Logo Vakantiehuisjes.nl Logo Vakantiehuisjes.nl
  • Actueel & betrouwbaar
  • Direct boeken
  • Lage prijzen

De beste vakantiehuisjes aan het Gardameer

Het Gardameer, gelegen in het noorden van Italië, is een van de meest betoverende bestemmingen voor reizigers wereldwijd. Omringd door majestueuze bergen, schilderachtige dorpjes en een overvloed aan activiteiten is het Gardameer de perfecte plek voor een onvergetelijke vakantie. En wat maakt een vakantie nog specialer dan het vinden van de juiste vakantiehuisjes om in te verblijven? Wij hebben de beste  vakantiehuisjes aan het Gardameer op een rijtje gezet voor jullie.

De beste vakantiehuisjes aan het Gardameer

Het Gardameer is een van de meest geliefde vakantiebestemmingen in Italië. Je kan er genieten van ontzettend veel activiteiten, van zeilen tot surflessen en wijnproeven. In de regio kan je lekker ontspannen in een van de vakantiehuisjes omring door natuur en cultuur, om vervolgens op ontdekkingstocht te gaan naar een van de vele historische bezienswaardigheden. Een vakantie aan het Gardameer betekent uitrusten wanneer je wil, spanning op de dagen dat je er behoefte aan hebt en elke dag heerlijk afsluiten met een Italiaans gerecht.

De beste vakantiehuisjes aan het Gardameer zijn

  • Onda Blu, beoordeeld met ★★★★★
  • Aaron, beoordeeld met ★★★★★
  • The Garda Village, beoordeeld met ★★★★★
  • Verdin, beoordeeld met ★★★★★
  • Fior die sole, beoordeel met ★★★★★

Onda Blu

Vakantie huisje Onda Blu is de perfecte accommodatie voor je vakantie aan het Gardameer. Je hoeft maar 200 meter lopen om bij het meer te komen! 800 meter lopen en je bent in het centrum waar je de dagelijkse boodschappen kunt doen. Leuke souvenirtjes halen, of gewoon even rond neuzelen in het centrum zoals het hoort op een vakantie.

Het huisje heeft een open keuken, twee slaapkamers, badkamer en een privé terras. Er mogen ook huisdieren mee, maar moet wel van te voren aangegeven zijn zodat er rekening mee gehouden wordt. Aan het Gardameer kan je genieten van heerlijke dagen strand en zee op je handdoek met een goed boek of een verkoelend drankje. In het centrum valt er ook van alles te beleven, van de mooie kerken bezoeken tot de prachtige cultuur bewonderen. Eten in een van de restaurants waar verse Italiaanse gerechten voor je worden bereid is de perfecte afwisseling met een plons in het Gardameer. Het meer is het grootste van Italië en trekt daarom veel toeristen aan, het is ook vaak erg druk dus wees op tijd als je niet van de drukte houdt.

Er kunnen maximaal 5 gasten verblijven in dit vakantiehuis.

Wandel direct naar het Gardameer vanuit Onda Blue

Aaron

Casa Aaron ligt op een berg waardoor je vanuit de tuin prachtig uitzicht hebt over het Gardameer. 6 km van het Gardameer af en 6 km van het centrum af betekent dat je in een rustige omgeving zit en geen last hebt van andere toeristen.

De villa heeft 3 kamers, 1 badkamer en een volledig uitgeruste keuken. Wil je liever uit eten, dan kan je dit makkelijk doen in een van de dorpen of aan het Gardameer. De Italiaanse keuken zorgt er namelijk altijd voor dat je een vers gerecht op tafel krijgt. Bij deze villa zijn huisdieren toegestaan, maar de eigenaar vind het wel fijn als dit eerst overlegt word. Er worden geen jeugdgroepen geaccepteerd in deze villa.

Villa Aaron ligt in Tremosine, een gemeente van 18 kleine dorpjes, genoeg om te ontdekken dus. Het is een super mooie gemeente met prachtige straatjes en cultuur. De gemeente ligt aan het Gardameer waardoor het er in de zomer iets drukker is. Tremosine staat sinds 2009 op de lijst van ‘ de mooiste dorpjes van Italië’. Het is dus zeker de moeite waard om ook de gemeente in te gaan en te genieten van de geschiedenis en cultuur.

Er kunnen maximaal 6 gasten verblijven in dit vakantiehuis.

Geniet van het uitzicht vanuit Casa Aaron

The Garda Village

Voor een onvergetelijke vakantie aan het Gardameer is Garda Village een van de beste verblijven die je kunt hebben. Dit vakantiepark is groot en kindervriendelijk met 360 huisjes op het park. Het is er dus altijd gezellig en met 3 zwembaden op het park om heerlijk af te koelen kan je er voor kiezen om een dag het Gardameer over te slaan. Doe je dat niet, ben je zo bij het Gardameer. Nog geen 100 meter lopen en je bent al op het strand aan het meer.

Op het park is er een restaurant beschikbaar waar je kunt genieten van de Italiaanse cultuur of een ander lekker hapje. Heb je zin in een drankje na het eten dan kun je terecht bij de theaterbar, hier serveren ze lekkere drankjes en hapjes met uitzicht op het Gardameer. Ook bij de zwembaden zijn er poolbars te vinden, zodat je aan het zwembad kunt liggen met een drankje of hapje. Kook je liever zelf in je eigen huisje dan kan dat uiteraard ook. Haal je ingrediënten bij de winkel van het park en je kunt aan de slag. De zwembaden zorgen voor veel zwemplezier doordat er een waterglijbaan is en een waterspeeltuin. Ook het Gardameer zorgt voor veel zwemplezier, op het water is namelijk veel te beleven aan activiteiten. Je kunt kitesurfen, jet skiën en nog veel meer!

