Logo Vakantiehuisjes.nl Logo Vakantiehuisjes.nl
  • Actueel & betrouwbaar
  • Direct boeken
  • Lage prijzen

De leukste vakantiehuisjes in Spanje met zwembad

Op vakantie in het prachtige warme Spanje, wie wil dat nou niet? Spanje staat bekend om zijn warme zomers en met hitte is het belangrijk om af te koelen en wat is nou beter dan er alleen maar je tuin voor in te hoeven lopen. Wij hebben de leukste vakantiehuisjes met zwembad op een rijtje gezet voor jullie in deze blog.

De leukste vakantiehuisjes in Spanje met zwembad

De leukste vakantiehuisjes in Spanje met zwembad

Spanje staat bekend om zijn prachtige landschappen, bruisende steden, heerlijke gerechten en natuurlijk de warme zon. Wat is er dan beter dan jezelf trakteren op een ontspannende vakantie in een schilderachtig vakantiehuisje met een verfrissend zwembad? Of je nu op zoek bent naar een romantisch uitje voor twee, een gezinsvakantie of een reis met vrienden, Spanje biedt een breed scala aan vakantiehuisjes met zwembaden die aan al je wensen kunnen voldoen. Wij hebben de leukste op een rijtje gezet voor jullie.

De leukste vakantiehuisjes in Spanje met zwembad:

·         El Caletón (MAZ101)

·         Ferreries

·         Villa Azura

·         Villa Candy

El Caletón (MAZ101) - ★★★★★

Vakantiehuis El Caletón is een van de meest geschikte accommodaties voor een onvergetelijke vakantie in Spanje. Het huisje beschikt over een eigen terras met prachtig uitzicht op zee. De keuken is volledig uitgerust met alle benodigdheden, zodat je ook op vakantie je favoriete gerechten kunt klaarmaken. Dit vakantiehuis ligt op 600m van de zee en 6 km van het centrum van La Matanza. Als je niet zo ver wilt reizen voor het strand of voor winkels, dan is er een levensmiddelenwinkel op 3,5 km afstand en moet je 3,5 km reizen om naar het strand te gaan. Een auto is dus wel handig bij deze accommodatie, omdat het huisje op een helling ligt en omdat faciliteiten wat verder weg zijn en niet op loopafstand liggen. Als je helemaal niet wilt reizen om in het water te liggen, dan kun je altijd terecht in het zwembad bij het huisje, deze is niet privé. Je deelt het met een ander vakantiehuisje van dezelfde eigenaar. Als er niemand verblijft tijdens jouw vakantie, is het zwembad alsnog privé. Als je een dagje met de auto naar El Caletón gaat, raden wij aan om een kijkje te nemen bij de Piscinas Naturales El Caleton. Dit zijn natuurlijke zwembaden die zijn gevormd door de lavastroom. Er zijn aangelegde paden gemaakt zodat je er veilig kunt lopen en zwemmen zonder te vallen. Ook kun je een hike doen over de bergen in dit gebied; dit zal een prachtige wandeling zijn met bijzondere uitzichten.

Er kunnen maximaal 4 gasten verblijven in dit vakantiehuis.

Geniet van afkoeling met een prachtig uitzicht

Ferreries - ★★★★★

Het 4-kamer appartement Ferreries is de perfecte accommodatie voor een vakantie in de natuur van Spanje. De omgeving is erg rustig en midden in de natuur. Toch hoef je niet ver te reizen voor winkels, restaurants en attracties, want deze bevinden zich op slechts 200 m afstand. Binnen een straal van 25 km vind je de rest van de attracties en leuke steden. Als je hier in de winter bent, kun je ook nog genieten van de skipistes, die op 10 km afstand te vinden zijn. Er worden geen jeugdgroepen toegelaten in dit vakantiehuis, omdat de eigenaar graag de rust wil bewaren en geen lawaai elke avond wil. Het openluchtzwembad is gemeenschappelijk, dus het is niet zeker of je er alleen bent. Het zwembad is gesloten op 31 december en 1 januari; op de overige dagen is het zwembad gewoon open. In je appartement heb je een volledig uitgeruste keuken, 2 badkamers en 3 slaapkamers. Als je toch iets tekortkomt, kun je altijd terecht bij de eigenaar, die overdag bereikbaar is. Buiten vind je een speeltuin waar de kinderen kunnen spelen. In het verblijf zelf is ook een speelkamer, maar in de speeltuin kunnen ze met leeftijdsgenootjes spelen.

