Logo Vakantiehuisjes.nl Logo Vakantiehuisjes.nl
  • Actueel & betrouwbaar
  • Direct boeken
  • Lage prijzen

De leukste vakantiehuisjes van Nederland

Nederland staat bekend om zijn schilderachtige landschappen, charmante dorpen en bruisende steden. Maar wist je dat het land ook een schat aan prachtige vakantiehuisjes herbergt? Of je nu op zoek bent naar een romantisch uitje, een gezinsvakantie of gewoon een ontspannen ontsnapping aan de dagelijkse drukte, Nederland heeft voor elk wat wils.

De leukste vakantiehuisjes van Nederland

Op vakantie in Nederland

Wie zegt dat je ver van huis moet reizen voor een onvergetelijke vakantie? Nederland, met zijn diverse landschappen en bruisende steden, biedt een schat aan mogelijkheden voor een heerlijke vakantie dicht bij huis. Of je nu kiest voor een ontspannen weekendje weg, een actieve vakantie in de natuur, of een culturele stedentrip, Nederland heeft voor ieder wat wils.

De leukste vakantiehuisjes

·         Tusken de Marren

·         Resort Brinckerduyn

·         De Weelderik

·         Acker Lodges

·         De Robijn

Tusken de Marren - ★ ★ ★ ★ ★

Deze energie neutrale, twee onder een kap woning is gelegen aan de rand van het vakantiepark met vrij uitzicht over de landerijen. Om optimaal van dit prachtige uitzicht te kunnen genieten bestaat de voorzijde van de accommodatie bijna volledig uit glas. Zo heeft u vanaf de bank, aan de eettafel en vanuit de volledig ingerichte keuken altijd zicht naar buiten. De vier slaapkamers zijn verdeeld over twee verdiepingen en zijn alle voorzien van twee één persoons boxspringbedden, al dan niet in een twee persoons opstelling. Ook vind je 2 badkamers en in totaal 4 slaapkamers, het vakantiehuis Tusken de Marren is dan ook perfect voor grotere groepen. Op het gebied van wellness heeft dit vakantiehuis ook meer dan genoeg te bieden. De badkamer beschikt bijvoorbeeld over een sauna én sunshower. En wat te denken van het buiten bubbelbad. Vanuit hier geniet je in volledige ontspanning van de ondergaande zon. Dit vakantiehuis ligt aan open vaarwater met direct toegang tot het Friese Meren gebied. Je beschikt dan ook over een aanlegsteiger bij de tuin.

Je bevindt je dus in de buurt van de Friese Meren, hier kun je heerlijk over het water varen en genieten van de prachtige natuur. In het centrum van Akkrum vind je de gezelligste terrassen, waar je heerlijk kunt eten of genieten van een drankje met uitzicht op het water. Ook de winkels zijn zeker de moeite waard om te bezoeken, misschien vind je wel je nieuwste favoriet aankoop van vakantie daar. De inwoners van de stad zijn erg trots op hun cultuur en leren je er ook graag meer over.

Geniet tijdens het ontbijt van een prachtig uitzicht.

Resort Brinckerduyn - ★ ★ ★ ★ ★

De vakantiewoning van de toekomst staat op het kleinschalige vakantiepark Resort Brinkerduyn in Appelscha. De innovaties die hier zijn toegepast hebben duurzaamheid en comfort naar een nieuw niveau getild. De woning bestaat uit bijna volledig uit een duurzame houtsoort uit beschermende bossen en door het efficiënte gebruik zijn er maar ongeveer 22 bomen nodig voor het grootste type woning. En doordat er voor elke gebruikte boom er drie worden terug geplant, duurt het slechts 279 seconden voordat de hele accommodatie is terug gegroeid!

De inrichting van de accommodaties is bijna vanzelfsprekend, ook van de buitencatergorie. De prachtige designkeuken is werkelijk voorzien van alle hedendaagse apparatuur, maar ook over extra luxe zoals; een Quooker, wijnklimaatkast en een gevulde gekoelde biertap. Ook met de nachtrust zit het wel goed. De slaapkamers zijn namelijk voorzien van de kwalitatief hoogstaande M-line boxspring bedden. Goed slapen gaat hier vanzelf. Twee van de drie slaapkamers hebben een badkamer en er is zelfs nog een derde badkamer op de overloop.

Resort Brinckerduyn wilde het comfortniveau van binnen ook buiten bieden. En dat is zonder twijfel gelukt! Het terras beschikt over uiterst comfortabel tuinmeubilair en is daarmee de perfecte plek om te genieten van een heerlijke, op de Kamado barbecue bereide maaltijd. En wat denk je van de buitenspa met bubbelbad en sauna! Pure luxe en ontspanning gegarandeerd!

Geniet 'S avonds van een heerlijk drankje in de tuin.

