier vind je de perfecte mix van comfort en elegantie. Deze gelijkvloerse villa is uitgerust met twee volledig uitgeruste keukens en meubels die zorgvuldig zijn vervaardigd door lokale ambachtslieden. Het zorgt voor een unieke en mooie inrichting. De villa heeft drie luxueuze slaapkamers, elk met een eigen badkamer en kan comfortabel zes gasten huisvesten. Dit maakt het ideaal voor gezinnen, koppels of vriendengroepen die op zoek zijn naar een hoogwaardige vakantie-ervaring.

Gelegen op een steenworp afstand van de Nederlandse grens, wordt de villa omgeven door adembenemend landschap, perfect voor eindeloze wandelingen. Je kunt het pittoreske dorp Aubel verkennen, fietsen langs de beroemde lijn 38 of een dagtocht maken naar de steden Maastricht (20 km) of Aken (30 km). Om je verblijf nog aangenamer te maken, staat de eigenaar klaar om je de beste lokale adressen aan te bevelen. Bovendien kan je ontbijt, catering en lokale voedselproducten bijboeken om jezelf te trakteren op het beste van de regio. Om de rustige en verfijnde sfeer van de villa te behouden zijn studentenfeesten, vrijgezellenfeesten en drinkpartijen niet toegestaan in deze accommodatie.

3.      Koetshuis

Deze accommodatie ademt geschiedenis uit. Ooit diende het gebouw als pleisterplaats voor koetsiers en vandaag de dag kan je er een unieke vakantie ervaren. Een deel van dit historische koetshuis is omgetoverd tot een luxe groepswoning annex hotel, terwijl een ander deel drie luxe appartementen omvat. Het appartement op de tweede verdieping heeft een authentieke uitstraling en heeft een rustieke uitstraling door het gebruik van hout en natuursteen. Er is ruimte voor drie personen, waardoor het het perfecte verblijf is voor een jong stel. Je zou het bijna niet zeggen door de rustige omgeving, maar het centrum van Robertville is heel dichtbij. Zo kan je kiezen tussen rust en het bruisende centrum opzoeken wanneer je zelf wilt. Het nabijgelegen meer van Robertville en de Hoge Venen bieden volop mogelijkheden voor wandelen en fietsen. Daarnaast zijn charmante plaatsen zoals Spa en Monschau gemakkelijk te bereiken.

Je deelt de tuin met de andere gasten en er is een barbecue beschikbaar.  Perfect voor die lange, gezellige zomeravonden dus om buiten te zitten.

4.      Villa met een uitzicht

Deze uitmuntende vakantievilla is genesteld in het hart van de Ardennen en op loopafstand van het schilderachtige Elzele. Vanuit de twee terrassen van de villa geniet je van een adembenemend uitzicht op het omliggende landschap. Met drie slaapkamers is deze huisdiervriendelijke accommodatie de perfecte keuze voor jouw gezin. Deze luxueuze villa bestaat uit een ruime begane grond waar je gezellig in de woonkamer kan zitten of in de eetkamer geniet van het eten dat je in een volledig uitgeruste keuken kan bereiden. De bovenverdieping, bereikbaar via een steile maar kindvriendelijk beveiligde trap, herbergt de comfortabele slaapkamers.

Buiten is er een schattig speelhuisje voor de kinderen en een overdekte ruimte voor je fietsen. Je vindt er ook een buitenkeuken, perfect voor het bereiden van zomerse maaltijden in de open lucht. Deze villa is niet alleen zeer comfortabel, maar ook een perfecte uitvalsbasis om de charmante omgeving te verkennen.

5.      Estinette

Dit betoverende luxe vakantiehuis pronkt met een spectaculair uitzicht. Het is perfect geconfigureerd voor familievakanties met een ruime kinderkamer en een afgelegen ouderlijke slaapkamer op de bovenverdieping. Dit luxe vakantiehuis is uitgerust met een wasmachine en droger voor extra gemak. De prachtige tuin is ingericht met comfortabel tuinmeubilair, een perfecte plek om de dag af te sluiten na een wandeling in het bos of een bezoek aan het kasteel van La Roche-en-Ardenne. Er is ook parkeergelegenheid beschikbaar. Voor jonge gezinnen zijn er twee kinderbedjes en twee kinderstoelen aanwezig.

De dichtstbijzijnde bushalte bevindt zich op slechts 1000 meter van de villa, waardoor je gemakkelijk kan verplaatsen als je geen zin hebt om de auto te pakken. Deze charmante luxe vakantiehuis is de ideale keuze voor een onvergetelijke gezinsvakantie in de Ardennen.

Na een korte afstand over de grens kan je in luxe genieten in een vakantiehuisje aan de Ardennen. Garandeer jezelf van een stijlvolle avontuur in een van de vijf luxe villa’s of kijk wat er nog meer mogelijk is via onze handige zoektool.



Auteur: Ferhat