Logo Vakantiehuisjes.nl Logo Vakantiehuisjes.nl
  • Actueel & betrouwbaar
  • Direct boeken
  • Lage prijzen

Top 5 luxe vakantiehuisjes in Normandië

Top 5 luxe vakantiehuisjes in Normandië

Normandië is al jaren met gemak één van de meest populaire bestemmingen binnen Frankrijk voor Nederlandse vakantiegangers. Natuurlijk is dit gedeeltelijk te danken aan het feit dat het maar op een paar uur rijden afstand ligt, zodat je het in één dag kunt bereiken. Echter zijn er vele andere reden waarom je als toerist absoluut een vakantiehuisje wilt in Normandië, zodat je hier in comfort voor gelangere tijd volop van de regio kunt genieten. Zo staat de provincie tevens bekend om haar rol als de landingsstranden van de geallieerden in de Tweede Wereldoorlog. Hierover zijn veel interessante bezienswaardigheden te vinden. Daarbij heeft de regio een uitstekende reputatie op het gebied van haar eten, zoals heerlijke camembert kaas, en kun je eindeloos genieten van de prachtige natuur.

In deze blog zullen we 5 luxe vakantiehuisjes in Normandië, waaronder ook villa’s, bespreken die ieder voldoen aan verschillende behoeften. Denk hierbij onder andere aan een verschillend aantal personen en of huisdieren wel of niet zijn toegestaan. Zo hopen we ieder te inspireren die op zoek is naar een mooi, luxe vakantiehuisje om te boeken in Normandië. Uiteraard is ieder huisje voorzien van Wi-Fi, zodat je ter plekke gemakkelijk informatie op kunt zoeken over de regio en in contact kunt blijven met je familie.

Luxe villa met privézwembad voor 10 personen

Ben je op zoek naar een luxe vakantiehuisje in Normandië waar je met veel mensen tegelijk vakantie kunt vieren? Zoals een vakantiehuisje voor een grote familie of een grote groep vrienden? Dan hebben wij voor jou dé ideale mogelijkheid gevonden. In het Bastide Rocquejeanne in Tocqueville-les-Murs kun je met wel 10 mensen tegelijk verblijven! Er zijn namelijk 5 ruime slaap- en badkamers aanwezig. Daarbij biedt het verscheidene luxe voorzieningen, zoals een groot privézwembad waar je gemakkelijk met zijn allen aan kunt liggen. Huisdieren zijn helaas niet toegestaan.

Verder kun je buiten relaxen op het prachtige overdekte terrasbalkon. De villa is tevens voorzien van airconditioning, zodat je het ook binnen niet te warm krijgt. Het luxe vakantiehuis is voorzien van een ruime keuken met daarbinnen alles wat je maar kunt wensen, zowel als een grote eet- en woonkamer. Er zit een supermarkt op loopafstand en er zijn talloze leuke horeca en toeristische attracties in de buurt om jezelf mee te vermaken.

Le Cyclamen
Le Cyclamen
Frankrijk

Binnen

Villa 9-kamers 220 m2 op 3 verdiepingen. Comfortabel en stijlvol ingericht: eetkamer. Uitgang naar het balkon. Salon. Uitgang naar het balkon. Salon met open haard, TV, Flatscreen TV, video, stereo-installatie en DVD. Uitgang naar het balkon. Keuken (4-pits kookplaat, oven, afwasmachine, broodrooster, magnetron, diepvriezer, elektrische koffiemachine, pads voor de koffiemachine (SENSEO) extra) met eettafel. Aparte WC. Bovenverdieping: 2 kamers, elke kamer heeft 2 bedden (90 cm, lengte 190 cm). 1 kamer met 1 2-pers bed (1 x 160 cm, lengte 200 cm), aparte WC. Douche. 2e Verdieping: 1 kamer met 1 uitschuifbaar bed (2 pers. 2 x 90 cm, lengte 190 cm). 1 kamer met 2 bedden (90 cm, lengte 190 cm). 1 kamer met 1 uitschuifbaar bed (2 pers. 2 x 90 cm, lengte 190 cm), douche. Badkamer, aparte WC. Barbecue. Ter beschikking: wasmachine, droger, strijkijzer, kinderbed tot 3 jaar. Internet (Internet (WiFi), gratis). Rookvrij huis. Rookmelders. Opmerking: in totaal 2 vaatwassers en 2 wasmachines. Gashaard. Alarm- en videobewaking buiten het huis.

Buiten

Villa "Le Cyclamen", van 3 verdiepingen, aangebouwd. In de plaats, 50 m van het centrum, 300 m van zee, 300 m van het strand. Voor alleengebruik: binnenplaats. Tafeltennis, tuinmeubelen, barbecue. In het huis: centrale verwarming. Parkeerplaats op het terrein. Winkel, restaurant 50 m, openluchtzwembad 600 m. Tennis 100 m, manege 200 m. De eigenaar accepteert geen groepen. De eigenaar accepteert geen jeugdgroepen.

Bekijken

Luxe vakantiehuisje voor 8 personen

Als naar het strand gaan voor jou even leuk is als aan het zwembad liggen, dan is dit voor jou de ideale keuze. In het Maison des Vacances Ravenoville in het plaatsje Ravenoville is er ruimte voor 8 personen. Het strand is gelegen op maar 3 kilometer afstand en dus gemakkelijk te voet te bereiken. Een bijkomend voordeel in tegenstelling tot het vorige vakantiehuisje is dat huisdieren hier wél zijn toegestaan. Je kunt dus gerust je hond of kat meenemen, of misschien zelfs je vogel als je die hebt.

