Logo Vakantiehuisjes.nl Logo Vakantiehuisjes.nl
  • Actueel & betrouwbaar
  • Direct boeken
  • Lage prijzen

Vakantiehuisjes dichtbij Circuit Zandvoort

Sinds 2021 worden er weer jaarlijkse Formule 1 races gehouden in Nederland. Circuit Zandvoort is gevestigd in de duinen ten noorden van Zandvoort, vlakbij de zee. Het is extra bijzonder om Max Verstappen te zien racen in Nederland in plaats van een van de andere circuits over heel de wereld. Om het raceweekend zorgeloos door te komen is het slim om op tijd na te denken over een accommodatie in de buurt. Benieuwd waar jij heel het weekend kan doorbrengen dichtbij de formule 1 race? Hieronder lees je welke vakantiehuisjes dicht in de buurt van Circuit Zandvoort zijn.

Vakantiehuisjes dichtbij Circuit Zandvoort

Sea Lodges

In de nabijheid van Circuit Zandvoort is een groep accommodaties te vinden die zich allen onderscheiden met een ander thema. Ze bieden allemaal een unieke ervaring door de inrichting en bijzondere ligging.

1.      Sea Lodges Grand Prix thema

Deze ruime sea lodge (110 m2) met twee verdiepingen is ingericht in Grand Prix thema als eerbetoon aan het naastgelegen circuit. Het interieur bevat race rekwisieten en een racesimulator voor twee. Het uitzicht vanuit de slaapkamer op het Zandvoort-circuit versterkt de race-ervaring. Beneden is de woon- en eetruimte met open keuken inclusief afwasmachine, combimagnetron, Nespresso apparaat en Quooker. Er zijn twee slaapkamers boven met boxspringbedden. Extra slaapplekken vind je onder de racesimulator. Goed om te weten; één auto kan op de centrale parkeerplaats, de rest bij het strand (betaald).