Er kunnen maximaal 6 gasten verblijven in dit vakantiehuis.

Geniet van rust en ontspanning in de Spaanse natuur

Villa Azura - ★★★★★

De sfeervolle villa Azura met privézwembad is waar jij helemaal tot rust komt op je vakantie. De De ligging van de villa zorgt ervoor dat je volop kunt genieten van de zon en het zwembad met privacy. De villa bevindt zich in de buurt van veel voorzieningen en is ideaal voor een zonvakantie met familie of vrienden! De villa ligt dichtbij het centrum van Moraira en het prachtige La Fustera strand van Benissa, waar je heerlijk kunt genieten van een dagje strand. De woning zelf ligt in een rustige buurt, maar in de omgeving zijn genoeg gezellige bars, restaurants en winkels te vinden. De grote supermarkt Pepe la Sal ligt op 1,5 km van de villa, hier kun je alles vinden wat je nodig hebt.

Het 2 meter diepe zwembad heeft een veiligheidshek dat je kunt openen en sluiten, zodat niemand per ongeluk in het zwembad valt. Rondom het zwembad zijn veel ligbedjes waar je uren in de zon kunt liggen. Als je liever in de schaduw bent, kun je met een goed boek onder de overkapping gaan zitten; hier staan ook voldoende stoelen en ligbedjes. Wil je vanaf een prachtig uitzicht genieten, dan kun je altijd nog naar het dakterras gaan. In deze villa zijn twee keukens te vinden: een binnen en een buiten. De buitenkeuken is ook voorzien van een barbecue, dus op heerlijke zomeravonden kun je hier de lekkerste gerechten klaarmaken. Alle kamers in het huis zijn voorzien van airconditioning, zodat niemand het binnen te warm hoeft te hebben.

Er kunnen maximaal 6 gasten verblijven in dit vakantiehuis.

Neem een verfrissende duik in het heerlijke zwembad van Villa Azura

Villa Candy - ★★★★★

Deze prachtige villa Candy is voorzien van veel luxe, met onder andere een heerlijk privézwembad en een sfeervol gemeubileerde tuin. Het biedt comfortabel plaats aan gezinnen en vrienden. Liefhebbers kunnen een balletje slaan bij de op 5 km afstand gelegen Puig Campana Golfbaan. Je kunt heerlijk wandelen in de mooie regio, bijvoorbeeld langs de Font del Molí-route, en een dagje strand in het bruisende Benidorm (7 km) behoort ook tot de mogelijkheden. Het centrum van Benidorm biedt volop recreatie, gezellige bars/cafés en goede restaurants voor een gezellige avond uit. De woning heeft een moderne inrichting en een buitenruimte met inheemse planten. Het biedt haar gasten een rustige ligging en een hoge mate van privacy. Ontspan met een goed boek op het terras en bereid heerlijke maaltijden in de binnen- of buitenkeuken.

Deze villa beschikt over 3 slaapkamers en 3 badkamers; in elke kamer is er airconditioning te vinden, zodat niemand hoeft te slapen in de hitte. Als je graag wasjes draait tijdens je vakantie, dan kan dat ook in deze villa; er is een wasruimte in de villa. Op het dakterras kun je genieten van prachtige uitzichten over de Spaanse natuurgebieden.

Er kunnen maximaal 6 gasten verblijven in dit vakantiehuis.

Kom helemaal tot rust op je vakantie bij Villa Candy

Ongeacht welke regio je kiest in Spanje, er zijn tal van vakantiehuisjes met zwembaden om uit te kiezen. Of je nu wilt ontspannen aan de kust, de rijke cultuur wilt ontdekken of gewoon wilt genieten van de zon, een vakantiehuisje in Spanje biedt de perfecte setting voor een onvergetelijke vakantie!

Boek nu op Vakantiehuisjes.nl een van bovenstaande of andere accommodaties en pak je spullen in voor je vakantie met zwembad!



Auteur: Dani