Logo Vakantiehuisjes.nl Logo Vakantiehuisjes.nl
  • Actueel & betrouwbaar
  • Direct boeken
  • Lage prijzen

De beste vakantiehuisjes in Duitsland om tot rust te komen

De beste vakantiehuisjes in Duitsland om tot rust te komen

Duitsland, met zijn prachtige landschappen, charmante dorpjes en diverse natuurlijke schoonheid, is een uitstekende bestemming om even te ontsnappen aan de dagelijkse drukte en tot rust te komen. Of je nu op zoek bent naar een afgelegen berghut of een gezellig huisje aan het meer, Duitsland heeft een overvloed aan vakantiehuisjes die de perfecte setting bieden voor ontspanning en rust. Wij hebben de beste op een rijtje gezet voor jullie.

Mariandl am Meer

Vakantiehuis Mariandl am Meer biedt de ideale gelegenheid om volledig te ontspannen. Met een verwarmd zwembad in het gebouw en een prachtige omgeving kun je hier helemaal tot rust komen. Vanaf het terras kun je genieten van een schitterend uitzicht op zee, ideaal om op warme zomerdagen aan het strand te liggen. Langs het strand loopt een boulevard waar je heerlijk kunt wandelen en een plekje kunt vinden om te genieten van lekker eten en verfrissende drankjes. Op slechts 4 km afstand bevindt zich het centrum van Binz, waar je kunt rondsnuffelen in leuke winkeltjes en kunt wandelen door de prachtige straatjes. Binnen het appartementencomplex is er ook een sauna/spa centrum beschikbaar, waar je kunt genieten van een ontspannende massage of uitgebreide sauna-sessies. Als je geen zin hebt om zelf te koken kun je altijd aanschuiven in het restaurant, waar ze verse, typisch Duitse gerechten voor je bereiden.

Er kunnen maximaal 6 gasten verblijven in dit vakantiehuis.

Geniet van luxe en comfort bij Mariandl am Meer

Vakantiehuis Süß

Het prachtige vakantiehuis Süß ligt te midden van de schitterende natuur van Duitsland. Wat is er nu mooier dan ontbijten met een adembenemend uitzicht op de natuurlijke omgeving en vervolgens een ontspannende wandeling maken? Dat klinkt als de perfecte vakantiedag! In Lalling zijn diverse wandelroutes beschikbaar, maar je kunt ook altijd op eigen ontdekkingstocht gaan in de omliggende bossen. Als je een stukje met de auto rijdt, kun je ook het betoverende Neuschönau bezoeken. Een plaats in Duitsland waar je prachtige natuurlijke schoonheid vindt. Deze gebieden lenen zich uitstekend voor wandelen, fietsen of hardlopen, hoewel de meeste mensen op vakantie natuurlijk liever ontspannen. Rondom dit vakantiehuis zijn er tal van wandelgebieden te ontdekken, en vlakbij is er ook een schilderachtig meertje te vinden. Hier kun je na een warme zomerdag heerlijk afkoelen en genieten van het prachtige uitzicht. Er bevindt zich ook een klein restaurantje aan het meer, maar voor een uitgebreid diner raden wij aan om met de auto op pad te gaan aangezien er genoeg restaurants in de buurt te vinden zijn.

Er kunnen maximaal 5 gasten verblijven in dit vakantiehuis.

Ga voor een natuurlijke omgeving bij vakantiehuis Süß

Großer Arber Family

Großer Arber Family is een modern ingericht vakantiehuis dat de perfecte ontsnapping biedt aan de dagelijkse drukte. Bij de accommodatie is een bubbelbad inbegrepen, waar je de hele dag in kunt ontspannen terwijl je geniet van een prachtig uitzicht op het natuurreservaat van Beieren. Het huis heeft in totaal 3 slaapkamers en 2 badkamers. Helaas zijn huisdieren niet toegestaan tijdens je verblijf. Op het vakantiepark is ook een sauna beschikbaar, hoewel deze niet privé is, kun je altijd controleren wanneer deze beschikbaar is. Het bubbelbad daarentegen is wel privé. Het huisje bevindt zich te midden van de prachtige natuur, waardoor het een ideale uitvalsbasis is voor lange wandeltochten in de bossen en over de heuvels. In de winter kun je ook genieten van wintersportactiviteiten en adembenemende uitzichten. In de nabije omgeving zijn bergen te vinden die je kunt beklimmen, maar daarvoor moet je wel een stukje reizen. Dit avontuur is zeker de moeite waard, maar we raden aan om er een dag voor uit te trekken. Het beklimmen van de berg is geen gewone ervaring, en het uitzicht vanaf de top is zo adembenemend dat je nooit meer weg wilt.

Er kunnen maximaal 6 gasten verblijven in dit vakantiehuis.

Je wandelt zo de bossen in vanaf vakantiehuis Großer Arber Family

Vakantiehuis Haffke

Vakantiehuis Haffke bevindt zich in het prachtige Überlingen, waar je kunt genieten van schitterende uitzichten en natuurgebieden. Met nog geen 500 meter loop je naar het centrum van Owingen, een schilderachtig dorpje met mooie vergezichten. Voor een dagje uit raden we Überlingen aan, waar je meer winkels, restaurants en de Duitse cultuur kunt ontdekken. In het vakantiehuis heb je toegang tot een prachtige tuin met een barbecue, waar je op warme zomeravonden heerlijk kunt grillen. De tuin is omringd door bloemen en bomen, die een mooi uitzicht bieden op het sfeervolle dorpje. In de buurt van het dorpje vind je de berg Hochbühl, waar je een prachtige lange wandeling kunt maken met indrukwekkende uitzichten. Als dit toch iets te actief voor je is, kun je altijd nog een wandeling maken door het dorpje of de stad. Wat natuurlijk ook leidt tot prachtige uitzichten.

Er kunnen maximaal 4 gasten verblijven in dit vakantiehuis.

Je waant je in Scandinavische sferen bij vakantiehuis Haffke

Boek nu je volgende vakantiehuis via Vakantiehuisjes.nl

Ontspannen in een Duits vakantiehuisje is geen enkel probleem, maar welke kies je nu? Wij vinden bovenstaande een van de beste accommodaties, maar de keuze is aan jou. Voor deze vakantiehuisjes kun je een kijkje nemen op Vakantiehuisjes.nl, boek snel en pak je spullen in voor een ontspannen vakantie!



Auteur: Dani