Logo Vakantiehuisjes.nl Logo Vakantiehuisjes.nl
  • Actueel & betrouwbaar
  • Direct boeken
  • Lage prijzen

De beste vakantiehuisjes in de natuur van Frankrijk

Frankrijk staat wereldwijd bekend om zijn adembenemende landschappen, van de glooiende wijngaarden van de Bourgogne tot de majestueuze Alpen en de uitgestrekte stranden aan de Franse Riviéra. Als je opzoek bent naar een ontspannende vakantie in de natuur, dan is Frankrijk de perfecte bestemming. In deze blog hebben we de beste vakantiehuisjes hiervoor op een rijtje gezet.

De beste vakantiehuisjes in de natuur van Frankrijk

Op vakantie in de Franse natuur

Op vakantie in de Franse natuur gaan is een geweldige manier om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en te genieten van de schoonheid en rust van de natuur. Frankrijk biedt een gevarieerd aanbod van natuurlijke landschappen en buitenactiviteiten voor elke natuurliefhebber.

De beste vakantiehuisjes in de Franse natuur

·         Résidence Edenarc

·         A l'Orée des Bois

·         Chalet de L'Ours

·         Résidence Prestige Front de Neige

Résidence Edenarc

Ben je een echte wintersport fan of hou je gewoon van de bergen? Dan ben je bij Résidence Edenarc aan het juiste adres! Dit zeer comfortabele appartement bevindt zich in het uitgestrekte skigebied Paradiski, dat de pistes van Les Arcs en La Plagne verbindt. Elk appartement in het complex biedt een adembenemend uitzicht op de skipiste. Het complex is splinternieuw en daarom ook ruim, modern en stijlvol ingericht. Je kunt kiezen uit een tweekamerappartement met een slaapkamer, kitchenette en balkon of terras. Deze raden we aan voor gasten die met zijn tweetjes op vakantie gaan; voor een wat grotere groep raden we aan te kiezen voor het driekamerappartement. Deze heeft uiteraard ook een uitgeruste kitchenette en terras of balkon. Heb je voorkeur voor een balkon of terras? Dan kun je dit aangeven tijdens het boeken van je appartement, en dan kunnen ze er rekening mee houden.

In het complex vind je een gemeenschappelijk zwembad, waar je even helemaal kunt ontspannen na een intensieve dag vol avontuur. In de winter is het gebied perfect om te skiën, de skipiste bevindt zich op nog geen kilometer afstand van het appartementencomplex. In de zomer ligt hier natuurlijk geen sneeuw en kun je er niet meer skiën, toch blijft het ook dan een prachtig gebied om bijvoorbeeld te wandelen. Het is een zeer groot gebied waar je verschillende routes kunt lopen of fietsen. Je moet dan wel je eigen fiets meenemen of in het dichtstbijzijnde centrum fietsen huren. Abseilen van de bergen is mogelijk, maar wel onder begeleiding van een professional. Dit is natuurlijk erg gevaarlijk om alleen te doen, daarom is het ook niet toegestaan. Bij het complex vind je alle informatie over dit spannende avontuur. Van al dat wandelen en avontuur krijg je natuurlijk ook honger. Op nog geen kilometer afstand van het appartementencomplex vind je een gezellig restaurant waar ze de lekkerste gerechten bereiden. Het Franse personeel staat elke dag voor je klaar om jou hun cultuur te laten proeven.

