Logo Vakantiehuisjes.nl Logo Vakantiehuisjes.nl
  • Actueel & betrouwbaar
  • Direct boeken
  • Lage prijzen

Vakantiehuisjes dichtbij Circuit Zandvoort

Sinds 2021 worden er weer jaarlijkse Formule 1 races gehouden in Nederland. Circuit Zandvoort is gevestigd in de duinen ten noorden van Zandvoort, vlakbij de zee. Het is extra bijzonder om Max Verstappen te zien racen in Nederland in plaats van een van de andere circuits over heel de wereld. Om het raceweekend zorgeloos door te komen is het slim om op tijd na te denken over een accommodatie in de buurt. Benieuwd waar jij heel het weekend kan doorbrengen dichtbij de formule 1 race? Hieronder lees je welke vakantiehuisjes dicht in de buurt van Circuit Zandvoort zijn.

Vakantiehuisjes dichtbij Circuit Zandvoort

Sea Lodges

In de nabijheid van Circuit Zandvoort is een groep accommodaties te vinden die zich allen onderscheiden met een ander thema. Ze bieden allemaal een unieke ervaring door de inrichting en bijzondere ligging.

1.      Sea Lodges Grand Prix thema

Deze ruime sea lodge (110 m2) met twee verdiepingen is ingericht in Grand Prix thema als eerbetoon aan het naastgelegen circuit. Het interieur bevat race rekwisieten en een racesimulator voor twee. Het uitzicht vanuit de slaapkamer op het Zandvoort-circuit versterkt de race-ervaring. Beneden is de woon- en eetruimte met open keuken inclusief afwasmachine, combimagnetron, Nespresso apparaat en Quooker. Er zijn twee slaapkamers boven met boxspringbedden. Extra slaapplekken vind je onder de racesimulator. Goed om te weten; één auto kan op de centrale parkeerplaats, de rest bij het strand (betaald).

 

2.      Sea Lodges Nature Thema

De tweede sea lodge is even groot met twee verdiepingen en is geïnspireerd op de Amsterdamse Waterleidingduinen. De lodge beschikt over een insectenhotel, buitendouche, hangmat en interieur van duurzaam hout. Er zijn veel planten, een houten damhert en voederbakjes voor vogels. De woonkamer beneden is licht met een zithoek, smart-TV, eethoek en een complete open keuken. Hier kan je naar hartenlust koken met alle voorzieningen zoals een afwasmachine, combimagnetron, Nespresso apparaat en Quooker. Er zijn twee slaapkamers boven en een stapelbed op de overloop. Als je buiten wil zitten kan dat op het aanwezige, comfortabele tuinmeubilair.

3.      Sea Lodges Demin Thema

De Denim Sea lodge is als ode aan Amsterdam, de "Denim Capital of the World", in denim stijl ingericht. Deze thema zie je overal in de lodge terug door speciale items ontworpen door de leerlingen van Denim City in Amsterdam. Beneden zit je in een woonkamer met veel natuurlijk licht en ruime zithoek. De keuken is voorzien van alle benodigdheden om ’s avonds thuis te koken als je niet buiten de deur wilt eten. Boven zijn er twee slaapkamers met luxe boxspringbedden en een stapelbed op de overloop. 

 

Park Zandvoort

Betreed de Comfort Cottage, een gezellig ingericht huis van 70 m2 en twee verdiepingen. Het huis verwelkomt je met een open haard in de woon-/eetkamer en een moderne open keuken. Sluit je dagen in rust af op het terras met prachtig uitzicht op het landschap. Er zijn in totaal drie tweepersoonskamer, ieder met twee bedden. Het vakantiecomplex is dicht bij Zandvoor Circuit en is de perfecte thuisbasis voor na een dag racespektakel.


Heb je altijd al een keer de Formule 1 van dichtbij willen zien? Met een van de vakantiehuisjes in Zandvoort kan je een onvergetelijke raceweekend ervaren. Je kan ook hier meer lezen over de geschiedenis van vakantiehuisjes in Nederland, waarvan de eerste ooit in Zandvoort werd gebouwd!  



Auteur: Ferhat