De Weelderik - ★ ★ ★ ★ ★

De vakantiewoning van de toekomst staat op het kleinschalige vakantiepark De Weelderik in de Achterhoek. De innovaties die hier zijn toegepast hebben duurzaamheid en comfort naar een nieuw niveau getild. De woning bestaat bijna volledig uit een duurzame houtsoort uit beschermende bossen en door het efficiënte gebruik zijn er maar ongeveer 22 bomen nodig voor het grootste type woning. En doordat er voor elke gebruikte boom er drie worden terug geplant, duurt het slechts 279 seconden voordat de hele accommodatie is terug gegroeid.

De inrichting van de accommodaties spreekt voor zich. De prachtige designkeuken is werkelijk voorzien van alle hedendaagse apparatuur, maar ook over extra luxe zoals een cooker en een wijnkoelkast. Ook met de nachtrust zit het wel goed. De slaapkamers zijn namelijk voorzien van de kwalitatief hoogstaande boxspringbedden, goed slapen gebeurd hier vanzelf. Beide slaapkamers hebben een eigen badkamer, zo hoeft niemand te wachten op elkaar. Weelderik wilde het comfortniveau van binnen ook buiten bieden. En dat is zonder twijfel gelukt! Het terras beschikt over uiterst comfortabel tuinmeubilair en is daarmee de perfecte plek om te genieten van een heerlijke, op de Kamado barbecue bereide maaltijd. Na een heerlijke maaltijd kun je heerlijk ontspannen in de sauna of in het fantastische privé zwembad.

Neem een verfrissende ochtendduik in het prachtige zwembad.

Acker Lodges- ★ ★ ★ ★ ★

Stel je eens voor; terwijl je geniet van de heerlijke hottub kijk je uit over een prachtig landschap dat wordt gevuld met rustige grazende koeien, rond wandelende schapen en vrolijk rondspringende reeën. Deze voorstelling kan werkelijkheid worden wanneer u in deze wellness Acker Lodges verblijft.

Op een strook land, direct aan de weilanden, zijn sfeervolle lodges naast elkaar gesitueerd. De laatste in rij, en dus met de meeste privacy, is deze heerlijke wellness lodge, voorzien van een hout gestookte hottub. De accommodatie is geschikt voor vier personen en beschikt over twee slaapkamers, een fijne badkamer en een open keuken met zithoek. Aan de voorzijde van dit vakantiehuis bevindt zich de mooie veranda met meubilair. Vanaf hier geniet je van uitzicht zo ver het oog reikt en is het de perfecte plek om de dag te beginnen en af te sluiten.

Vanuit de lodges heb je prachtig uitzicht op de natuur en kun je ieder avond genieten van een unieke zonsondergang. In de buurt valt er ook van alles te beleven, zo kun je een prachtige wandelroute lopen door de bossen. Of fietsen door de mooie natuurgebieden en genieten van het uitzicht die je onderweg tegen komt. Ook het centrum van Ruinerworld is erg gezellig, hier kun je genieten van een heerlijk drankje of hapje.

Geniet 'S ochtends van een prachtig uitzicht.

De Robijn - ★ ★ ★ ★ ★

Dit prachtige monumentale pand met 3 slaapkamers is wellicht het mooiste vakantiehuis van Harlingen. Het ligt op steenworp afstand van de haven, vanwaar je naar de Waddeneilanden Terschelling en Vlieland kunt afreizen. Het gezellige centrum met leuke winkels en diverse restaurantjes liggen om de hoek. Op 1 km afstand ligt het, waar je heerlijk kunt uitwaaien. Via de  verschillende knooppuntenroutes fiets je langs de authentieke Friese elf steden of de Friese meren. Dit unieke en luxe vakantiehuis is bijzonder sfeervol ingericht. Elk van de 3 slaapkamers heeft zijn eigen badkamer. De één heeft een marmeren douche en de andere twee een douche en een luxe bad met prachtig uitzicht over de haven. De gezellige keuken in het souterrain heeft een heerlijke ruime eettafel en openslaande deuren naar de zonnige tuin. Hier geniet je in de zomermaanden van het zonnetje.

Een verblijf in het vakantiehuis De Robijn is onvergetelijk, het huis stond recentelijk in de Nederlandse Magazine ‘Residence’ en het Britse House en Garden met een wonderbaarlijk mooi artikel. Het huis trekt veel bezoekers doordat het zo mooi is ingericht en er van buiten ook mooi uit ziet. Vanuit buiten lijkt het huis op een typische Amsterdams huisje aan de gracht, dit maakt het aantrekkelijk voor mensen om erheen te komen. De locatie is uiteraard ook top en je kunt genieten van genoeg faciliteiten en activiteiten in en rondom dit prachtige vakantiehuis.

Geniet van een luxe verblijf in dit prachtige vakantiehuis

Of je nu de voorkeur geeft aan de kust, historische steden, of de rust van de natuur. Nederland heeft een breed scala aan vakantiehuisjes die aan al je wensen voldoen. Van luxe villa’s tot knusse blokhutten, deze vakantiehuisjes beloven een onvergetelijke ervaring te bieden, ongeacht het seizoen.

Neem snel een kijkje op Vakantiehuisjes.nl en pak je koffers en laat je betoveren door de schoonheid van Nederlandse vakantiehuisjes.



Auteur: Dani