Geniet van alle faciliteiten in dit prachtige vakantiehuisje

A l'Orée des Bois

Het charmante A l'Orée des Bois in de Franse Vogezen ligt midden in de prachtige Franse natuur. Het vakantiehuis is het hele jaar door de perfecte accommodatie voor een natuurvakantie. In het vakantiehuis zijn er 3 slaapkamers die 6 gasten kunnen accommoderen, en je kunt 1 huisdier meenemen. Dit moet je tijdens het boeken wel even vermelden, dan kan de eigenaar er rekening mee houden. Deze accommodatie is ideaal voor natuurliefhebbers. Je kunt iedere dag je ochtend beginnen met een heerlijke wandeling in het bos, dat op ongeveer 100 meter van de accommodatie ligt. Je kunt de wandeling zo lang maken als je zelf wilt, het bos kent de prachtigste uitzichten en natuurgebieden, dus genieten van je wandeling doe je zeker. Na de gezonde ochtendwandeling kun je een lekker ontbijt halen bij de supermarkt, die zich op 1 km van het vakantiehuis bevindt. Het dichtstbijzijnde restaurant vind je ook op deze afstand. Dit is een erg gezellig restaurant waar je kunt genieten van de lekkerste Franse gerechten.

De accommodatie is voorzien van een badkamer met onder andere een douche en toilet, en de badkamer beschikt ook over een luxe bad. Als je 's avonds liever thuis eet dan buitenshuis, kun je zelf een heerlijk diner bereiden in de volledig uitgeruste keuken. Met mooi weer kun je in de tuin ook een barbecue vinden om vlees te grillen en er samen buiten van te genieten. Ben je met de auto naar dit vakantiehuis gekomen, dan kun je de auto gewoon parkeren bij het huis. Je zult meerdere parkeerplaatsen vinden, stel je bent met meerdere auto's gekomen. Kinderen kunnen in de tuin spelen of jeu de boules spelen: je hebt de beschikking over een eigen baan, en er is ook een speeltuin in de tuin waar de kinderen kunnen spelen.

In de winter zijn de dichtstbijzijnde skigebieden La Bresse en Gerardmer. In de zomer is het aangenaam om af te koelen in de Kruthsee, een meer aan een prachtig strand. Perfect om af te koelen tijdens de warme zomerdagen. Ga je het bos verkennen met koud of warm weer? Dan kun je de bijzonder mooie waterval tegenkomen. In de winter zal deze hoogstwaarschijnlijk bevroren zijn, maar in de zomer niet en zorgt de waterval voor een prachtig uitzicht.

Ontspan in de prachtige Franse natuur

Chalet de L'Ours

Een goed adres voor de verwende wintersporter is Chalet de L'Ours. Deze luxe appartementen zorgen ervoor dat jouw wintersportvakantie perfect verloopt. Dit adres is niet alleen ideaal voor wintersporters, maar ook voor natuurliefhebbers en avonturiers. Het appartementencomplex ligt middenin de prachtige Franse natuur. Je kunt er goed skiën in de winter omdat je je midden in de bergen bevindt. In de zomer kun je hier ook de prachtigste avontuurlijke wandelingen maken.

In het appartement heb je beschikking over een compleet uitgeruste keuken, zodat je niet elke avond buitenshuis hoeft te eten. Ook is er de beschikking over een open haard, waar je heerlijk kunt opwarmen tijdens de koude winterdagen. Wil je van het mooie uitzicht genieten? Dan kun je op het balkon of terras gaan staan en genieten. Het appartementencomplex bestaat in totaal uit 20 appartementen die allemaal dezelfde faciliteiten hebben. In het complex vind je ook een overdekt zwembad, sauna en sportruimte. Genoeg faciliteiten om helemaal tot rust te komen op jouw vakantie. In de sportruimte kun je al je energie kwijt, als je die nog niet had verbruikt door al dat avontuur of skiën. Het zwembad en de sauna/spa deel je met de andere gasten die in het complex verblijven, en deze zorgen voor totale ontspanning na een dag vol avontuur en actie. Voor de kleine avonturiers is er een speciaal kinderzwembadje.

