Logo Vakantiehuisjes.nl Logo Vakantiehuisjes.nl
  • Actueel & betrouwbaar
  • Direct boeken
  • Lage prijzen

Ontspannen in Italiaanse Wellness Vakantiehuisjes

Italië, het land van ongeëvenaarde schoonheid, rijke geschiedenis en heerlijke gastronomie, biedt reizigers meer dan alleen prachtige landschappen en historische bezienswaardigheden. Het belooft ook de ultieme ontsnapping aan de dagelijkse sleur, vooral wanneer je kiest voor een verblijf in een Italiaans wellness vakantiehuisje. Hier duik je in een wereld van rust en ontspanning.

Ontspannen in Italiaanse Wellness Vakantiehuisjes

Op vakantie in Italië

Vakantie in Italië biedt je de perfecte mogelijkheid om te ontspannen, met prachtige natuurgebieden en rustige stranden. Je hoeft je geen enkel moment zorgen te maken, want Italië heeft alles voor een perfecte vakantie voor jou.

De beste vakantiehuisjes in Italië

1.       || Borgo || (PCR166)

2.       Lacum Lux Resort

3.       Spieglhof

4.       Pianelli

Il Borgo II (PCR166) - ★★★★★

Appartement Il Borgo II (PCR166) is het perfecte appartement voor ultieme rust, met een sauna en een stoombad in het appartementencomplex, zodat je helemaal kunt ontspannen. Het appartement bevindt zich in de prachtige Italiaanse natuur en is dichtbij de zee gelegen. Slechts 750 meter lopen en je bereikt het zandstrand, waar je de hele dag ontspannen aan zee kunt liggen. Bij het complex zelf is ook een zwembad te vinden, maar dit is gedeeld en toegankelijk voor kinderen. Het strand is dan een betere optie voor een ontspannen dag aan het water. Het centrum ligt op slechts 500 meter lopen, dus je bent er zo. Hier kun je genieten van gezellige winkeltjes en leuke straatjes. Ook kun je hier heerlijk genieten van de Italiaanse keuken, want de beste restaurants zijn te vinden in dit dorp.

Er mogen maximaal 6 gasten verblijven in dit vakantiehuis.

Geniet van de prachtige natuur in dit huisje

Lacum Lux Resort - ★ ★ ★ ★ ★

Het comfortabele vakantiehuis 'Lacum Lux Resort' garandeert een rustgevende vakantie. Het huis beschikt over een eigen sauna en zwembad, waardoor je helemaal kunt ontspannen midden in de natuur. Het huisje ligt namelijk op een heuvel, wat een prachtig uitzicht biedt over het strand en het natuurgebied van Italië. Ontspannen in het zwembad met fluitende vogels op de achtergrond, wie wil dat nu niet? Het centrum ligt ongeveer 3 kilometer van het huisje verwijderd. Hier kun je boodschappen doen in een van de gezellige winkeltjes of genieten van een maaltijd in een van de restaurants waar typische gerechten voor je worden bereid.

Er mogen maximaal 4 gasten verblijven in dit vakantiehuis.

Geniet van verkoeling met een prachtig uitzicht in Lacum Lux Resort

Spieglhof - ★★★★★

Het vakantiehuis Spieglhof is de ideale plek om volledig tot rust te komen. Met een eigen sauna in het huis en een rustige omgeving midden in de natuur hoef je je nergens zorgen over te maken tijdens deze vakantie. Het huisje ligt op een heuvel, omringd door natuur, wat zorgt voor een rustgevende sfeer wanneer je in de tuin ligt of gaat wandelen rondom het huis. In het huis is er een badkamer en een aparte kamer met sauna en ligbedjes, hier kun je helemaal ontspannen. De locatie van het huisje behoudt het hele jaar door zijn schoonheid; in de winter kun je genieten van skiën in de bergen, en in de zomer kun je ze beklimmen of wandeltochten maken. In de keuken vind je alle apparatuur die je nodig hebt om je favoriete gerechten klaar te maken. Heb je geen zin om te koken? Dan kun je altijd terecht in het restaurant dat op slechts 2 km van het huisje ligt. Als je wat verder rijdt, vind je nog meer leuke activiteiten en attracties waar je zeker plezier aan zult beleven.

Er mogen maximaal 6 gasten verblijven in dit vakantiehuis.

Rust en ontspanning kan in de sauna van Spieglhof

Pianelli - ★ ★ ★ ★ ★

Pianelli is het vakantiehuis waar je volledig kunt ontspannen. Dit huisje ligt midden in de natuur, heeft een eigen zwembad en jacuzzi. De locatie zorgt voor rust en de faciliteiten stellen je in staat om te ontspannen tijdens je vakantie. Er zijn twee plekken waar je 's ochtends kunt genieten van de zonsopgang: de tuin en het terras op de heuvel, die uitkijkt over het prachtige natuurgebied waarin je je bevindt. In de tuin is ook een stenen BBQ te vinden, waar je 's avonds heerlijk vlees kunt grillen en ervan kunt genieten met een prachtig uitzicht. Op slechts 1 km afstand kun je in het centrum van Pergine Valdarno in een restaurant neerploffen. Voor andere steden moet je iets verder rijden, maar nooit meer dan 30 kilometer.

Er mogen maximaal 5 gasten verblijven in dit vakantiehuis.

Geniet de rust met een prachtig uitzicht in vakantiehuis Pianelli

Conclusie

Een wellnessvakantie in Italië biedt de perfecte gelegenheid om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en jezelf te verwennen met rust en vernieuwing te midden van de betoverende Italiaanse landschappen. Of je nu kiest voor een vakantiehuisje met een privézwembad, een spa-achtige badkamer of een serene natuurlijke omgeving, een wellnessvakantie in Italië zal je volledig tot rust brengen.

Dus waar wacht je nog op? Boek nu je verblijf op Vakantiehuisjes.nl en laat jezelf verdompelen in de wellness van Italië.



Auteur: Dani