Logo Vakantiehuisjes.nl Logo Vakantiehuisjes.nl
  • Actueel & betrouwbaar
  • Direct boeken
  • Lage prijzen

De beste vakantiehuisjes in Zeeland

Natuurlijke schoonheid, frisse zeelucht en een ontspannen sfeer maken Zeeland, in het zuidwesten van Nederland tot een populaire bestemming voor vakantiegangers. Of je nu opzoek bent naar een rustige ontsnapping aan de kust of avontuurlijke watersporten wilt proberen, Zeeland heeft voor ieder wat wils. Het is ook belangrijk om een perfecte accommodatie te hebben op je vakantie, wij hebben in deze blog de beste vakantiehuisjes in Zeeland op een rijtje gezet voor jullie.

De beste vakantiehuisjes in Zeeland

Op vakantie in Zeeland

Op vakantie gaan in Zeeland is een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een ontspannen en veelzijdige vakantiebestemming. Zeeland is een provincie in het zuidwesten van Nederland en staat bekend om zijn uitgestrekte kustlijn, charmante stadjes, natuurlijke schoonheid en watersportmogelijkheden.

Beste vakantiehuisjes in Zeeland

·         Water Resort Oosterschelde - huisnr. 56

·         Sint Kruis

·         Zeeuwse Parel Appartement

·         De meestoof

Water Resort Oosterschelde - huisnr. 56

Het prachtige vakantiehuis Water Resort Oosterschelde - huisnr. 56 is de perfecte accommodatie voor jouw vakantie in Zeeland. Dit vakantiehuis is modern en comfortabel ingericht, met een woon/eetkamer met flatscreen-tv. Er is een uitgang naar het terras, waar je kunt genieten van het prachtige uitzicht. Het vakantiehuis beschikt over 2 slaapkamers, 1 badkamer en biedt ruimte aan maximaal 4 gasten. Binnen in het huis vind je een open keuken met een oven, afwasmachine, inductiekookplaten, broodrooster, waterkoker, koffiemachine en een diepvries. Je kunt dus de hele vakantie je eigen favoriete maaltijden klaarmaken. Op het terras staan terrasmeubelen en ligstoelen. Vanuit het vakantiehuis heb je prachtig uitzicht op het meer, waar je ook in kunt zwemmen. Tijdens de koudere dagen kun je in het huis voor de open haard opwarmen.

Het vakantiehuis ligt op 1,5 km afstand van het centrum van Wemeldinge. Hier kun je de dagelijkse benodigdheden halen in een supermarkt of juist andere winkels bezoeken om de perfecte souvenirs voor thuis te scoren. Ook vind je in het centrum een bakkerij waar je elke ochtend verse broodjes kunt halen. In het centrum zijn ook gezellige restaurants te vinden waar je kunt genieten van typische gerechten uit Zeeland. Voor het strand hoef je niet ver te reizen, want op 1,5 km afstand van het vakantiehuis vind je het strand waar je de hele dag heerlijk tot rust kunt komen. Het complex biedt fietsverhuur zodat  je door de prachtige natuur van Zeeland kan fietsen.

In de buurt van het vakantiehuis zijn nog meer activiteiten te doen dan wandelen en de natuur ontdekken. Op 8,8 km afstand vind je de Oesterij Yerseke, waar je alles leert over oesters, mosselen en kreeften. Je kunt ze zelfs proeven na je rondleiding. Dat past natuurlijk perfect bij een vakantie in Zeeland!

Volop genieten direct aan het water

Sint Kruis

Het comfortabele vakantiehuis Sint Kruis is een van de beste accommodaties voor een vakantie in Zeeland. Dit vakantiehuis ligt in een rustige buurt, weliswaar iets verder van bepaalde voorzieningen. Hoewel sommige faciliteiten wat verder weg zijn, bevind je je al binnen 300 meter in het centrum van Sint Kruis. Hier kun je alle benodigdheden voor je vakantie halen bij een van de supermarkten of in de gezellige lokale winkels. Als je liever niet zelf kookt tijdens je vakantie, kun je neerstrijken in een van de heerlijke restaurants in Sint Kruis.

Het vakantiehuis beschikt over 3 slaapkamers en 1 badkamer, en er kunnen maximaal 4 gasten verblijven. In de woonkamer is er een uitgang naar het terras, dat is voorzien van tuinmeubilair, zodat je hier kunt ontspannen en van de zon kunt genieten. In de tuin is ook een barbecue aanwezig, dus bij mooi weer kun je buiten genieten van een heerlijk vers stuk vlees. Verder heeft de badkamer in het vakantiehuis zowel een bad als een douche, en de slaapkamers bieden uitzicht op het prachtige landschap waarin je je bevindt. Het vakantiehuis beschikt ook over een laadpaal voor elektrische auto's en er geldt een rookverbod in het vakantiehuis.

