Vakantiehuis, woning of villa in Noorwegen zoeken en huren

VAKANTIEHUIS, WONING OF VILLA IN NOORWEGEN ZOEKEN EN HUREN

Noorwegen wordt een steeds meer een populaire vakantiebestemming voor Nederlanders en dat valt goed te verklaren. Noorwegen is een enorm groot land waar de bevolkingsdichtheid zeer beperkt is. Het is een gebied vol natuurschoon en de fjorden zijn natuurlijk onvergelijkelijk. Vanuit een vakantiehuis in die meest westelijke deel van Scandinavië kan je genieten van de rust en de natuur in dit mooie land. Wat dacht je ervan om een vakantiehuis in Noorwegen particulier te huren? Ook vakantiehuisjes van een Nederlandse eigenaar zijn te huur, omdat steeds meer landgenoten hier een vakantiewoning kopen. Noorwegen is pas sinds 1905 zelfstandig omdat het voordien tot Zweden werd gerekend. Inmiddels is het land een van het rijkste in Europa door olievondsten voor de kust. De infrastructuur is in het hele land dan ook uitstekend verzorgd en je kan als vakantieganger overal uitstekend komen met openbaar vervoer.  In de winter heeft het land uitstekende wintersportgebieden. In de zomer zijn de temperaturen mild en nodigt dit uit tot een actieve vakantie. Lees meer 

Populaire bestemmingen in Noorwegen

Vanuit je vakantiehuis Noorwegen ontdekken

Een vakantiewoning in Noorwegen biedt je een mooie gelegenheid om dit prachtige land beter te leren kennen. Natuurlijk is er die prachtige natuur met fjorden maar ook bergen die zowel in de zomer als in de winter erg mooi zijn. Als je op het juiste moment een vakantiehuis in Noorwegen huurt, kun je genieten van de midzomernacht of juiste het noorderlicht. Maar Noorwegen heeft nog veel meer te bieden. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheden om een huisje met boot te huren, zodat je de fjorden kunt gaan bekijken vanaf het water. Indrukwekkender beelden tijdens je vakantie zijn bijna niet denkbaar. Wist je dat Oslo erg veel groen in de stad kent en in 2019 de officiële groene hoofdstad van Europa zal zijn? Maar de ongerepte natuur van het land heeft een serene schoonheid die bijna niet te overtreffen valt. Bezoek een bergplateau in de buurt van je vakantiehuis in Noorwegen en geniet van de ongelooflijke rust.

Vakantiewoningen te huur in Noorwegen

Op Vakantiehuisjes.nl kun je de mogelijkheden bekijken om een vakantiewoning in Noorwegen te huren. Vooral Zuid-Noorwegen is toeristisch, omdat in het noorden nauwelijks mensen wonen en het gebied daar erg ruig is. Kies voor het soort vakantiewoning dat jou het meest aanspreekt. Er zijn natuurlijk vakantieparken met diverse voorzieningen. Maar op Vakantiehuisjes.nl kun je ook een vakantiehuis in Noorwegen particulier huren. In het overzicht kun jij de bijzonderheden zien van de vakantiewoning in Noorwegen die jou wel geschikt lijkt voor een geslaagde vakantie. Dat kan zowel een appartement voor twee als een vakantievilla voor een groot gezelschap zijn. Check meteen online op welke data de vakantiewoningen in Noorwegen nog beschikbaar zijn. Het huren van een vakantiehuis in Noorwegen bij de fjorden betekent comfort en de vrijheid om je vakantie gehele naar eigen inzicht in te richten.

5 mooie locaties in Noorwegen

Ontdek de bezienswaardigheden in dit prachtige land 

Preikestolen

Dit is echt een supersteile rots, Als je geen hoogtevrees hebt, kan je hier zien wat het betekent om echt een mooi uitzicht te hebben.

Noordkaap

Dit is het meest noordelijke stukje van Europa en de plaats om een foto te maken.

Bergen

Waarschijnlijk heb je de beroemde gekleurde huisjes langs de kade in Bergen wel eens op de foto gezien. Ga ze nu met eigen ogen bekijken     

Oslo

De hoofdstad van Noorwegen moet je gezien hebben. Het koninklijk paleis en de kathedraal zijn trekpleisters. Maar ook het nachtleven is er bruisend.

Lofoten

Deze eilanden liggen boven de poolcirkel en hebben een trieste schoonheid die je nergens anders ziet.

Kies jij voor dit mooie vakantieland? Huur dan nu meteen een vakantiehuis in Noorwegen bij de fjorden op Vakantiehuisjes.nl.