Naast een bezoekje aan het strand zijn er verscheidene andere activiteiten in de buurt. Ben je een fan van het strand, mooie wandelingen en het bezoeken van historische dorpjes? Dan heeft dit vakantiehuisje voor jou de ideale ligging voor het vieren van de perfecte vakantie.

La Gicquelière
La Gicquelière
Frankrijk

Binnen

Huis 6-kamers 290 m2 op 3 verdiepingen, op het zuiden gelegen. Gerenoveerd in 2012, modern ingericht: woon-/eetkamer 89 m2 met zwedenkachel. Uitgang naar de tuin, naar het terras, op het zuiden. Salon met 1 2-pers divanbed (130 cm), open haard. Open keuken (oven, afwasmachine, 4 inductiekookplaten, magnetron) met bar. Douche/WC, aparte WC. Elektrische verwarming. Bovenverdieping: 1 kamer met schuifdeur, schuifdeur met 1 2-pers bed (160 cm). 1 kamer met schuifdeur, schuifdeur met 1 x 2 stapelbedden (90 cm). 1 kamer met 1 2-pers bed (160 cm). Badkamer, aparte WC. 2e Verdieping: 1 groot kamer met afgeschuinde daken met 1 2-pers bed (160 cm), douche en dubbele wastafels. Aparte WC. Groot tuin 300 m2. Ligstoelen (5). Ter beschikking: wasmachine, kinderstoel, kinderbed tot 3 jaar, haardhout (gratis). Internet (Internet (WiFi), gratis). Rookvrij huis. Rookmelders.

Buiten

Saint Pair sur Mer 7 km van Granville: Eengezinswoning "La Gicquelière", van 2 verdiepingen, bouwjaar 1900, gerenoveerd in 2012, omgeven door bomen en velden. Buiten de plaats, 2 km van het centrum van Saint Pair sur Mer, 2.5 km van zee, 2.5 km van het strand. Voor alleengebruik: tuin 300 m2 (omheind) bloemen en bomen, ligweide 3.000 m2. Tuinmeubelen, barbecue, kinderspeelplaats (schommel), parkeerplaats (voor 5 auto's) op het terrein. Winkel 2 km, levensmiddelenwinkel 2 km, supermarkt 2 km, restaurant 2 km, station 7 km, zandstrand "Kairon, labellisée Pavillon Bleu" 2.5 km, openluchtzwembad 6 km, thermaalbad 7 km. Golfterrein 10 km, zeilschool 3 km, tennis 2 km, manege 2 km. Attracties in de buurt: Baie du Mont St Michel 2.5 km, Iles Chausey 17 km, Parc Accrobranches 18 km, Zoo 21 km, Plages du débarquement 95 km. De eigenaar woont op hetzelfde terrein.

Bekijken

Luxe vakantiehuisje voor 6 personen

Het Maison de vacances Dragey-Ronthon in Dragey-Ronthon is een losstaand, modern ingericht vakantiehuisje aan een heel rustige weg. Je kunt hier met 6 personen én je huisdier(en) comfortabel verblijven in 3 slaapkamers. Daarbij is het voorzien van twee nette badkamers. In de ochtend kun je heerlijk en onder genot van veel privacy in de tuin aan de eettafel genieten van jouw koffie en een croissantje.

De ligging van het vakantiehuisje is perfect: het zit namelijk op slechts 2 kilometer afstand van de Franse kust. Veel van de meest interessante bezienswaardigheden uit Normandië zijn tevens op korte afstand te vinden. Denk hierbij onder andere aan het Mont Saint-Michel abdij, welke bij ons op nummer één staat.

Luxe vakantie-appartementje voor 4 personen

Ben je op zoek bent naar een vakantiehuisje op minder dan 5 minuten loopafstand van het strand voor vier personen? Heb je niet zo’n behoefte aan een tuin, omdat je toch liever de hele dag aan het water zit? Kies in dit geval voor het Port Winston vakantiehuisje in Aromanches-les-Bains. Het is een modern ingericht, zeer smaakvol appartement met een balkon. Zo kun je toch in de buitenlucht genieten van jouw ontbijt in de ochtend, zonder te hoeven betalen voor een tuin waar je geen gebruik van gaat maken. Het appartement is voorzien van alle nodige behoeften, zodat je comfortabel kunt verblijven voor een langere tijd.

Tegenover het appartement vind je het D-Day museum met informatie over de gebeurtenissen van 6 juni 1944 in Normandië. Daarbij vind je op loopafstand verscheidene leuke eetgelegenheden en een supermarkt, zowel als leuke stadjes om te bezoeken.

Luxe vakantiehuisje voor 2 personen

Het Ferienhaus in Apt in Vaucluse is een aantrekkelijk, vrijstaand vakantiehuisje in het hart van het regionale natuurpark Luberon. Voor een stel met eventueel een baby is dit daarom dé ideale plek. Hier ben je voorzien van alle privacy die je samen maar kunt wensen. Het huisje is niet voorzien van het meest moderne meubilair, maar dit is zeker niet storend. Eigenlijk zorgt dit wel voor een charmante sfeer. Alle benodigde voorzieningen zijn aanwezig, zoals alles wat je nodig hebt om comfortabel te kunnen slapen, douchen en koken. Daarbij is er voldoende ruimte aanwezig in de woonkamer om hier heerlijk te kunnen ontspannen ’s avonds. Ook heb je alle ruimte om buiten te zitten en te genieten van het uitzicht op de olijfbomen. In de buurt zijn verscheidene pittoreske dorpjes om te bezoeken om de leukste stadswandelingen in te maken. Helaas zijn huisdieren hier niet toegestaan.