Logo Vakantiehuisjes.nl Logo Vakantiehuisjes.nl
  • Actueel & betrouwbaar
  • Direct boeken
  • Lage prijzen

De leukste accommodaties van Spanje

Ga je op zomervakantie naar Spanje? In het land van sangria's, paella en de Costa Brava is er meer dan genoeg te doen om je hele vakantie te vullen. Maar je wilt ook een fijne accommodatie tijdens je verblijf. Misschien wil je in de buurt van een grote stad of juist direct aan zee overnachten. Dit zijn de leukste vakantiehuisjes in Spanje voor jouw volgende zomervakantie.

De leukste accommodaties van Spanje

Op vakantie in Spanje

Of je nu op zoek bent naar zonovergoten stranden, bruisende steden vol cultuur of pittoreske dorpjes doordrenkt van geschiedenis, Spanje is de perfecte bestemming voor een onvergetelijke vakantie. Laat je meevoeren op een reis door het prachtige Iberische schiereiland, terwijl we ontdekken wat Spanje tot een topbestemming maakt voor vakantieliefhebbers. Een vakantie in Spanje belooft een onvergetelijke reis vol zon, cultuur, culinaire hoogstandjes en avontuur. Of je nu op het strand ontspant, door kronkelende straatjes slentert of de bergen verkent, Spanje verwelkomt je met open armen en laat je kennismaken met de betoverende diversiteit van dit prachtige land.

Casa Grande El Proxo

Het vakantiehuis Casa Grande El Proxo is een volledig gerenoveerde oude boerderij die in zijn geheel wordt verhuurd met een maximale capaciteit van 8 volwassenen en 2 kinderen. Dit landelijk huis biedt je het comfort en de diensten die nodig zijn voor een perfect verblijf met familie of vrienden in het hart van Montseny. Het vakantiehuis ligt in het bos, waardoor het een ideale keuze is voor het plannen van prachtige wandelingen en trektochten. Het centrum ligt op 500 meter afstand waar je kunt winkelen, eten en dineren. De avonturenjungle ligt op 11 km afstand waar jong en oud kunnen genieten, terwijl het Reguisso Park op 8 km afstand ligt. In het Big House vind je 4 slaapkamers met 3 complete badkamers, je eigen keuken-eetkamer en de woonkamer met open haard voor de koudere maanden. Het grote huis wordt vergezeld door leefruimtes buiten, een eigen barbecueplaats en een gazebo waar je kunt genieten van het uitzicht, kunt ontspannen en frisse lucht kunt inademen. Tijdens je verblijf in het huis kun je genieten van alle ruimtes die het landgoed te bieden heeft: het zwembad, de verschillende speelruimtes voor kinderen en volwassenen en alle hoekjes die we je laten ontdekken tijdens je bezoek. Als extra service hebben we een multifunctionele ruimte voor vergaderingen of als je meer ruimte wilt, uitgerust met tafels en banken, Wi-Fi, tv, open haard en een schoolbord. Er zijn ook mensen die deze ruimte huren als telewerkruimte.

Even tot rust komen in de schaduw is hier geen probleem

Casa El Magraner

In een volledig gerenoveerde oude boerderij ligt dit charmante Casa El Magraner. Dit huis is ideaal voor uitjes met z’n tweeën of kleine gezinnen met kinderen. Je vindt er alles wat je nodig hebt om je verblijf comfortabel te maken: open haard, keuken en woonkamer, maar ook een eigen buitenterras waar je kunt ontspannen, buiten kun je eten met een goed boek of een goed gesprek, vergezeld van het prachtige uitzicht op het natuurpark Montseny. Het vakantiehuis ligt in het bos, waardoor het een ideale keuze is voor het plannen van prachtige wandelingen en trektochten. Het centrum ligt op 500 meter afstand waar je kunt winkelen, eten en dineren. De avonturenjungle ligt op 11 km afstand waar jong en oud kunnen genieten, terwijl het Reguisso Park op 8 km afstand ligt. Tijdens je verblijf kun je genieten van alle ruimtes die het landgoed zijn gasten biedt: het zwembad om af te koelen terwijl je geniet van het uitzicht, de verschillende speelruimtes voor kinderen en volwassenen en alle hoekjes die we je hebben laten ontdekken tijdens je bezoek. Als extra service hebben we een multifunctionele ruimte voor vergaderingen.

Zwemmen met een prachtig uitzicht, dat wil je toch?

