Logo Vakantiehuisjes.nl Logo Vakantiehuisjes.nl
  • Actueel & betrouwbaar
  • Direct boeken
  • Lage prijzen

De beste vakantiehuisjes in de Franse bergen

Frankrijk staat bekend om zijn schilderachtige landschappen, rijke cultuur en heerlijke keuken, maar ook om zijn  prachtige berggebieden. Voor liefhebbers van avontuur en natuur is dit de top plek om vakantie te houden. Of je nu van wandelen, hiken en fietsen houdt of van de rust en stilte in de Franse bergen kan dit allemaal. We hebben de beste vakantiehuisjes hiervoor op een rijtje gezet voor jullie.

De beste vakantiehuisjes in de Franse bergen

Niet al te ver weg van Nederland is het prachtige Frankrijk, met zijn woeste natuur, lekkere wijnen en steden vol cultuur. Je vindt er uitgestrekte landschappen en bergtoppen die je bijna niet kan zien met het blote oog. Het is de perfecte bestemming voor vakantiegangers die zich avontuurlijk voelen en een paar dagen weg willen van de bewoonde wereld. Als jij je geroepen voelt om de Franse bergen in te trekken, weet je zeker dat je met deze vakantiehuisjes comfortabel de dag afsluit.

In deze blog lees je meer over de volgende vakantiehuisjes

  • AlpChalets Portes du Soleil
  • L’Etoile des Cimes
  • Residence Les Chalets de l’Adet
  • Le Coeur des Loges

1.      AlpChalets Portes du Soleil

Het luxe AlpChalets Portes du Soleil appartement is de ideale plek voor een vakantie tussen de bergen. Het ligt maar 1,5 km van de skilift af waarmee je naar de top van de bergen kan. Nog geen 1,3 km en je bevindt je al in het centrum van het Franse dorpje La Chapelle d’Abondance.

Het appartement heeft 3 slaapkamers en 2 badkamers en een volledig uitgeruste keuken. Zo kun je je lievelings maaltijden klaarmaken, zelfs als je op vakantie bent. Al zijn de restaurants in het dorpje ook zeker de moeite waard om te bezoeken.  In de woonkamer vind je meerdere banken waar je met zijn allen gezellig tv kunt kijken. Buiten in het complex is een zwembad waar je kunt afkoelen op de warme zomerdagen en heerlijk kunt ontspannen.

Als je het stadje La Chapelle d’Abondance gaat bezoeken kun je heerlijk wandelen door de bergen. Ben je wat avontuurlijker aangelegd kun je altijd de bergen beklimmen of door de omgeving fietsen. In het dorp zelf kun je heerlijk wandelen en genieten van de Franse cultuur. De bewoners zijn erg gastvrij en helpen je graag als je een vraag hebt.  

Dit vakantiehuisje heeft een beoordeling van ★★★★★

Geniet van een prachtige uitzicht met een verblijf in deze chalet

2.      L'Etoile des Cimes

Résidence L’Etoile de Cimes is een stijlvolle résidence met gezellig en comfortabel ingerichte appartementen. De appartementen zijn verdeeld in 3 groepen: Familie, Confort en Premium. De namen zeggen het eigenlijk al, de appartement is dus geschikt voor gezinnen of juist voor extra luxe. Tijdens het boeken moet je hier dus ook goed op letten.

De aparte kamers zijn dus ook ingericht op hun naam, zodat je ook krijgt waar je voor hebt betaald. Wil je extra luxe dan zit dit bij je kamer ingedeeld, ga je met je gezin op vakantie dan zorgen ze dat het appartement erop voorbereid is. In het complex is een zwembad toegankelijk waar je kunt ontspannen na een avontuurlijke dag in de bergen.

Ook bij dit appartementencomplex kun je op avontuur gaan in de bergen en zijn er genoeg activiteiten in de buurt. Hiken, fietsen, abseilen en wandelen in de bergen, het kan allemaal in het Franse stadje. De prachtige bergen zullen zorgen voor een onvergetelijk uitzicht en als je bovenop staat al helemaal. Je zult je ogen uit kijken in deze prachtige locatie.

Dit vakantiehuisje heeft een beoordeling van ★★★★☆

Een vakantiehuis als een sprookje tussen de Franse bergen

3.      Residence Les Chalets de l'Adet

Het verzorgde appartement Les Chalets de l’Adet zit nog geen 500m van de skilift, dit maakt het een aantrekkelijke accommodatie voor toeristen. In de winter van de piste skiën en in de zomer abseilen, de Franse bergen bieden het allemaal.

Ieder appartement heeft 2 slaapkamers, 1 badkamer en een balkon. Huisdieren zijn helaas niet toegestaan dus je harige vriend moet thuis blijven. In het appartementencomplex is ook een zwembad te vinden waar ja na een warme zomerdag kunt afkoelen. In de wintermaanden is het zwembad ook geopend en kun je er opwarmen in de jacuzzi.

Dit appartementencomplex ligt in een prachtig bergengebied en is zeker een top accommodatie voor avontuurlijke vakantiegangers. De bergen zijn perfect om te beklimmen of om vanaf te skiën. Vakantie hier is niet alleen voor de mensen die willen ontspannen, maar juist voor de bergen en avontuur. In het centrum kun je heerlijk uiteten en genieten van de Franse keuken. De bewoners zijn erg vriendelijk en ontvangen graag toeristen.

Beoordeling: ★★★☆☆

Dit vakantiehuisje is makkelijk te bereiken én toch lekker weggestopt tussen de bergen

4.      Le Coeur des Loges

Het appartementen complex Le Coeur des Loges is een modern ingericht complex waar veel te beleven valt. De ski lift is nog geen 1 km hier vanaf, dus je kunt al snel genieten van de bergen. Ook het centrum zit dichtbij zodat je heerlijk met zijn allen kunt eten na een avontuurlijke dag.

Het appartementencomplex bevind zich tussen veel bekende en leuke wandel/fiets routes tussen de bergen. In het complex zelf is er ook van alles te beleven, zoals het eigen restaurant dat van alles organiseert. Kinderen kunnen zich vermaken in de kinderclub of in het binnenzwembad. Deze is heel het jaar door geopend zodat je in de zomer én wintermaanden zwemplezier hebt.

In het eigen restaurant worden verse maaltijden bereid voor je en kun je heerlijk ontspannen na een dag vol avontuur. De avond eindigen met een drankje is zeker mogelijk in dit restaurant. De kinderen kunnen in de avond spelletjes spelen in de kinderclub met de vriendjes die ze overdag daar hebben gemaakt. Het wordt bij Le Coeur des Loges een onvergetelijke vakantie dus!

Beoordeling: ★★★★☆

Heerlijk genieten van je volgende vakantie tussen de Franse bergen

Of je nu kiest voor de Alpen, de Pyreneeën, de Vogezen, de Jura of het Centrale Massief, een vakantiehuisje in de Franse bergen biedt de ideale vakantie die je nooit zult vergeten. Vergeet ook niet om lokale gerechten te proeven, te ontspannen in de natuurlijke schoonheid en te genieten van de rust die deze prachtige bergbestemmingen te bieden hebben.

 Boek vandaag nog je volgende vakantie in de Franse bergen op Vakantiehuisjes.nl, zodat je zeker bent van een onvergetelijke ervaring met de perfecte combinatie van rust en avontuur.



Auteur: Dani