Logo Vakantiehuisjes.nl Logo Vakantiehuisjes.nl
  • Actueel & betrouwbaar
  • Direct boeken
  • Lage prijzen

De leukste vakantiehuisjes in België

Op vakantie inBelgië word nog leuker met het perfecte verblijf! Wij hebben de leukste vakantiehuisjes op een rij gezet voor jullie, zo weet je zeker dat je een fijn verblijf hebt op nou vakantie.

De leukste vakantiehuisjes in België

De leukste vakantiehuisjes in België

België staat bekend om zijn rijke geschiedenis, prachtige landschappen en heerlijk eten. Het is dan ook geen verrassing dat dit land een populaire bestemming is voor vakantiegangers. Als je opzoek bent naar een unieke en ontspannende vakantie – ervaring, overweeg dan eens om te verblijven in een van de vele charmante vakantiehuisjes die België te bieden heeft. In deze blog hebben we de leukste vakantiehuisjes in België op een rijtje gezet voor jullie.

Noordzeepark Zeewind 2 - ★★★★★

Vakantiehuis Noordzeepark Zeewind 2 is de perfecte plek om volledig tot rust te komen in de natuur van België. Met 3 slaapkamers kunnen hier wel tot 6 gasten verblijven, ideaal voor grote gezinnen of een vriendengroep! Alle faciliteiten bevinden zich binnen een straal van 15 km, hoewel je voor attractieparken wel iets verder moet reizen, maar dit is niet meer dan 50 km verderop. In het vakantiehuis heb je de beschikking over een volledig uitgeruste keuken, waar je zelfs tijdens je vakantie je favoriete maaltijden kunt bereiden. Als je geen zin hebt om te koken, kun je altijd terecht in het restaurant van het vakantiepark. Op het vakantiepark zelf vind je ook allerlei activiteiten om te ondernemen, zoals een tennisbaan, basketbal, jeu de boules, volleybal en een speeltuin. Vervelen is op dit vakantiepark vrijwel onmogelijk. Heb je zin in een dagje strand, dan ben je slechts 600 meter verwijderd van de zee in Bredene. Het centrum van Bredene ligt iets verder weg, namelijk op 2 km. Bredene is een prachtige plaats in België, en we raden zeker aan om een wandeling te maken door deze stad of langs de boulevard van het strand. Als je zin hebt in een dagje uit, maar dan wat verder weg, raden wij Plopsaland aan. Dit ligt op 47 km rijden vanaf het park, maar is zeker de moeite waard. De kinderen kunnen hier genieten van alle series en karakters die ze op tv zien, en er zijn geweldige attracties voor zowel jong als oud.

Er kunnen maximaal 6 gasten verblijven in dit vakantiehuis.

Geniet van een heerlijk verblijf op Noordzeepark

Queen Mary - ★ ★ ★ ★ ★

Queen Mary is de ideale accommodatie voor een ontspannen vakantie aan de Belgische kust. Het appartementencomplex ligt recht tegenover het strand, dus je hoeft alleen maar de deur uit te stappen om de hele dag te genieten van zon, zee en strand. Het appartement zelf heeft 3 slaapkamers en een volledig uitgeruste keuken. Als je tijdens je vakantie niet wilt koken, is dat geen enkel probleem. Op slechts 50 meter afstand vind je een restaurant, en langs de boulevard zijn er tal van eetgelegenheden waar je kunt neerstrijken en van een maaltijd kunt genieten met uitzicht op zee. Als je niet zo van de zee houdt, kun je op 4 km afstand terecht in een overdekt zwembad. Als je er liever een dagje op uit gaat, raden we aan om een bezoek te brengen aan Fort Napoleon of een kijkje te nemen in Sea Life Blankenberge. Als je met jonge kinderen op vakantie bent, is Plopsaland een must-visit attractiepark, hoewel het wel een stukje rijden is, namelijk 43 km. Het is echter zeker de moeite waard, want de kinderen kunnen zich hier helemaal uitleven in zowel binnen- als buitenspeeltuinen en genieten van de attracties die zijn gebaseerd op hun favoriete Studio 100-personages.

 Er kunnen maximaal 5 gasten verblijven in dit vakantiehuis.

Kom helemaal tot rust in het prachtige Queen Mary Appartement

Duinenhof - ★ ★ ★ ★ ★

Het 4-kamer appartement Duinenhof is een prachtige accommodatie voor je vakantie in België. Alle benodigde faciliteiten bevinden zich in de buurt, waaronder een restaurant, supermarkt, bakkerij, station en zelfs het strand! Ook attractieparken zijn niet ver weg van dit appartementencomplex. Familiepark De Sierk is dichtbij, en ook Plopsaland is in de buurt. Als je liever voor wat ontspanning gaat, biedt België prachtige wandel- en fietsroutes door de natuur. Een wandeling op het strand is zeker een aanrader; slechts 3 km lopen brengt je naar het strand van De Haan aan Zee. Maak hier 's ochtends of 's avonds een prachtige wandeling bij zonsopgang of zonsondergang en geniet van het schitterende uitzicht.

In het appartement heb je toegang tot 3 slaapkamers, 2 badkamers en een volledig uitgeruste keuken met een broodrooster, dus je hoeft niet ver te gaan voor ontbijt, lunch en diner. De dichtstbijzijnde supermarkt ligt op 3 km afstand, maar als je liever uit eten gaat, hoef je slechts 1 km te rijden en ben je er al.

Er kunnen maximaal 6 gasten verblijven in dit vakantiehuis.

Geniet van heerlijke avonden bij de openhaard

Het Witte Strandhuis - ★★★★★

Vakantiehuis Het Witte Strandhuis is een van de beste accommodaties voor een strandvakantie in België. Dit huis ligt direct aan het strand en biedt voldoende ruimte voor wel 6 gasten. Met zijn witte houten inrichting beschikt dit Beach house, naast uitgebreide wellnessfaciliteiten, over een volledig uitgeruste buitenkeuken. Met tal van luxe voorzieningen biedt het alle ingrediënten voor een onvergetelijke vakantie met familie of vrienden. Naast de overvloed aan faciliteiten is de locatie een absolute troef. De vakantiewoning bevindt zich langs een fietspad dat zich uitstrekt van De Panne tot aan Middelkerke (er is voldoende ruimte bij de vakantiewoning om fietsen te stallen). Maar ook wandelaars zitten hier perfect met uitgestrekte bossen en duinen in de omgeving!

Op slechts een paar kilometer afstand van het huis vind je de iets grotere steden zoals Nieuwpoort, Veurne en Koksijde, waar tal van winkels en musea te vinden zijn. Rondom het huis bevinden zich heerlijke terrassen en een natuurlijke zwemvijver. De buitenkeuken is uitgerust met een dubbele gaspit, een vapogrill en een blauwstenen gootsteen. Binnen vind je een landelijke keuken met een retro gasfornuis (inclusief teppanyaki), een elegant in de tafel verwerkte inductieplaat en een professionele koelkast. De woning beschikt over een luxe slaapkamer met een badkamer, sauna en dubbele inloopdouche. Op de benedenverdieping zijn er 2 comfortabele dubbele slaapbanken en een open haard, perfect voor gezellige avonden met je dierbaren.

Er kunnen maximaal 6 gasten verblijven in dit vakantiehuis.

Ervaar een perfect verblijf in het witte strandhuis

Of je nu kiest voor een rustgevende of avontuurlijke vakantie, België heeft voor elke gelegenheid een perfect vakantiehuis klaarstaan. Neem snel een kijkje op Vakantiehuisjes.nl voor bovenstaande en veel meer vakantiehuisjes in België!



Auteur: Dani