Logo Vakantiehuisjes.nl Logo Vakantiehuisjes.nl
  • Actueel & betrouwbaar
  • Direct boeken
  • Lage prijzen

Vakantiehuizen in Portugal voor actieve reizigers.

Portugal, met zijn diverse landschappen en rijke geschiedenis, is de perfecte bestemming voor avontuurlijke reizigers die op zoek zijn naar opwinding en nieuwe ervaringen. Of je nu houdt van wandelen in ruige bergen, surfen op de Atlantische golven, of het verkennen van historische kastelen, Portugal heeft voor elk wat wils. In deze blog nemen we je mee naar de beste vakantiehuizen voor een avontuurlijke vakantie!

Vakantiehuizen in Portugal voor actieve reizigers.

Happy Home Atalaia

Een verblijf in Happy Home Atalaia zorgt absoluut voor een avontuurlijke vakantie. Rondom dit vakantiehuis valt er van alles te beleven en zul je je nooit vervelen. Op loopafstand van het strand kun je binnen no time afkoelen op een warme zomerdag. Op het strand is er ook al heel wat te beleven, denk aan wateractiviteiten en sportactiviteiten op het strand. Je bent met nog geen kilometer lopen in het dorp Atalaia, waar je kunt genieten van talloze leuke winkels en het dorp kunt verkennen. Dit dorp kent veel geschiedenis en herbergt veel mooie uitzichten. Een bezoek aan Peniche raden wij ook zeker aan; dit is 20 km rijden vanaf de villa. Aan het strand van Peniche kun je een heleboel wateractiviteiten vinden, waaronder surfen. Er zijn instructeurs aanwezig die je graag willen helpen met surfen, zodat jij aan het eind van de middag zelf over de hoge golven kunt surfen. Portugal staat bekend om zijn hoge golven, dus bereid je voor op veel surfplezier.

Er kunnen maximaal 6 gasten verblijven in dit vakantiehuis.

Happy Home Atalaia

Casa da Passarinha

Wil je ontsnappen aan de drukte van het centrum maar toch in de buurt blijven? Dan is Casa da Passarinha de perfecte accommodatie voor jou. Dit prachtige vakantiehuis is vrijstaand en bevindt zich tussen de wijngaarden en de natuur van Portugal. Met een privé zwembad hoef je je geen zorgen te maken over waar je kunt afkoelen. Het strand is wel een stukje verder weg, namelijk 21 km. Het is echter een prachtig strand dat zeker de moeite waard is om te bezoeken. Het centrum ligt iets dichterbij, op slechts 8 km rijden. Hier vind je leuke winkeltjes en heerlijke restaurants. De villa is gelegen in het plaatsje Carcavelos, en het strand van Carcavelos wordt beschouwd als een van de mooiste stranden van Portugal. Deze plek staat ook bekend om zijn prachtige natuur, en de villa bevindt zich dus middenin dit prachtige landschap. De tuin biedt dan ook uitzicht op dit prachtige natuurgebied. Je kunt kilometers lang dit natuurgebied gaan verkennen met zijn allen en genieten van de prachtige uitzichten.

Er kunnen maximaal 6 gasten verblijven in dit vakantiehuis.

Casa de Passarinha

Casa Amarela

In de buurt van Casa Amarela is er genoeg te doen, zodat jij niet stil hoeft te zitten tijdens je vakantie. Je kunt er raften in de rivier Rio Paiva, bergbeklimmen, motorrijden, downhill mountainbiken, golfen en wandelen door de prachtige dorpjes van Portugal. Als het een dag te warm is om iets te ondernemen, kun je ook altijd afkoelen in het zwembad, want de zee is iets verder weg, namelijk op 15 km afstand. Het is een prachtig strand met een heerlijk verkoelende zee, dus zeker de moeite waard om te bezoeken. Bij het strand is er ook van alles te doen, denk aan wateractiviteiten. Als je opzoek bent naar snelle verkoeling is het zwembad het handigst, maar wil je de hele dag aan het water liggen dan is het zeker de moeite waard om het strand te bezoeken. Het centrum ligt op 5 km afstand van deze boerderij, waar je de leukste winkels en gezelligste restaurants vindt. Hier kun je echt genieten van de Portugese cultuur.

Er kunnen maximaal 4 gasten verblijven in dit vakantiehuis.

Casa Amarela

Casa do Tanque

Dit prachtige vakantiehuis bevindt zich midden in de wijngaarden. Casa do Tanque is de perfecte accommodatie voor een onvergetelijke vakantie. Genieten van de rust tussen de wijngaarden of juist op ontdekking gaan in de wijngaarden, het kan allemaal in Portugal. Als je liever ontspant aan het strand, is het een klein eindje rijden met de auto. De villa heeft ook een eigen zwembad waar je kunt afkoelen, maar op het strand zijn wel diverse wateractiviteiten te vinden, zoals kitesurfen, wakeboarden, jetskiën en surfen. Er zijn surfinstructeurs beschikbaar om je te helpen. Portugal staat bekend om de goede golven om te surfen, dus we raden het zeker aan om dit uit te proberen. Als je meer van wandelen houdt, is dat geen enkel probleem, want de villa bevindt zich midden in een prachtig natuurgebied. Hier kun je genieten van prachtige uitzichten tijdens het wandelen of tijdens een fietstocht.

Er kunnen maximaal 6 gasten verblijven in dit vakantiehuis.

Casa do Tangue

Alto da Maceira

Villa Alto da Maceira bevindt zich in Alcobaça en is ideaal voor liefhebbers van privacy. De villa ligt op een heuvel, waardoor je een prachtig uitzicht hebt over het natuurgebied. Vanaf het terras kun je hier volop van genieten. De villa heeft een eigen zwembad waar je kunt afkoelen na een warme en actieve dag. Als je meer van het strand houdt, is dat geen probleem, want met slechts 10 km rijden ben je al bij het prachtige zandstrand. Het centrum is zelfs nog dichterbij, slechts 3 km verwijderd. Hier kun je genieten van mooie straatjes en gezellige restaurants. Het huisje bevindt zich dus midden in een prachtig natuurgebied, waar je wandelingen en fietstochten kunt maken terwijl je geniet van een bijzonder uitzicht. Als je nog meer avontuur zoekt, raden we je aan om een van de heuvels in de buurt te beklimmen.

Er kunnen maximaal 4 gasten verblijven in dit vakantiehuis.

Alto da Maceira

Of je nu houdt van wandelen, fietsen, wateractiviteiten of op ontdekking gaan naar nieuwe plekken, Portugal heeft het allemaal te bieden. Boek een van bovenstaande huisjes en ga op avontuur! Op Vakantiehuisjes.nl zijn deze accommodaties te vinden en nog vele andere, boek en pak snel je spullen in voor een onvergetelijk Portugees avontuur.



Auteur: Dani