In de buurt is er nog veel meer te doen. Sint Kruis ligt bijvoorbeeld op 16 km van Cadzand, een prachtig dorp met een schitterend strand waar je de hele dag ontspannen aan zee kunt liggen. Ook de plaats Knokke-Heist ligt in de buurt van dit vakantiehuis; je bereikt het al na 20 km rijden. Wellicht herken je deze plaats van de serie "The Break" die op Netflix staat. Deze locatie heeft een prachtig strand en een sfeervol centrum. De restaurants verwennen je dagelijks met heerlijke verse gerechten, en de winkels bieden allerlei leuke kleding en souvenirs voor het thuisfront. Wat je ook niet mag missen, is de prachtige Vuurtoren van Breskens, op slechts 15 km afstand van het vakantiehuis. Deze vuurtoren is schitterend en je mag hem beklimmen. Bovenin kun je genieten van een adembenemend uitzicht over Zeeland. Dit uitzicht zul je nooit meer vergeten en alleen daarom al is de Vuurtoren van Breskens zeker de moeite waard om te bezoeken.

Ontspan in de grote tuin van dit vakantiehuis

Zeeuwse Parel Appartement

Het ruime Zeeuwse Parel Appartement in Colijnsplaat beschikt over 2 slaapkamers en biedt plaats aan 4 personen. Het is daarom ideaal voor gezinnen of gasten die ultieme ontspanning willen ervaren in hun eigen wellnessruimte met een sauna, bubbelbad en royale inloopdouche. De keuken is volledig uitgerust en biedt je de kans om de dag te beginnen met een smakelijk ontbijt naar keuze. Als je liever verse broodjes van de bakker hebt, ben je met slechts 600 meter in het stadscentrum waar je bij de bakker terecht kunt. Het appartement beschikt ook over een koffiezetapparaat en is kindvriendelijk, met een kinderbed voor de jongste vakantiegangers.

Je kunt je dag beginnen met een ontspannen wandeling bij het nabijgelegen meer voor een frisse start van de ochtend. Het park wordt in fasen gebouwd, dus het kan zijn dat er tijdens je bezoek werkzaamheden plaatsvinden. Uiteraard worden deze tot een minimum beperkt, zodat je alsnog kunt genieten van het prachtige park. In de omgeving zijn nog meer prachtige natuurgebieden waar je kunt wandelen of fietsen, en deze natuurgebieden zorgen voor onvergetelijke herinneringen en uitzichten.

Geniet de hele dag door van het prachtige uitzicht

De Meestoof

Vakantiehuis Meestoof is perfect als je op vakantie wilt in Zeeland. Het vakantiehuis is ruim en comfortabel ingericht, met een aparte woon/eetkamer voorzien van een eettafel, tv en een houtkachel om op koudere dagen op te warmen. In de woonkamer vind je ook de deur naar de grote ruime tuin, die is ingericht met tuinmeubilair waar je 's ochtends heerlijk van de zon kunt genieten. Het huis heeft 2 badkamers en 3 slaapkamers, en er kunnen maximaal 6 gasten verblijven, ideaal voor grote gezinnen dus. In de 2 badkamers vind je een douche, een bad en dubbele wastafels.

Op de begane grond vind je een open keuken met 4 inductiekookplaten, een broodrooster, waterkoker, elektrische koffiemachine en een bar. Je kunt dus zelf koken als je wilt, en de ingrediënten voor je favoriete maaltijd kun je met een korte wandeling van 400 meter in het centrum halen. Als je liever niet kookt tijdens je vakantie, kun je terecht in een van de heerlijke restaurants in het centrum.

Het centrum van Kapelle ligt op 400 meter afstand, hier vind je gezellige winkels en restaurants. Kapelle heeft ook een rijke cultuur en geschiedenis, met veel historische gebouwen die veel verhalen uit vroeger tijden kennen. Als je de zee wilt bezoeken, aangezien je in Zeeland bent, hoef je slechts 7 km te reizen om er te komen. Hier kun je op warme dagen afkoelen en aan je kleurtje werken. Voor verse broodjes in de ochtend hoef je ook maar 400 meter te lopen naar de bakkerij, waar dagelijks verse broodjes en gebakjes worden bereid.

In de buurt kun je ook de Oesterij Yerseke vinden, waar verse oesters, mosselen en kreeften worden bereid. Als je benieuwd bent naar hoe deze worden gevangen, gemaakt en geserveerd, kun je een rondleiding volgen door de Oesterij Yerseke. De stadshaven van Goes bevindt zich op 6 km van het vakantiehuis, dit is een gezellig dorp waar je de mooiste boten kunt bewonderen. Sommige van deze boten nemen je zelfs mee voor een tocht over het prachtige water.

Volledig tot rust komen in de natuur

Ongeacht welkt vakantiehuisje je kiest, een vakantie in Zeeland biedt de perfecte gelegenheid om te genieten van de Nederlandse kust, de lokale cultuur en de natuurlijke schoonheid van de regio. Of je nu ontspant op het strand, historische bezienswaardigheden bezoekt of actief bezig bent met watersporten, Zeeland heeft voor iedereen iets te bieden.

Vergeet niet snel te boeken op vakantiehuisjes.nl, want zeeland zit vooral in het hoogseizoen al snel vol!



Auteur: Dani