Logo Vakantiehuisjes.nl Logo Vakantiehuisjes.nl
  • Actueel & betrouwbaar
  • Direct boeken
  • Lage prijzen

De meest bizarre vakantiehuisjes die te huur zijn

De meest bizarre vakantiehuisjes die te huur zijn

Vakantie is de tijd om eens lekker te onthaasten en dan kan in een comfortabele vakantiewoning in binnen- en buitenland. De tijd dat alle vakantieparken maar 1 type vakantiebungalow hadden in verschillende groottes is al lang voorbij. Tegenwoordig heb je een ruime keuze van een natuurhuisje, waar je alleen voorzieningen treft die je zelf wilt, tot een luxe vakantievilla. Daar kunnen de vakantiegangers de luxe van een binnenzwembad of bijvoorbeeld waterbedden eens uittesten. Omdat ook eigenaren van vakantiewoningen deze vandaag de dag op de site kunnen zetten, is de variëteit nog toegenomen. Onderstaande vakantiehuizen zal je niet snel op een site tegenkomen, maar je kan ze wel huren.

1. Berlijn, Duitsland

Voor 1 persoon is dit beslist de meest goedkope manier om in de Duitse hoofdstad te overnachten. De prijs voor een nacht is namelijk €10. Dat valt je misschien nog wat tegen, omdat je hier toch wel iets anders had verwacht. Dat klopt ook wel, want van die €10 krijg je € 9 terug als je komt inchecken. Dat inchecken moet je beslist wel goed regelen want het kan op meerdere locaties plaatsvinden. Dat is pas mobiliteit en dat klopt ook wel, want er zitten 4 wieken onder je slaapkamer al heeft deze geen motor meer. En wat comfort betreft, dat is precies wat je voor deze prijs mag verwachten.

2. Rome, Italië

Italianen houden er ook wel van om een extraatjes te verdienen en weten dat sommige toeristen ook op vakantie bijzonder zuinig kunnen zijn. En als je dan een woning in Rome hebt op een kwartiertje lopen van het Colosseum? Dan verhuur je natuurlijk je zolderetage als een vakantiewoning voor 4 personen voor een bijzonder aantrekkelijke prijs. De recensies van de bezoekers zijn minder enthousiast omdat deze de schimmel in de keuken niet bijzonder konden waarderen en de ruimte voor 4 personen wel erg krap bemeten is. De eigenaar krijgt echter wel complimenten voor de goede restauranttips die hij kon geven en voor zijn geslaagde fotografiekunsten.

3. Isla Mujeres, Mexico

Dit schelpenhuis is beslist geen grap en is geschikt voor 4 gasten. Het bouwwerk is zonder meer een van de meest bizarre vakantiewoningen die je ooit zal tegenkomen. Het is gebaseerd op een schelp. Er staan twee vergelijkbare huizen naast elkaar waarvan het tweede wordt bewoond door de architect die verantwoordelijk is voor deze bijzondere creatie. Dat betekent dat je alles over de woning kan vragen aan de buurman. Goedkoop is deze niet, je moet minimaal € 250 per nacht betalen.

4. Atlanta, VS

Een slaapkamer, een bed, een badkamer en bedoeld voor 2 personen. Deze locatie in Atlanta is een van de meest gewilde vakantiehuizen in de VS en is beslist niet goedkoop met een prijskaartje van bijna € 350 per nacht. Toch komen bruidsparen vanuit de wijde omgeving om hier een poosje te verblijven. Het is dan ook een vakantiehuis op hoog niveau en bijzonder gezellig ingericht. Het is trouwens ook een boomhut maar een jong echtpaar zal dat wel aankunnen. De vakantiewoning staat niet in het bos, maar wel op een afgelegen locatie voor privacy.