Logo Vakantiehuisjes.nl Logo Vakantiehuisjes.nl
  • Actueel & betrouwbaar
  • Direct boeken
  • Lage prijzen

10 mooiste vakantiehuizen aan de Belgische kust

10 mooiste vakantiehuizen aan de Belgische kust

Ga jij binnenkort op vakantie aan de Belgische kust? Hieronder vind je aantal prachtige vakantiehuizen aan de Belgische kust. Er zijn hier 13 badplaatsen te vinden met mooie stranden, boulevards en watersportmogelijkheden

1. Zeepark Haerendycke

Deze vakantiehuizen vind je tussen De Haan en Blankenberge. Een mooie locatie om uitstapjes te maken, maar ook de stranden zijn lekker dichtbij. Je hoeft de duinen maar over te wandelen om op het stand te geraken. Op het park is ook een subtropisch zwembad beschikbaar.

2. Kustpark Strand Westende

Het park ligt op loopafstand van de Noordzee en is dus ideaal als je een strandvakantie in gedachten hebt. Er is ook een speeltuin beschikbaar voor de wat jongere kinderen. Een echte topper hier is de waterspeeltuin en het animatieteam staat klaar om te kids te vermaken.

3. Vakantiepark Merlo

Dit park ligt in Bredene en in de buurt van de mooie badplaats Oostende. Oostende is een leuke bestemming voor een dagje uit. Je kan daar gezellig shoppen of een kijkje nemen in het oude Fort Napoleon. Het park ligt op 10 minuten wandelen van het strand en je kunt er fietsen huren voor een tochtje in de omgeving.

4. Kustpark Nieuwpoort

Nieuwpoort is een klein plaatsje aan de Belgische kust. Het strand ligt op 5 kilometer van het park. Maar er is ook een grote recreatieplas in de buurt. De IJzermonding is geschikt voor zeilen, kajakken en surfen. Op het park is er onder meer een binnenspeeltuin en een sportpark.

5. Jockershof

Mooie vakantiehuizen aan de Belgische kust vind je ook in de Jockershof vlak bij het gezellige Middelkerke. Het strand is maar een paar minuten verwijderd en is breed en mooi. Voor de kids is er op het park een speeltuintje en een sportveldje.

6. De Haan aan Zee

Voor een vakantie aan de Belgische kust is het plaatsje De Haan een uitstekende keuze. Het strand is dichtbij en met de tram kan je snel naar Knokke-Heist voor een lekker dagje slenteren in deze mondaine badplaats met veel terrasjes.

7. Jabbeke

Dit park vind je tussen Brugge en Oostende, twee steden die een bezoek waard zijn. Het strand is niet ver weg, maar je kan vanuit je appartement ook naar het prachtige recreatiemeer. Dit meer heeft een eigen zandstrand.

8. Nieuwpoort

Nieuwpoort is een van de mooiste badplaatsen aan de Belgische kust. Er is een strand dat uitnodigt voor romantische strandwandelingen. Maar ook de historische binnenstad is een bezoek meer dan waard.

9. Breeduyn

Vijf wandelminuten van het strand en het mooie Blankenberge is niet ver. De luxe villa’s zijn van alle gemakken voorzien en als je liever buiten de deur eet dan biedt de omgeving een groot aantal gezellige restaurantjes. Dit park staat ook bekend om de rust die het kenmerkt.

10. Oostduinkerke aan Zee

Dit vakantiepark is autovrij en ligt dichtbij de zee. Op het strand van Oostduinkerke zie je nog garnalenvissers te paard, de enige ter wereld. Het park heeft onder andere een tropisch zwembad.