Het dorp Sirmione ligt 5 km van het park af en is zeker de moeite waard om te bezoeken. Je kunt hier het kasteel bezoeken die zicht aan het Gardameer bevind, ook kun je een kijkje nemen in alle mooie straatjes en restaurantjes. Sirmione is een van de meestbezochte dorpen aan het Gardameer , het kan hier dus heel druk zijn in de zomermaanden. Je zult veel toeristen zien, maar ook veel bewoners van het dorp. Ook kun je de wijnhuizen en wijngaarden bezoeken. Cascina Maddalene raden wij aan, hier combineer je een wijn proeverij met een rondleiding door de wijngaarden. De wijnproeverij wordt geserveerd met hapjes uit de Italiaanse keuken en zorgen ervoor dat je extra kan genieten van de proeverij!

Er kunnen maximaal 4 gasten verblijven in dit vakantiehuis.

Een pittoreske vakantiehuisje omring in de Garda Village

Verdin

Het vakantiehuis Verdin ligt op 2,5 km van het Gardameer waardoor het een toplocatie is voor toeristen. Het huis heeft 3 verdiepingen en uitzicht op het Gardameer, in de ochtend en avond kun je heerlijk ontspannen met uitzicht op het prachtige meer. Elke kamer heeft een eigen douche en wc, zo hoef je in de ochtend niet te vechten wie in de badkamer mag. In het huisje zijn huisdieren toegestaan, mits eerst overlegd met de eigenaar. Verder heeft het huis 2 badkamers, 4 slaapkamers en 3 verdiepingen. Op de tweede verdieping vind je een balkon met uitzicht op het Gardameer. Kook je graag zelf dan kan dat in de volledig uitgeruste keuken. Geniet dan van het eten en uitzicht op het balkon, er zullen namelijk veel bijzondere zonsondergangen te zien zijn tijdens jou vakantie. Dit komt door de prachtige locatie van het vakantiehuisje.

Het huis bevind zich 2 km van het centrum van Malcesine af, hier kun je winkelen, eten en genieten van de cultuur. Er is geen zwembad bij het huis, maar dit is ook niet nodig met het meer op een korte afstand. Je kunt de hele dag aan het strand liggen of in het water dobberen, haal een drankje bij een van de strandtentjes en genieten maar! De stad Malcesine is zeker een bezoekje waard. De stad ligt aan het meer en heeft daardoor een prachtig uitzicht. Bezoek het kasteel of loop door de historische straten van deze stad. Ook kun je met een kabelbaan Monte Baldo op en als je dan bovenaan bent, heb je een prachtig uitzicht tot in de verte. Je vind in deze stad de kenmerkende gekleurde Italiaanse huisjes en een prachtige boulevard waar allerlei soorten winkeltjes zijn. Souvenirtjes, handgemaakte decoratie, kleding en noem maar op. Het is niet de grootste stad maar we raden aan om zeker wel er een dagje voor uit te trekken, de stad word veel bezocht en het kan er druk zijn.

Er kunnen maximaal 6 gasten verblijven in dit vakantiehuis.

Geniet van het uitzicht over het Gardameer vanuit je balkon

Fior di Sole

Fior di Sole ligt op het vakantiepark Baia Verde en ligt op 500 meter van het Gardameer. Nog geen 2 km rijden en je bent in het centrum van Manerba del Garda, hier kun je winkelen en de cultuur van de stad bewonderen.

Op het park zelf is een zwembad te vinden waar je kunt afkoelen tijdens de warme zomerdagen. Er is ook een apart kinderzwembad voor de jonge vakantiegangers onder ons. Bij het zwembad is een bar waar je kunt genieten van een drankje of hapje eten, hier worden verse gerechten voor je klaargemaakt die je aan het zwembad of strand kan opeten. Er is ook aan de sportieve vakantiegangers gedacht, er zijn namelijk voetbalvelden, tennisvelden en basketbalvelden te vinden op het park. Hier kun je genieten van een potje voetbal met het gezin.

Ga er een dagje op uit en bezoek de stad Manerba del Garda. Bezoek het mooie strand van de stad of ga naar een van de wijngaarden. Genieten doe je sowieso in deze stad door te  wandelen door de typische straatjes en daarna eten bij een restaurant. In de restaurants worden typische gerechten vers bereid voor je, een lekkere pizza of pasta gaat er

Er kunnen maximaal 6 gasten verblijven in dit vakantiehuis.

Kom tot rust in de natuur met vakantiehuisje Fior di Sole

Vakantie aan het Gardameer word zeker onvergetelijk, maar met de juiste accommodatie weet je dit 100% zeker. Wil je liever avontuur en op pad gaan in de bergen of rustig en ontspannen aan het strand? Met een vakantiehuis aan het Gardameer is er mogelijkheid voor beide, maar de keuze is aan jou…

Kijk op Vakantiehuisjes.nl voor bovenstaande en vele andere huisjes en maak je klaar voor een geweldige zonvakantie!



Auteur: Dani