In de zomer kun je natuurlijk niet gaan skiën of snowboarden, maar dan kun je de natuurgebieden in de omgeving juist gaan verkennen. Op nog geen kilometer afstand van het complex vind je een prachtig bos met de mooiste wandelroutes. Je hoeft niet per se te wandelen, je kunt ook fietsen huren en het bos met de fiets gaan verkennen. Het bos is erg groot en je bent er niet zomaar uitgelopen, dus je hebt genoeg wandelroutes die je elke keer opnieuw zullen verrassen met de prachtigste uitzichten. Je kunt ook de bergen gaan beklimmen, maar dit is wel aan te raden om te doen met een professional of om je goed in te lezen van tevoren. Dit kan best gevaarlijk zijn, en het is dan fijn om te weten wat je in bepaalde situaties moet doen. Na al die spanning en avontuur krijg je natuurlijk honger. Op nog geen kilometer afstand ben je al in het centrum, waar je keuze genoeg hebt uit gezellige restaurants. Elk restaurant heeft iets unieks en in elk restaurant kun je van een ander stukje Franse cultuur genieten. Waar je gaat eten is aan jou, maar in elk restaurant staan ze voor je klaar om de lekkerste gerechten te maken.

Maak de mooiste wandelingen in de omgeving van dit vakantiehuis

Résidence Prestige Front de Neige

Het zeer uitnodigende Résidence Prestige Front de Neige is de perfecte accommodatie voor avonturiers die wel tegen een uitdaging kunnen. Gedurende het hele jaar beleef je hier de spannendste avonturen en maak je de leukste herinneringen. Het complex is erg groot; er zijn in totaal 140 appartementen te vinden, maar er zijn niet alleen appartementen te vinden. In het complex vind je ook een heerlijke sauna en een prachtig zwembad waar je kunt ontspannen. Elke ochtend wordt er ochtendgymnastiek in het zwembad georganiseerd. Hier mag je aan deelnemen als je wilt, en daarna kun je even heerlijk tot rust komen in de sauna of de stoomkamer.

In de winter kun je je hier helemaal uitleven op een van de skipistes. Je hebt beschikking tot wel drie verschillende pistes die allemaal met elkaar in verbinding staan. Dit is perfect als je op zoek bent naar een wintersportlocatie. In de zomer kun je nog steeds van de bergen genieten, omdat je de prachtigste wandelingen kunt maken door de natuurgebieden en de bergen in de omgeving van de accommodatie. Je vindt natuurgebieden in de omgeving waar je kunt wandelen of fietsen. Er zijn talloze routes die stuk voor stuk hun eigen unieke karakter hebben. Als je de bergen gaat beklimmen, is het verstandig om je van tevoren goed in te lezen over wat je moet doen in bepaalde situaties. Je kunt je ook altijd aanmelden voor een groepswandeling, waarbij een professional meegaat die de route helemaal uit zijn hoofd kent en veel ervaring heeft. Een wandeling over de bergen is wat gevaarlijker dan een wandeling door het bos, maar voor echte avonturiers maakt dit natuurlijk niets uit. Je zult tijdens iedere wandeling, maakt niet uit waar, worden beloond met de mooiste uitzichten die je nooit meer zult vergeten.

Na al die spanning en actie krijg je natuurlijk ook honger. Op nog geen kilometer afstand van de accommodatie bevindt zich het centrum. Hier kun je een van de gezellige restaurants bezoeken en genieten van de heerlijke Franse cultuur. In elk restaurant staan ze voor je klaar om weer de lekkerste gerechten vers te bereiden. De restaurants in Frankrijk staan bekend om hun luxe en comfort.

Of je nu op zoek bent naar avontuurlijke activiteiten, rust en ontspanning, of gewoon wilt genieten van de schoonheid van de natuur, Frankrijk heeft voor elk wat wils. Een vakantie in de Franse natuur biedt de kans om te ontsnappen aan de drukte en te verbinden met de prachtige natuurlijke wereld.

Geniet van je ontbijt met het mooiste uitzicht

Op Vakantiehuisjes.nl vind je bovenstaande en veel meer huisjes die in de prachtige Franse natuur liggen, dus neem snel een kijkje en boek nu je natuurvakantie!



Auteur: Dani