Luxury Penthouse Garajonay

Breng wat tijd door in dit ontspannende appartement in Playa de Fanabé. Het Luxury Penthouse Garajonay is ideaal voor een vakantie met familie of vrienden. Er is een zwembad dat wordt gedeeld met andere gasten en er is ook een apart zwembad voor kinderen om te genieten van verfrissende duikjes. Het appartement wordt omringd door vele zandstranden, het dichtstbijzijnde strand ligt op 350 meter afstand om te zonnebaden. De andere twee zeestranden liggen op 750 meter en 550 meter afstand. Je kunt de benodigdheden voor je verblijf kopen in de nabijgelegen supermarkt. Er zijn veel andere toeristische attracties die een bezoek waard zijn. Er zijn liften die je naar dit mooie appartement op de 5e verdieping brengen. In een open keuken kun je zelfgemaakte maaltijden bereiden. De slaapkamers zijn comfortabel en perfect om rustig te slapen. De airconditioning zorgt ervoor dat het huis koel blijft in de zomermaanden. Er is een privéterras dat perfect is om een dag lichter af te sluiten met een drankje naar keuze. Voor de fitnessliefhebbers zijn er fitnessapparaten aanwezig in het appartement.

Een verfrissende ochtendduik nemen is hier geen enkel probleem

Casa Tata

Casa Tata biedt je de mogelijkheid volop van de rust te genieten in een charmante omgeving omringd door de natuur! Het huis biedt veel comfort en het is voorzien van een grote tuin met eigen buitenzwembad om af te koelen. Dit verblijf is ideaal voor een grote groep vrienden of families. Gelegen in het zuiden van Tenerife, waar je typische landschappen kunt bekijken, de gebruiken kun je leren kennen en verschillende wandelroutes kunt maken om frisse lucht in te ademen, te genieten van een ontspannen sfeer en op slechts enkele minuten van de stranden van Tenerife. Het is slechts 5 minuten verwijderd van stranden zoals Playa del Médano, Playa de la Jaquita, Playa de los Abrigos enz. De accommodatie beschikt over een solarium en een eigen tuin met meubilair om van het weer te genieten. Het huis is uitgerust met 5 suites met eigen badkamer, 4 slaapkamers met tweepersoonsbedden en een vierpersoonskamer. Beddengoed, handdoeken, tv, eethoek, recreatieruimte en volledig uitgeruste keuken zijn ook beschikbaar. Er is een parkeerplaats en je kunt gratis gebruikmaken van de WiFi.

Voor zwemmen hoef je bij dit vakantiehuis niet ver te reizen

Casa El Pinar

Verblijf in dit prachtige Casa El Pinar gelegen in een bevoorrechte omgeving van Torremolinos. De woning heeft comfortabele slaapkamers, een woonkamer met uitzicht op zee, een badkamer en een volledig ingerichte keuken. Het heeft ook een terras waar je kunt genieten van het heerlijke klimaat van de Costa del Sol. De woning is ideaal voor een vakantie met familie of vrienden. Deze woning ligt dichtbij alle essentiële voorzieningen en is gemakkelijk te bereiken. het dichtstbijzijnde zeestrand ligt op 1 km afstand, waar je kunt ontspannen en zonnebaden. Het restaurant op 250 m biedt heerlijke maaltijden en drankjes. Er zijn veel interessante reisattracties die een bezoek waard zijn. In de keuken kun je zelfgemaakte maaltijden bereiden en er samen van genieten in de zithoek. De slaapkamers zijn comfortabel en bieden een rustige nachtrust. De airconditioning houdt het binnen koel en er is parkeergelegenheid bij het huis.

Geniet van het prachtige uitzicht vanuit de woonkamer

Villa Las Gaviotas

Als je van luxe houdt, wacht de villa Las Gaviotas in Salobrena op je! Met een privétuin, zwembad, privéterras, open haard en uitzicht op zee heeft deze villa alle ingrediënten voor een perfecte vakantie met familie of vrienden. Je kunt de schilderachtige omgeving bewonderen terwijl je geniet van een verfrissende duik in het privé buitenzwembad. Het centrum van Salobrena ligt op 4,7 km afstand vanwaar je boodschappen kunt doen en kunt genieten van lekkernijen in een van de vele restaurants. Deze plek is ook een prima startpunt voor diegenen die graag de omgeving te voet verkennen. De benodigdheden voor het verblijf kun je kopen in de supermarkt op korte afstand. De villa heeft een rustiek tintje en een modern interieur! Vanuit de villa en het buitenzwembad kun je genieten van het betoverende uitzicht op zee. Het balkon met ligstoelen met uitzicht op zee is de beste plek om te ontspannen. Om nog maar te zwijgen van de privétuin en een privéterras waar je de dag kunt afsluiten met een drankje naar keuze. Elke slaapkamer is ontworpen met het oog op het comfort van de gasten. In de goed uitgeruste keuken van de villa kun je heerlijke maaltijden bereiden.

Afkoelen en genieten van prachtig uitzicht tegelijk? Dat kan!

Spanje betovert niet alleen met zijn adembenemende landschappen en rijke geschiedenis, maar ook met de diversiteit aan accommodaties die het te bieden heeft. Of je nu kiest voor de historische pracht van een parador, de ondergrondse magie van een grotwoning, de stijlvolle luxe van een boetiekhotel of de rustieke elegantie van een agroturismo, Spanje laat elke reiziger versteld staan van zijn ongeëvenaarde charme. Ontdek de leukste accommodaties op Vakantiehuisjes.nl en laat je betoveren door het unieke karakter van dit prachtige land.



Auteur: Dani