Logo Vakantiehuisjes.nl Logo Vakantiehuisjes.nl
  • Actueel & betrouwbaar
  • Direct boeken
  • Lage prijzen

Een romantisch huisje huren in Nederland

Eigenlijk heb je er geen reden voor nodig om af en toe eens met je geliefde wat tijd samen te willen doorbrengen. Weg van alledag of dat nu het werk, de kinderen of wat dan ook is. Het is uiteraard ook mogelijk dat jullie wat te vieren hebben. Tijd voor wat echte romantiek en gelukkig zijn er vele locaties in ons land waar je dat kan vinden. Hieronder hebben we op een rij gezet wat de meeste stellen die een romantisch vakantiehuisje in Nederland zoeken op hun wensenlijstje hebben staan. Dat maakt het eenvoudiger om te zoeken.

Een romantisch huisje huren in Nederland

Tips om een romantisch huisje te huren in Nederland

Een romantisch huisje huren in Nederland? Hieronder vind je 5 handige tips.

1. Rust in een mooie omgeving

Zoek je romantiek dan wil je in de eerste plaats samen zijn in een rustige omgeving waar de aandacht gaat naar hetgeen nu belangrijk is: jullie twee. Het ene stel zoekt liever de afzondering in een bos of een plekje op de hei terwijl het andere stel de glamour van een big city zoekt. De juiste omgeving is belangrijk, maar voor ieder anders. Er moet echter altijd de optie zijn om ongestoord je met elkaar terug te kunnen trekken in je eigen ruimte.

2. Een luxe inrichting begint bij een goed bed

Ook qua inrichting zullen de wensen uiteenlopen, maar een beetje luxe hoort er toch wel bij als de romantiek hoogtij mag vieren. Een boxspring in queen- of king-formaat mag best het centrum zijn van je vakantiehuisje. Hier zal je immers lekker willen ontspannen tijdens je welverdiende rust.

3. Hottub of jacuzzi

Een glaasje champagne in je privé jacuzzi is voor velen het hoogtepunt van romantiek en dat gevoel is beslist niet wonderlijk. Een hottub buiten in de mooie natuur is daarbij uiteraard nog een extra attractie. Selecteer in de opties bij vakantiehuisjes maar eens op de beschikbaarheid van deze optie en je zal beslist verbaasd staan over de ruime keuze die je daarin zal hebben.

4. Wellness

Ook in Nederland raken we er steeds meer aan gewend: privé wellness-faciliteiten. Als je echt romantisch uit wil, laat je immers de verzorging naar jou toe komen. Wat dacht je van een gezamenlijke massage of andere luxe. Een sauna bij je huisje is ook een leuke optie vooral als die is uitgerust met extraatjes zoals rustgevende muziek en ledverlichting. Dan ook nog maar een privé-zwembad erbij?

5. Luxe in overtreffende trap

Romantiek is ook elkaar verrassen met attenties. Wat dachten jullie van een ontbijtbutler die alles regelt voor een ontbijt dat geheel afgestemd is op jullie wensen. Uiteraard kan het nog een stapje verder. Heb jij nooit eens gedacht om het diner te laten verzorgen door een privé-kok? Er zijn aanbieders die ook deze optie bieden om jullie verblijf onvergetelijk te maken. Is dat onbetaalbaar? Waarschijnlijk zal het je verbazen qua prijs. Heb je nog iets gemist in deze opsomming van romantische zaken? Misschien de open haard op dagen dat de avonden een beetje fris beginnen te worden. In je privé-bar is er beslist een drankje te vinden dat past bij de gelegenheid.